Om Apple T2-sikkerhedschippen

Med Apple T2-sikkerhedschippen får du et helt nyt niveau af integration og sikkerhed på Mac.

Apple T2-sikkerhedschippen er Apples specialudviklede andengenerationschip til Mac. T2-chippen giver din Mac nye muligheder ved at integrere flere controllere fra andre Mac-computere – f.eks. System Management Controller, billedsignalprocessoren, lydcontrolleren og SSD-controlleren – og give dem et nyt design.

T2-chippen muliggør f.eks. et højere sikkerhedsniveau ved at omfatte en Secure Enclave-hjælpeprocessor, som sikrer Touch ID-data og udgør fundamentet for nye muligheder med krypteret lagringsplads og sikker start. T2-chippens billedsignalprocessor arbejder desuden sammen med FaceTime HD-kameraet for at muliggøre forbedret "tone mapping", forbedret eksponeringsjustering samt autoeksponering og automatisk hvidbalance baseret på ansigtsgenkendelse.

Computere med Apple T2-sikkerhedschippen

Følgende Mac-computere har Apple T2-sikkerhedschippen:

Du kan også bruge Oplysninger om system til at se, om din Mac har denne chip:

1. Tryk på Alternativtasten, og hold den nede, mens du vælger Apple-menuen () > Oplysninger om system.
  2. Vælg enten Styreenhed eller iBridge i indholdsoversigten afhængigt af den macOS-version, der er i brug.
  3. Hvis du kan se "Apple T2-chip" til højre, har din Mac-computer Apple T2-sikkerhedschippen.