Brug af Blackmagic eGPU med din Mac

Blackmagic eGPU er en ekstern grafikprocessor, der giver din Mac ekstra grafikfunktioner til pro app-arbejdsgange, spil, VR-oprettelse og meget mere.

Blackmagic Designs Blackmagic eGPU er oprettet i tæt samarbejde med Apple og giver hurtigere pro app-arbejdsgange, bedre kørende spil og mere naturtro oprettelse af VR-indhold på din Mac.

Tekniske specifikationer

Blackmagic eGPU kommer med en Radeon Pro 580-grafikprocessor med 8 GB DDR5-hukommelse, hvilket giver din tilsluttede Mac samme grafikydeevne som en 27" iMac i den højere prisklasse.

Ud over en øget grafikydeevnen leverer Blackmagic eGPU også 85 W strøm til MacBook Pro og MacBook Air.

Blackmagic eGPU har disse porte til at tilslutte skærme og VR-tilbehør:

• To Thunderbolt 3 (USB-C)
  • Fire USB 3.0
  • En HDMI 2.0

Systemkrav

Blackmagic eGPU er kompatibel med alle Thunderbolt 3 Mac-computere med macOS High Sierra 10.13.5 eller en nyere version. Læs mere om, hvordan du opdaterer softwaren på din Mac.

Sådan tilslutter og bruger du Blackmagic eGPU

Når du tilslutter Blackmagic eGPU til din Mac med et Thunderbolt 3-kabel (USB-C), vises eGPU-emnet på menulinjen  og angiver, at eGPU er klar til brug.

Blackmagic eGPU accelererer automatisk grafikken fra Metal-baserede apps på eksterne skærme og enheder, der er tilsluttet eGPU'en. Du kan bruge Aktivitetsovervågning til at bekræfte, at din eGPU er i brug:

1. Åbn Aktivitetsovervågning, der ligger i mappen Hjælpeprogrammer i Programmer.
  2. Vælg Vindue > GPU-historik. Der vises en graf med et overblik over computerens interne GPU og Blackmagic eGPU.

Hvis du vil frakoble Blackmagic eGPU, skal du bruge emnet på menulinjen  til at frakoble eGPU'en sikkert fra din Mac, inden du fjerner kablet.

Sådan bruger du valgmuligheden "Foretræk ekstern GPU"

Fra og med macOS Mojave 10.14 kan du slå "Foretræk ekstern GPU" til i panelet Vis info for en specifik app i Finder. Med denne valgmulighed kan Blackmagic eGPU øge apphastigheden på enhver skærm, der er tilsluttet din Mac – blandt andet skærme, der er indbygget i din Mac:

1. Forlad appen, hvis den er åben.
  2. Vælg appen i Finder. De fleste apps ligger i mappen Programmer. Hvis du åbner appen fra et alias eller et startprogram, skal du Ctrl-klikke på appens symbol og vælge Vis original i lokalmenuen. Vælg derefter den oprindelige app.
  3. Tryk på Kommando-I for at få vist appens infovindue.
  4. Marker afkrydsningsfeltet ud for Foretræk ekstern GPU.
  5. Åbn appen for at bruge den sammen med eGPU'en.

Læs mere om brug af eGPU'er med din Mac.

Læs mere

macOS understøtter i øjeblikket ikke eGPU'er i Windows med Boot Camp, eller når din Mac er i macOS-gendannelse, ved FileVault-login eller under installation af systemopdateringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.