Brug af dobbelt-sim med Apple Watch-modeller med GPS + Cellular

Hvis du indstiller flere mobilabonnementer med dobbelt-sim på din kompatible iPhone, kan du føje begge abonnementer til dit Apple Watch. Derefter kan du vælge, hvilket abonnement dit ur skal bruge, når det opretter forbindelse til mobilnetværk.

Mobilopsætningsskærm på iPhone, der viser, at du kan bruge mobilnetværk på dit Apple Watch.

Indstil flere mobilabonnementer

Hvis du har indstillet dobbelt-sim på din iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR eller en nyere model, kan du føje begge mobilabonnementer til dit Apple Watch Series 4 eller nyere, så længe abonnementerne er berettigede og fra understøttede operatører.

Du kan indstille et abonnement, når du indstiller dit ur første gang. Derefter kan du senere indstille dit andet abonnement i appen Apple Watch:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.

2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Mobildata.

3. Tryk på Indstil mobildata eller Tilføj et nyt abonnement. Hvis du ikke tilføjede et mobilabonnement under indstillingen, kan du gøre det her.

4. Følg vejledningen på skærmen for at vælge, hvilke abonnementer du vil føje til dit Apple Watch. Hvert mobilabonnement faktureres separat. Kontakt din operatør.

Du kan føje op til fem mobilabonnementer til dit Apple Watch. Dit Apple Watch kan dog kun bruge ét abonnement ad gangen. Hvis du har et virksomhedsabonnement på mobiltjeneste, kan du kontakte din virksomhed eller operatør for at høre, om de understøtter denne funktion. Forudbetalte konti og visse ældre konti understøttes ikke i øjeblikket. Du kan sikre dig, at din konto kan anvendes, ved at kontakte din operatør.

Skift mellem abonnementer

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.

2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Mobildata.

3. Dit abonnement bør skifte automatisk. Hvis ikke det sker, skal du trykke på det abonnement, som du vil bruge. Det kan tage ca. et minut for dit Apple Watch at skifte abonnement.

Du kan også skifte abonnement direkte på dit Apple Watch. Gå til Indstillinger > Mobil eller Indstillinger > Mobildata, og vælg derefter det abonnement, dit ur skal bruge, når det opretter forbindelse til mobilnetværk.

Sådan modtager dit Apple Watch opkald og beskeder

Opkald fra Jane Appleseed via kontoen P-mobil.

Når dit Apple Watch har oprettet forbindelse til din iPhone, kan du modtage opkald og beskeder fra begge abonnementer. Dit ur viser, hvilket mobilabonnement du har modtaget en notifikation fra ved at vise et mærke med kontoens forbogstav. Hvis du besvarer et opkald eller en besked, bruger dit ur automatisk den konto, som du modtog opkaldet eller beskeden på.

Hvis dit Apple Watch ikke er i nærheden af din iPhone, men har oprettet forbindelse til et mobilnetværk, modtager du opkald og beskeder fra dit aktive abonnement. Hvis din iPhone er tændt, kan du – selv hvis den ikke er i nærheden – modtage beskeder og notifikationer om opkald fra dit andet abonnement. Hvis du besvarer et opkald, ringer dit ur automatisk op fra dit aktive abonnement. Hvis du besvarer en sms-besked, bruger dit ur automatisk den konto, som du modtog beskeden på. Du kan besvare iMessage-beskeder, så længe et af dine abonnementer har en aktiv dataforbindelse. Hvis du gerne vil gøre et andet abonnement aktivt, kan du manuelt skifte mellem abonnementer ved at gå til Indstillinger på dit Apple Watch.