Om iOS 12-opdateringer

iOS 12 forbedrer ydeevnen og introducerer spændende nye funktioner på iPhone og iPad. Fotos indeholder nye funktioner, som hjælper dig med at genopdage og dele fotos i dit bibliotek. Memoji – en ny Animoji, som kan tilpasses mere – gør Beskeder mere udtryksfuld og sjov. Skærmtid hjælper dig og din familie med at forstå og få mest muligt ud af tiden, I bruger på jeres enheder. Genveje i Siri sørger for en hurtigere måde at få ting gjort på, fordi det er muligt at bruge alle apps med Siri. Augmented reality bliver endnu mere imponerende, fordi udviklerne kan skabe delte AR-oplevelser. Og nye anonymitetsfunktioner hjælper med beskyttelse mod at blive sporet på nettet.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer på dette websted: https://support.apple.com/kb/HT201222

Læs mere, hvis du ønsker opdateringen eller har problemer med at opdatere.

iOS 12.5.7

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.5.6

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.5.5

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.5.4

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.5.3

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.5.2

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.5.1

Denne opdatering løser et problem, som medførte, at Notifikationer om eksponering kunne vise et forkert sprog til logningsprofil.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.5

iOS 12.5 giver dig mulighed for at tilmelde dig notifikationssystemet om COVID-19-eksponeringer på din iPhone. Tilgængelighed af systemet afhænger af, om de offentlige sundhedsmyndigheder i dit lokalområde understøtter funktionen.

Denne opdatering indeholder også sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.9

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.8

iOS 12.4.8 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.7

iOS 12.4.7 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.6

iOS 12.4.6 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.5

iOS 12.4.5 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.4

iOS 12.4.4 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.3

iOS 12.4.3 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.2

iOS 12.4.2 indeholder forbedringer og vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4.1

iOS 12.4.1 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og forbedringer af stabiliteten og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.4

iOS 12.4 indeholder en ny funktion til iPhone-overførsel, så du kan overføre dine data direkte fra en gammel iPhone til en ny iPhone, og forbedringer af sikkerheden til din iPhone eller iPad. Denne opdatering:

iPhone-overførsel

• Giver mulighed for at overføre data trådløst direkte fra en gammel iPhone til en ny iPhone under indstillingen

Andre forbedringer og fejlrettelser

• Indeholder en sikkerhedsrettelse til appen Walkie-talkie på Apple Watch og slår funktionerne i Walkie-talkie til igen

Denne version understøtter også HomePod i Japan og Taiwan.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.3.2

iOS 12.3.2 løser et problem, der betød, at Kamera tog fotos uden dybdeeffekt med funktionen Portræt på nogle iPhone 8 Plus-enheder.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.3.1

iOS 12.3.1 indeholder fejlrettelser til din iPhone og iPad. Denne opdatering:

• Løser et problem i Beskeder, der betød, at beskeder fra ukendte afsendere blev vist på din liste over samtaler, selvom Filtrer ukendte afsendere var slået til

• Løser et problem, der betød, at linket Rapporter reklame muligvis ikke blev vist i beskedtråde fra ukendte afsendere

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.3

iOS 12.3 indeholder understøttelse af AirPlay 2-kompatible fjernsyn. Denne opdatering indeholder også fejlrettelser og forbedringer.

AirPlay 2

• AirPlay 2 understøtter nu deling af videoer, fotos, musik m.m. fra din iPhone og iPad direkte til dit AirPlay 2-kompatible smart-tv

• Med et enkelt tryk genoptages afspilningen af den valgte tv-udsendelse automatisk på den sidste skærm, du har brugt, baseret på tid og lokalitet

• Siri-forslag til film og tv-udsendelser, du bør se, indeholder nu en mulighed for at vælge AirPlay

• Intelligente forslag vises altid på enheden, så dine personlige oplysninger forbliver private

Denne opdatering indeholder også fejlrettelser og forbedringer. Denne opdatering:

• Fanen Til dig i Apple Music opdateres nu flere gange om dagen og foreslår musik baseret på temaer som genrer, kunstnere og stemninger, som du elsker

