Få meddelelser til dine HomeKit tilbehør

Kontrollér status for dine HomeKit tilbehør og få meddelelser når de opfanger noget, selv når du ikke er hjemme. Med appen Home kan du holde dig opdateret omkring alle aktiviteter i dit hjem.

Kom godt i gang

Sådan kan du kontrollere status for dit hjem

Du kan kontrollere status på dine HomeKit tilbehør øverst på startsiden af appen Home på din iOS enhed eller Mac.

Du kan også kontrollere hvilket tilbehør som vises på startsidens status. Sådan gør du:

1. Åbn appen Home på din iOS enhed eller Mac.
  2. Tryk på et tilbehør på din iOS-enhed, og hold nede. Dobbeltklik på et tilbehør på din Mac.
  3. Tryk eller klik på Indstillinger.
  4. Tryk eller klik på Status og Meddelelser.
  5. Aktivér eller deaktivér Medtag i Status.

Aktivér meddelelser for dine tilbehør

Du kan indstille meddelelser for bestemte HomeKit tilbehør,* f.eks. låse og sensorer, for at advare dig, når et tilbehør registrerer noget. Hvis du for eksempel har en sensor på en dør, kan du få en meddelelse når den åbnes.

Hvis du ønsker at se meddelelser for dine HomeKit tilbehør på mere end én enhed skal du aktivere meddelelser på hver enhed. Sådan gør du:

• På din iPhone, iPad og iPod touch: Åbn appen Home og tryk på Home Indstillinger i det øvre venstre hjørne. Hvis du har flere hjem, skal du trykke på Home Indstillinger og derefter vælge et hjem. Under Meddelelser skal du vælge en type tilbehør, som Sensorer, og derefter trykke på et tilbehør og aktivere Tillad Meddelelser.
  • På din Mac: Åbn appen Home. Tryk på Rediger > Rediger hjem på menulinjen. Under Meddelelser skal du vælge en type tilbehør, som Sensorer, og derefter klikke på et tilbehør og aktivere Tillad Meddelelser.

Få mere at vide om meddelelser på din iOS enhed.

*Ikke alt HomeKit-tilbehør understøtter meddelelser.

Modtag alarmer på et bestemt tidspunkt, eller når nogen kommer eller går

Du kan tilpasse meddelelser for dine HomeKit tilbehør så du får meddelelser på specifikke tidspunkter og på baggrund af, hvem, der er til stede i dit hjem.

1. Åbn appen Home på din iOS enhed eller Mac.
  2. Tryk på et tilbehør på din iOS-enhed, og hold nede. Dobbeltklik på et tilbehør på din Mac.
  3. Tryk eller klik på Indstillinger.
  4. Tryk eller klik på Status og Meddelelser, aktivér Tillad Meddelelser og vælg derefter fra disse muligheder:
    • Tid: Vælg et tidspunkt for, hvornår du vil have meddelelser fra dit tilbehør.
    • Personer: Få meddelelser fra dit tilbehør, når du eller en anden person ankommer til eller forlader dit hus. Hvis du vælger denne indstilling, skal du indstille en home hub og sørge for, at alle, som kan styre dit hjem, har aktiveret Del min placering og har valgt en primær iOS enhed i Indstillinger > [dit navn] > Del min placering.
  5. Tryk eller klik påTilbagetilbage i det øvre venstre hjørne, og derefter Udført.

For at få meddelelser om dine HomeKit tilbehør når du ikke er hjemme, skal du opsætte en home hub.

For at se meddelelser, som du har indstillet i appen Home på mere end én enhed, skal du indstille meddelelserne på hver enhed.