Sådan ringer du til alarmcentralen fra en låst iPhone

Selvom en iPhone er låst, kan du stadig foretage nødopkald på den og kontrollere Nødinfo. Nødinfo hjælper de første på stedet med at få adgang til vigtige medicinske oplysninger.

Sådan ringer du til alarmcentralen

1. Gå til låseskærmen, og tryk derefter på Nødsituation.
  2. Ring op.
    Skærmen Nødsituation

Kontroller Nødinfo

Hvis nogen har brug for hjælp og ikke reagerer, kan du kontrollere deres iPhone for at finde deres Nødinfo. Nødinfo indeholder oplysninger om en person, der kan være vigtige i nødsituationer, f.eks. allergier, helbredstilstand og nødkontakter.

Hvis iPhone-enheden er låst, skal du gå til låseskærmen, trykke på Nødsituation > Nødinfo. Hvis iPhone-enheden ikke er låst, skal du åbne appen Sundhed og derefter trykke på fanen Nødinfo.

Undersøg flere funktioner til nødsituationer

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.