Brug af True Tone på MacBook Pro

MacBook Pro-modeller, der er introduceret i 2018, indeholder True Tone-teknologi, som får billederne på din Retina-skærm og på Touch Bar til at se mere naturlige ud.

True Tone-teknologien i MacBook Pro (2018) bruger avancerede sensorer på tværs af kanaler til at justere farverne og intensitet på skærmen og på Touch Bar ud fra det omgivende lys, så skærmens indhold ser mere naturligt ud.

Du kan slå True Tone til og fra i vinduet Skærme under Systemindstillinger:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærme.
  2. Klik på fanen Skærm.
  3. Brug afkrydsningsfeltet for True Tone til at slå funktionen til og fra.

True Tone på eksterne skærme

True Tone kan også justere følgende eksterne skærme, når de er koblet til din MacBook Pro med åbent låg:

Læs mere

Visse indstillinger for skærmtilgængelighed, herunder Inverter farver, Gråtoner og Forøg kontrast, kan slå True Tone fra.

True Tone kan bruges sammen med Night Shift. Læs mere om, hvordan du bruger Night Shift på Mac.