Hvis det indbyggede kamera ikke virker på din Mac

Læs om, hvad du skal gøre, hvis det indbyggede kamera ikke aktiveres eller vises i en app på din Mac

Opdater din software

Sørg for, at din software er opdateret.

Kontroller indstillingerne for Skærmtid

Hvis din Mac bruger macOS Catalina eller nyere, og du bruger Skærmtid, skal du kontrollere, at kameraet er tændt, og at de programmer, der bruger kameraet, har tid til rådighed.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærmtid.

2. Klik på Indhold og anonymitet, og klik derefter på Appbegrænsninger (eller Apps).

3. Kontroller, at afkrydsningsfeltet for Kamera er markeret.

4. Klik på Appgrænser. Hvis du skal bruge dit kamera med et program på listen, skal du kontrollere, at programmet er lukket eller ikke er valgt.

Giv programmer tilladelse

Hvis din Mac bruger macOS Mojave eller nyere, skal du vælge, hvilke programmer der kan bruge det indbyggede kamera:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Sikkerhed & anonymitet.

2. Klik på Sikkerhed & anonymitet (eller Anonymitet), og klik derefter på Kamera.

3. Åbn det program, du vil bruge dit kamera med. Du bliver muligvis bedt om at afslutte og åbne et program, før det kan bruge dit kamera.

Genstart din Mac, eller nulstil SMC

Hvis du har en Mac med Apple Silicon, skal du genstarte computeren. Hvis du har en Intel-baseret Mac, skal du nulstille SMC.

Kontroller kameraindikatoren

Hvis kameraindikatoren ved siden af kameraet blinker grønt på din bærbare Mac-computer, skal du kontakte Apple.

Læs mere

Hvis du stadig ikke kan bruge det indbyggede kamera på din Mac, skal du kontakte Apple.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til FaceTime, kan du læse, hvad du skal gøre, hvis FaceTime ikke virker på din Mac.