Opdatering af AMD-grafikkortdrivere til Windows i Boot Camp

Læs mere om, hvordan du downloader og installerer Windows-grafikkortdrivere i Boot Camp på Mac-modeller, der bruger AMD-videokort.

Hvis du bruger Boot Camp til at køre Windows på din Mac, kan du finde de nyeste AMD-grafikkortdrivere på AMD.com. Kontroller først, at din Mac er understøttet. Find derefter ud af, hvilken AMD-driverversion du har. Hvis du ikke har den aktuelle version, skal du følge vejledningen til at opdatere.

Sådan kontrollerer du, at din Mac er understøttet

Du kan finde opdaterede AMD-driverpakker til disse Mac-modeller:

• MacBook Pro (Retina, 15", medio 2015 eller en nyere model)*
  • iMac (Retina 4K, 21,5", 2017)
  • iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2014 eller en nyere model)
  • Mac Pro (ultimo 2013)

AMD-driverpakken understøtter på nuværende tidspunkt ikke iMac Pro. Vend tilbage senere for at tjekke for opdateringer.

*  Hvis du har en MacBook Pro (15", 2018) med Radeon Pro Vega-grafik, vil den nyeste AMD-driverpakke være installeret, når du installerer Windows med Boot Camp. På nuværende tidspunkt kræver denne MacBook Pro-model ikke opdateringsprocessen, som er beskrevet på denne side.

Sådan kontrollerer du versionen af dine AMD-grafikkortdrivere

Sådan finder du ud af, hvilken version du har:

1. Start din Mac i Windows.
  2. Åbn Radeon-indstillingerne ved at højreklikke på dit skrivebord og vælge AMD Radeon-indstillinger. Du kan også klikke på symbolet for Radeon-indstillinger i systembakken eller vælge AMD Radeon-indstillinger i menuen Programmer.
  3. Gå til fanen System > fanen Software.
  4. Kig efter det tal, der vises ved versionen for driverpakken.

Sammenlign versionen af dine aktuelle AMD-grafikdrivere med det seneste versionsnummer på AMD.com i trin 4 nedenfor.

Sådan downloader og installerer du driverne

Følg disse trin til at downloade og installere de seneste AMD-grafikkortdrivere:

1. Gå til AMD-webstedet i Windows, og klik derefter på Drivers & Support.
  2. Brug listerne under "or select your product from the list" for at vælge den driver, du har brug for:
    • Trin 1: Vælg Grafik
    • Trin 2: Vælg Mac-grafik
    • Trin 3: Apple Boot Camp
  3. Klik på Send.
  4. Kig efter den version, der understøtter din Mac, på resultatsiden. Hvis den er nyere end din installerede version (dvs. har et højere nummer), skal du klikke på knappen Download.
  5. Udvid det downloadede arkiv, og åbn den mappe, der vises.
  6. Kør arkivet Setup.exe for at installere driverne.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.