Om Apple T2-sikkerhedschippen

Apple T2 -sikkerhedschippen føjer et helt nyt integrations- og sikkerhedsniveau til Mac.

Apple T2-sikkerhedschippen er Apples specialudviklede andengenerationschip til Mac. Ved at redesigne og integrere forskellige styreenheder fra andre Mac-computere – f.eks. System Management Controller, billedsignalprocessoren, lydcontrolleren og SSD-controlleren – får din Mac helt nye muligheder med T2-chippen.

T2-chippen muliggør f.eks. et højere sikkerhedsniveau ved at inkludere en Secure Enclave-hjælpeprocessor, som sikrer Touch ID-data og udgør fundamentet for nye muligheder med krypteret lagringsplads og sikker start. T2-chippens billedsignalprocessor arbejder også sammen med FaceTime HD-kameraet for at muliggøre forbedret "tone mapping", forbedret styring af eksponering og autoeksponering og automatisk hvidbalance på baggrund af ansigtsgenkendelse.

Computere med Apple T2-sikkerhedschip

Følgende Mac-computere er udstyret med Apple T2-sikkerhedschip:

Du kan også bruge Oplysninger om system til at finde ud af, om din Mac har denne chip:

1. Tryk på Alternativtasten, og hold den nede, mens du vælger Apple-menuen () > Oplysninger om system.
  2. I indholdsoversigten: Vælg enten Styreenhed eller iBridge, afhængigt af den aktuelle version af macOS.
  3. Hvis "Apple T2 chip" vises til højre, er din Mac-computer udstyret med Apple T2 Security-chip.