Få meddelelser til dit HomeKit-tilbehør

Kontroller status for dit HomeKit-tilbehør, og få meddelelser, når de opfanger noget, selv når du ikke er hjemme. Med appen Hjem kan du holde dig opdateret om alle aktiviteter i dit hjem.

Kom godt i gang

Sådan kan du kontrollere status for dit hjem

Du kan kontrollere status på dit HomeKit-tilbehør øverst på startsiden af appen Hjem på din iOS-enhed eller Mac.

Du kan også kontrollere hvilket tilbehør som vises på startsidens status. Sådan gør du:

1. Åbn appen Hjem på din iOS-enhed eller Mac.
  2. Tryk på et tilbehør på din iOS-enhed, og hold nede. Dobbeltklik på et tilbehør på din Mac.
  3. Tryk eller klik på Indstillinger.
  4. Tryk eller klik på Status og Meddelelser.
  5. Slå Inkluder i status til eller fra.

Slå meddelelser til for dit tilbehør

Du kan indstille meddelelser for bestemt HomeKit-tilbehør,* f.eks. låse og sensorer, for at advare dig, når et tilbehør registrerer noget. Hvis du for eksempel har en sensor på en dør, kan du få en meddelelse, når den åbnes.

Hvis du ønsker at se meddelelser for dit HomeKit-tilbehør på mere end én enhed, skal du slå meddelelser til på hver enhed. Sådan gør du:

• På din iPhone, iPad og iPod touch: Åbn appen Hjem, og tryk på Hjem-indstillinger øverst til venstre. Hvis du har flere hjem, skal du trykke på Hjem-indstillinger og derefter vælge et hjem. Under Meddelelser skal du vælge en type tilbehør, som f.eks. Sensorer, og derefter trykke på et tilbehør og slå Tillad Meddelelser til.
  • På din Mac: Åbn appen Hjem. Tryk på Rediger > Rediger hjem på menulinjen. Under Meddelelser skal du vælge en type tilbehør, som f.eks. Sensorer, og derefter klikke på et tilbehør og slå Tillad Meddelelser til.

Få mere at vide om meddelelser på din iOS-enhed.

*Ikke alt HomeKit-tilbehør understøtter meddelelser.

Sådan kan du modtage meddelelser på et bestemt tidspunkt, eller når nogen kommer eller går

Du kan tilpasse meddelelser for dit HomeKit-tilbehør, så du får meddelelser på specifikke tidspunkter, og baseret på hvem der er til stede i dit hjem.

1. Åbn appen Hjem på din iOS-enhed eller Mac.
  2. Tryk på et tilbehør på din iOS-enhed, og hold nede. Dobbeltklik på et tilbehør på din Mac.
  3. Tryk eller klik på Indstillinger.
  4. Tryk eller klik på Status og Meddelelser, slå Tillad Meddelelser til, og vælg derefter fra disse muligheder:
    • Tid: Vælg et tidspunkt for, hvornår du vil have meddelelser fra dit tilbehør.
    • Personer: Få meddelelser fra dit tilbehør, når du eller en anden person ankommer til eller forlader dit hus. Hvis du vælger denne indstilling, skal du indstille et samlingspunkt for hjemmet og sørge for, at alle, som kan styre dit hjem, har aktiveret Del min lokalitet, og har valgt en primær iOS-enhed i Indstillinger > [dit navn] > Del min lokalitet.
  5. Tryk eller klik påTilbageøverst til venstre, og derefter OK.

For at få meddelelser om dit HomeKit-tilbehør, når du ikke er hjemme, skal du indstille et samlingspunkt for hjemmet.

For at se meddelelser, som du har indstillet i appen Home på mere end én enhed, skal du indstille meddelelserne på hver enhed.