• Løser et problem, der kunne forhindre Apple TV Remote i at sætte video på pause, betjene videoafspilning eller ændre lydstyrken på understøttede modtagere

• Slår tilbehør med usikre Bluetooth-forbindelser fra

• Løser et problem, der kunne medføre, at opkald via Wi-Fi blev afbrudt

• Løser et problem, der kunne medføre, at oplysninger om sange fra en tilsluttet iPhone ikke blev vist på skærmen i en bil

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer på dette websted: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.2

iOS 12.2 indeholder fire nye Animoji. Denne opdatering indeholder også fejlrettelser og forbedringer.

Animoji

• Fire nye Animoji – ugle, vildsvin, giraf og haj – er inkluderet på iPhone X og nyere modeller, iPad Pro 12,9” (3. generation) og iPad Pro 11”

AirPlay

• Et dedikeret betjeningspanel til fjernsynet i Kontrolcenter og på den låste skærm giver dig hurtig adgang til betjeningsmulighederne

• Med AirPlay-multitasking til videoer kan du gennemse andre apps og afspille andre korte lyd- og videoarkiver lokalt på din enhed uden at afbryde AirPlay

• AirPlay-destinationer er nu grupperet efter indholdstype, så du hurtigere kan finde den enhed, du vil afspille på

Apple Pay

• Apple Pay Cash-kunder kan nu overføre penge til deres bankkonti med det samme vha. deres Visa-debetkort

• Appen Wallet viser nu kredit- og debettransaktioner fra Apple Pay under det pågældende kort

Skærmtid

• Skærmfri tid kan konfigureres med forskellige tidsplaner for hver ugedag

• En ny knap gør det nemt at slå apptidsgrænser til eller fra midlertidigt

Safari

• Du bliver automatisk logget ind på websteder, når godkendelsesoplysninger udfyldes med Autoudfyld adgangskode

• Advarsler vises nu, når ukrypterede websider indlæses

• Fjerner understøttelse af den udløbne Do Not Track-standard, så den ikke kan bruges som variabel til sporing. Den intelligente funktion til blokering af sporing beskytter som standard mod sporing mellem websteder

• Forespørgsler i det smarte søgefelt kan nu ændres ved at trykke på pilesymbolet ud for søgeforslagene

Apple Music

• Fanen Browse viser mere udvalgt indhold på en side, så det er nemmere at finde ny musik, spillelister m.m.

AirPods

• Understøtter nye AirPods (2. generation)

Denne opdatering indeholder også andre forbedringer og fejlrettelser. Denne opdatering:

• Understøtter Luftkvalitetsindeks i Kort for USA, Storbritannien og Indien

• Inkluderer oplysninger i Indstillinger om, hvor lang tid der er tilbage, før enhedens garantiperiode udløber

• Forbedrer kvaliteten af lydoptagelser i Beskeder

• Forbedrer stabiliteten og ydeevnen for Apple TV Remote i iOS

• Løser et problem, der betød, at nogle ubesvarede opkald ikke blev vist i Meddelelsescenter

• Retter en fejl, der betød, at der muligvis blev vist en etiket på Indstillinger, selvom der ikke skulle udføres nogen handlinger

• Retter en fejl i Indstillinger > Generelt > iPhone-lagringsplads, som betød, lagringspladsen for nogle større apps, kategorien System og kategorien Andet muligvis blev vist forkert i grafikken

• Løser et problem, der betød, at indtalte memoer automatisk blev afspillet, når der blev oprettet forbindelse til Bluetooth i en bil

• Løser et problem, der betød, at optagelser i Memoer midlertidigt ikke kunne omdøbes

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.1.4

iOS 12.1.4 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.1.3

iOS 12.1.3 indeholder fejlrettelser til iPhone og iPad. Opdateringen:

• Løser et problem i Beskeder, der kunne påvirke rulning gennem fotos i oversigten Oplysninger

• Retter en fejl, hvor der kunne opstå striber på fotos, efter de blev sendt via siden til delinger

