Opdatering af AMD-grafikkortdrivere til Windows i Boot Camp

Download og installer de nyeste AMD-grafikkortdrivere til Windows på Mac-modeller, der bruger AMD-grafikkort.

Hvis du bruger Boot Camp til at køre Windows på din Mac, kan du besøge AMD-webstedet for at downloade den seneste version af deres drivere til Windows. Følgende Mac-computere bruger AMD-grafikkort:

Kontroller, hvilken AMD-grafikkortdriverversion du har

1. Start din Mac i Windows.
  2. Udfør et af disse trin:
    • Højreklik på dit skrivebord, og vælg AMD Radeon-indstillinger.
    • Eller klik på Radeon-indstillinger i meddelelsesområdet.
    • Eller vælg AMD Radeon-indstillinger i menuen Programmer.
  3. Under Radeon-indstillinger skal du klikke på fanen System og derefter klikke på fanen Software.
  4. Versionsnummeret er det nummer, der er vist under driverpakkeversionen.

Download og installer de seneste AMD-grafikdrivere

1. Gå til AMD-webstedet i Windows, og klik derefter på Drivers & Support.
  2. Vælg dit produkt på listen, ikke menuen: Vælg først Graphics, vælg derefter Mac Graphics i næste kolonne, og vælg til sidst Apple Boot Camp i den næste kolonne.
  3. Klik på Submit for at se en liste med alle tilgængelige drivere.
  4. Find den driverversion, der understøtter din Mac-model. Hvis det er en senere version (højere nummer) end den version, der er installeret på din Mac, skal du klikke på Download.
  5. Pak det downloadede ZIP-arkiv ud, og kør derefter programmet Setup fra mappen, hvor arkivet pakkes ud, for at installere driverne.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.