Om sikkerhedsindholdet i Safari 11.1.2

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Safari 11.1.2.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Safari 11.1.2

Udgivet 9. juli 2018

Safari

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2018-4279: Ruilin Yang, Xu Taoyu (xia0yu.win)

WebKit

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til et uventet nedbrud i Safari

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4270: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Et skadeligt websted kan føre til cross-origin-eksfiltration af lyddata

Beskrivelse: Lyd, der er hentet via lydelementer, kan være cross-origin-eksfiltreret. Dette problem er løst med forbedret taint-sporing for lyd.

CVE-2018-4278: Jun Kokatsu (@shhnjk)

WebKit

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2018-4284: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Et skadeligt websted kan muligvis fremkalde et DoS-angreb

Beskrivelse: En konkurrencetilstand er blevet løst med yderligere validering.

CVE-2018-4266: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4261: Omair, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4262: Mateusz Krzywicki, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4263: Arayz, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4264: fundet af OSS-Fuzz, Yu Zhou og Jundong Xie fra Ant-financial Light-Year Security Lab

CVE-2018-4265: cc, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4267: Arayz fra Pangu-teamet, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4272: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til et uventet nedbrud i Safari

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2018-4271: fundet af OSS-Fuzz

CVE-2018-4273: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Der var et problem med efterligning i håndteringen af URL-adresser. Problemet er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2018-4274: En anonym programmør

WebKit-sideindlæsning

Fås til: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2018-4260: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.