• Løser et problem, der muligvis kunne forårsage lydforvrængninger, når der blev brugt eksterne enheder til indgående lyd på iPad Pro (2018)

• Løser et problem, der betød, at forbindelsen mellem nogle CarPlay-systemer og iPhone XR, iPhone XS eller iPhone XS Max blev afbrudt

Denne version indeholder også fejlrettelser til HomePod. Opdateringen:

• Løser et problem, der kunne medføre, at HomePod startede igen

• Retter en fejl, der kunne medføre, at Siri stoppede med at lytte

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.1.2

iOS 12.1.2 indeholder fejlrettelser til din iPhone. Opdateringen:

• Retter fejl ved eSIM-aktivering på iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max

• Løser et problem, der kunne påvirke mobilforbindelsen på iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max i Tyrkiet

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.1.1

iOS 12.1.1 tilføjer funktioner og retter fejl på din iPhone og iPad. Der er f.eks. følgende funktioner og forbedringer:

• Eksempel på meddelelser vha. haptisk tryk på iPhone XR

• Dual SIM med eSIM til flere operatører på iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max

• Skift mellem kameraet på forsiden og bagsiden med et enkelt tryk under FaceTime-opkald

• Live Photo-optagelse under FaceTime-opkald med en anden person

• RTT (real-time text) ved brug af Wi-Fi-opkald på iPad og iPod touch

• Stabilitetsforbedringer ved diktering og i VoiceOver

Der er bl.a. følgende fejlrettelser:

• Retter en fejl, som medførte, at Face ID midlertidigt ikke kunne anvendes

• Løser et problem, der forhindrede nogle kunder i at hente den visuelle telefonsvarer

• Løser et problem i Beskeder med manglende tekstforslag ved indtastning på et kinesisk eller japansk tastatur

• Løser et problem, der kunne forhindre overførsel af optagelser fra Memoer til iCloud

• Løser et problem, der medførte, at tidszoner måske ikke blev opdateret automatisk

Denne udgave tilføjer også funktioner og retter nogle fejl på HomePod, f.eks.:

• Understøttelse i Kina, fastlandet, og Hongkong

• LED-indikatorerne på HomePod lyser under FaceTime-gruppeopkald

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen på dette websted: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.1

iOS 12.1 introducerer FaceTime-gruppe, tilføjer mere end 70 nye emoji-symboler og inkluderer understøttelse af dobbelt SIM-kort med eSIM til iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. Denne opdatering indeholder også fejlrettelser og forbedringer.

FaceTime-gruppe

• Tilføjer understøttelse af video- og samtaleopkald med op til 32 deltagere på samme tid

• Krypteret fra start til slut, så dine samtaler forbliver private

• Start FaceTime-gruppe direkte fra en gruppesamtale i Beskeder, eller deltag i et igangværende opkald

Emoji

• Mere end 70 nye emoji-symboler, inklusive nye personer med rødt hår, gråt hår, krøllet hår eller uden hår, flere følelsesladede ansigter og andre emoji-symboler med dyr, sport og mad

Understøttelse af dobbelt SIM-kort

• Introducerer dobbelt SIM-kort med eSIM, hvilket giver mulighed for at have to numre i en enhed på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Andre forbedringer og rettelser

• Introducerer Dybdekontrol i kameraeksempel på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

• Forbedrer mobilforbindelsen for iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

• Tilføjer muligheden for at ændre eller nulstille dit barns kode til Skærmtid vha. Face ID eller Touch ID

• Retter et problem, hvor det skarpeste referencebillede ikke altid blev valgt i fotos fra kameraet på forsiden på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

• Løser et problem, der betød, at beskeder blev samlet i en tråd, når to brugere var logget ind med det samme Apple ID på flere iPhone-enheder

• Adresserer et problem, der betød, at nogle beskeder ikke blev vist i appen Telefon

• Løser et problem i appen Telefon, der kunne forhindre, at telefonnumre blev vist uden de tilhørende navne på kontakter

• Retter et problem, der betød, at Skærmtid muligvis ikke rapporterede bestemte websteder i aktivitetsrapporten

