Om sikkerhedsindholdet i 2. supplerende opdatering til macOS High Sierra 10.13.6 til MacBook Pro (2018)

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i 2. supplerende opdatering til macOS High Sierra 10.13.6 til MacBook Pro (2018)

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

2. supplerende opdatering til macOS High Sierra 10.13.6 til MacBook Pro (2018)

Udgivet d. 28. august 2018

2. supplerende opdatering til macOS High Sierra 10.13.6 til MacBook Pro (2018) omfatter sikkerhedsindholdet i macOS High Sierra 10.13.6.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.