Sådan ringer du til alarmcentralen fra en låst iPhone

Selvom en iPhone er låst, kan du stadig foretage nødopkald på den og kontrollere Nødinfo. Nødinfo hjælper de første på stedet med at få adgang til vigtige medicinske oplysninger.

Sådan ringer du til alarmcentralen

1. Gå til låseskærmen, og tryk derefter på Nødsituation.
  2. Ring op.
    Skærmen Nødsituation

Kontroller Nødinfo

Hvis nogen har brug for hjælp og ikke reagerer, kan du kontrollere deres iPhone for at finde deres Nødinfo. Nødinfo indeholder oplysninger om en person, der kan være vigtige i nødsituationer, f.eks. allergier, helbredstilstand og nødkontakter.

Hvis iPhone-enheden er låst, skal du gå til låseskærmen, trykke på Nødsituation > Nødinfo. Hvis iPhone-enheden ikke er låst, skal du åbne appen Sundhed og derefter trykke på fanen Nødinfo.

Undersøg flere funktioner til nødsituationer

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.