• Adresserer et problem, der kunne forhindre, at familiemedlemmer blev tilføjet eller fjernet i Familiedeling

• Tilføjer en funktion til ydeevneadministrering, for at forhindre at enheden uventet bliver afbrudt, inklusive mulighed for at slå denne funktion fra, hvis enheden uventet bliver afbrudt, på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

• Tilføjer muligheden for, at Batteritilstand kan oplyse brugere om, at det ikke er muligt at bekræfte, om iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR har et ægte Apple-batteri

• Forbedrer driftssikkerheden af VoiceOver i Kamera, Siri og Safari

• Retter et problem, der betød, at Tilmelding af MDM-enheder rapporterede en fejl om Ugyldig beskrivelse for nogle virksomhedsbrugere

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på dette websted: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12.0.1

OS 12.0.1 indeholder fejlrettelser og forbedringer til din iPhone eller iPad. Denne opdatering:

• Retter et problem, hvor nogle iPhone XS-enheder ikke startede opladningen med det samme, når de blev sluttet til et Lightning-kabel

• Løser et problem, der kunne være årsag til, at iPhone XS genoprettede forbindelse til et Wi-Fi-netværk ved 2,4 GHz i stedet for 5 GHz

• Flytter tasten “.?123” til den oprindelige placering på iPad-tastaturet

• Retter et problem, hvor undertekster muligvis ikke blev vist i nogle videoapps

• Adresserer et problem, hvor Bluetooth kunne blive utilgængeligt

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer på dette websted: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 12

Ydeevnen

• iOS er forbedret, så oplevelsen er endnu hurtigere og mere responsiv i hele operativsystemet

• Ydeevnen forbedres på alle understøttede enheder, helt tilbage til iPhone 5s og iPad Air

• Kamera starter op til 70 procent hurtigere, tastaturet kommer frem op til 50 procent hurtigere og skrivning er mere responsivt*

• Apps åbnes op til dobbelt så hurtigt, når din enhed arbejder på højtryk*

Fotos

• Den nye fane Til dig hjælper dig med at finde fantastiske fotos i dit bibliotek med Udvalgte fotos, Effektforslag m.m.

• Deleforslag anbefaler proaktivt deling af fotos, som er taget ved begivenheder sammen med de personer, der er på dem

• Søgeforbedringer gør det nemmere at finde dine fotos med intelligente forslag og understøttelse af flere søgeord

• Søg i fotos efter sted, virksomhedsnavn eller begivenheden, hvor du befandt dig, da du tog dem

• Forbedret kameraimport med hurtigere ydeevne og en ny stor eksempelvisning

• RAW-understøttelse til redigering af billeder

Kamera

• Forbedringer af funktionen Portræt bevarer de fine detaljer mellem motivet og baggrunden, når du bruger effekterne Scenelys og Scenelys – mono

• QR-koder er fremhævet i kamerarammen, så de er nemmere at scanne

Beskeder

• Memoji, en ny Animoji, der kan tilpasses mere, gør Beskeder mere udtryksfuld med personligt tilpassede figurer, der er forskelligartede og sjove

• Animoji omfatter nu også T-rex, spøgelse, koala og tiger

• Få Memoji og Animoji til at blinke og række tunge

• Nye kameraeffekter føjer Animoji, filtre, teksteffekter, iMessage-klistermærkepakker og figurer til fotos og video, som du tager i Beskeder

• Animoji-optagelser kan nu optage i op til 30 sekunder

Skærmtid

• Skærmtid giver detaljerede oplysninger og værktøjer til at hjælpe dig og din familie med at finde den rigtige balance for den tid, som I bruger på apps og websteder

• Se, hvor meget tid du har brugt i apps, brug i forskellige app-kategorier, hvor mange meddelelser, du har modtaget, og hvor ofte, enheder samles op

• App-begrænsninger hjælper dig med at indstille den tid, du eller dit barn må bruge i apps og på websteder

• Skærmtid til børn giver forældre mulighed for at administrere, hvordan deres barn bruger iPhone og iPad, direkte fra deres egne iOS-enheder

