Brug True Tone på din Mac

True Tone-teknologi får billederne på din Retina-skærm og Touch Bar til at se mere naturlige ud.

True Tone-teknologien i Mac-computere og Apple Pro Display XDR bruger avancerede sensorer på tværs af kanaler til at justere farverne og intensiteten på skærmen og på Touch Bar ud fra det omgivende lys, så skærmens indhold ser mere naturligt ud.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærme.
  2. Klik på fanen Skærm.
  3. Brug afkrydsningsfeltet True Tone til at slå funktionen til og fra. Det vises kun på de skærme, der understøtter True Tone.
    Vinduet med systemindstillingerne for Skærm i macOS Big Sur, hvor True Tone er slået til

True Tone på eksterne skærme

True Tone kan også justere følgende eksterne skærme, når de er koblet til din iMac (Retina 5K, 27", 2020) eller din bærbare Mac med åbent låg:

True Tone virker også på Apple Pro Display XDR, hvor funktionen bruger de indbyggede lyssensorer, når skærmen er tilsluttet en kompatibel Mac-computer.

Læs mere

• Visse indstillinger for skærmtilgængelighed, herunder Inverter farver, Gråtoner og Forøg kontrast, kan slå True Tone fra.
  • Du kan bruge True Tone og Night Shift på samme tid.