Forstyr ikke

• Slå Forstyr ikke fra ved en bestemt tid, lokalitet eller kalenderbegivenhed

• Forstyr ikke efter sengetid skjuler alle meddelelser på din låseskærm, når du sover

Meddelelser

• Meddelelser fra den samme app grupperes automatisk sammen for at hjælpe dig med at administrere dine meddelelser

• Meddelelsesindstillinger kan håndteres direkte fra låseskærmen

• Den nye indstilling Vis uden lyd sender meddelelser lydløst direkte til Meddelelsescenter uden at afbryde dig

Siri

• Genveje i Siri giver en hurtigere måde at få ting gjort på, fordi det er muligt at bruge alle apps med Siri

• Tilføj genveje vha. appen “Føj til Siri” i understøttede apps eller i Indstillinger > Siri & søgning

• Siri foreslår genveje på låseskærmen og i Søg

• Få motorsportsresultater, løbsprogrammer, statistikker og stillinger for Formel 1, Nascar, Indy 500 og MotoGP

• Søg i fotos efter tid, lokalitet, person, emne eller seneste rejser for at finde relevante fotos og minder i Fotos

• Oversæt fraser på flere sprog med understøttelse af over 40 sprogkombinationer

• Tjek fakta om kendisser, f.eks. hvornår de er født, og stil spørgsmål om mad, herunder kalorier og næringsindhold

• Slå lommelygten til og fra

• Mere naturlig og udtryksfuld stemme er nu tilgængelig på irsk engelsk, sydafrikansk engelsk, dansk, norsk, kantonesisk og mandarin (Taiwan)

Augmented reality

• Delte oplevelser i ARKit 2 giver udviklerne mulighed for at lave innovative AR-apps, som du kan opleve sammen med dine venner

• Persistence gør udviklerne i stand til at arkivere og genindlæse oplevelser, direkte fra hvor du slap

• Objektregistrering og billedregistrering giver udviklerne nye redskaber til at genkende objekter i din virkelige verden og registrere billeder, mens du flytter dig gennem rummet

• Vis med AR udvider AR til hele iOS, så du kan se AR-genstande med indbyggede apps som News, Safari og Arkiver og dele dem med dine venner med iMessage og Mail

Måle

• En ny augmented reality-app måler objekter og rum

• Du kan måle ved at tegne linjer hen over overflader eller i et åbent rum, og du kan trykke på en linjes mærke for at se flere oplysninger

• Automatisk måling af rektangulære objekter

• Tag, del og lav markeringer i skærmbilleder af dine målinger

Anonymitet og sikkerhed

• En mere intelligent trackingbeskyttelse i Safari forhindrer skjult indhold og knapper til sociale medier uden tilladelse i at spore dig på tværs af websteder, når du surfer

• Forhindrer reklamer, der er målrettet dig, ved at mindske annoncørers mulighed for identificere individuelle iOS-enheder

• Stærke og unikke adgangskoder foreslås automatisk, når du opretter en konto eller ændrer en adgangskode i størstedelen af apps og i Safari

• Genbrugte adgangskoder fremhæves i Indstillinger > Adgangskoder & konti

• Med autoudfyldning af sikkerhedskoder får du engangskoder sendt via sms, som automatiske forslag i QuickType-feltet

• Deling af adgangskoder med kontakter er nemmere end nogensinde vha. AirDrop fra Adgangskoder og konti i Indstillinger

• Siri understøtter hurtig navigering til en adgangskode på en godkendt enhed

Apple Books

• Appen har fået helt nyt design for at gøre det lettere og sjovere at opdage, læse og lytte til bøger og lydbøger

• Læser nu gør det enkelt for dig at vende tilbage til den bog, du er i gang med at læse, eller finde anbefalinger til din næste læsning

• Føj bøger til samlingen Vil læse, så du kan holde styr på, hvad du vil læse næste gang

• Den nye Boghandel gør det nemt at finde din næste yndlingslæsning med udvalgte nye og populære emner fra Apple Books-redaktørerne samt anbefalinger særligt til dig

• Den nye butik til lydbøger hjælper dig med at finde spændende historier og informative bøger, som er indtalt af populære forfattere, skuespillere og kendisser

Apple Music

• Søg understøtter nu tekster, så du kan skrive et par af ordene og finde en sang

• Kunstnersider har et design, som er nemmere at gennemse, og en personligt tilpasset station til kunstnernes egen musik

• Vennemiks er en ny spilleliste, du vil elske, med sange fra alt, hvad dine venner lytter til

• Nye hitlister, som viser dagens top-100-sange i lande i hele verden

Værdipapirer

• Med det helt nye design er det nemt at se aktiekurser, interaktive diagrammer og populære nyheder på iPhone og iPad

• Overvågningsliste indeholder minidiagrammer med farvekoder, hvor du kan se den daglige udvikling med et enkelt blik

• Få vist et interaktivt diagram for hvert aktiesymbol samt vigtige oplysninger, bl.a. kurser efter lukketid, handelsvolumen m.m.

Indtalte memoer

• Helt nyt design med større brugervenlighed

• iCloud holder dine optagelser og redigeringer synkroniseret på alle dine enheder

• Tilgængelig på iPad med understøttelse af både stående og liggende skærmvisning

Apple Podcasts

• Understøtter nu kapitler i udsendelser, hvor disse indgår

• Hop 30 sekunder frem eller tilbage eller til næste kapitel med spol frem- og spol tilbage-knapperne i din bil eller på dine hovedtelefoner

• Nem administration af meddelelser om nye episoder via skærmen Lyt nu

Tilgængelighed

• Lyt direkte virker nu med AirPods, så du kan høre lyd tydeligere

• RTT-telefonopkald virker nu med AT&T

• Læs det valgte op understøtter nu brug af Siris stemme til at læse din valgte tekst op

Andre funktioner og forbedringer

• Kameraeffekter i FaceTime forvandler dit udseende i realtid

• CarPlay-understøttelse i navigationsapps fra tredjepartsudviklere

• På udvalgte universiteter kan du bruge kontaktløs studie-id i Wallet og få adgang til bygninger og betale med Apple Pay

• Symboler for websteder kan vises i faner på iPad ved at slå dem til i Indstillinger > Safari

• Vejr indeholder luftkvalitetsindeks i områder, hvor det understøttes

• Skub hurtigt op fra bunden af skærmen for at komme til hjemmeskærmen på iPad

• Skub ned fra kanten øverst til højre for at få vist Kontrolcenter på iPad

• Markering omfatter en palet af ekstra farver og muligheder til at ændre linjebredde og opacitet i de enkelte værktøjer

• Diagrammer over batteriforbrug i Indstillinger viser nu dit forbrug de seneste 24 timer eller 10 dage, og du kan trykke på en søjle for at se en apps forbrug i den pågældende periode

• På enheder uden 3D Touch kan du trykke og holde mellemrumstasten nede på tastaturet for at bruge det som pegefelt

• Kort tilføjer understøttelse af indendørs kort i lufthavne og indkøbscentre med indendørs registreringer i Kina, fastlandet

• Ny definitionsordbog på hebraisk og tosprogede ordbøger til arabisk og engelsk og til hindi og engelsk

• Ny engelsk begrebsordbog

• Automatiske softwareopdateringer gør det muligt installere iOS-opdateringer automatisk i løbet af natten

* Test udført af Apple i maj 2018 på iPhone 6 Plus med understøttelse af normal maksimumydeevne i betaversion af iOS 11.4 og betaversion af iOS 12. Tastatur testet med Safari. Kamera testet ved at skubbe med fingeren på låseskærmen. Ydeevnen kan variere afhængig af særlige konfigurationer, indhold, batteriets tilstand, brug, softwareversioner samt andre faktorer.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller alle områder. Du kan finde flere oplysninger på: https://www.apple.com/dk/ios/feature-availability og https://www.apple.com/dk/ios/whats-new

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på dette websted: https://support.apple.com/da-dk/HT201222