Mac-modeller med Apple T2-sikkerhedschippen

Læs om, hvilke Mac-computere der har Apple T2-sikkerhedschippen.

Apple T2-sikkerhedschippen er Apples specialudviklede andengenerationschip til Mac. Med T2-chippen får du ekstra funktioner til din Mac, f.eks. krypteret lagring og sikker start, forbedret ISP (image signal processing) og sikkerhed til Touch ID-data. Læs mere om hardwaresikkerheden i Apple-enheder.

Computere med Apple T2-sikkerhedschip

Følgende Mac-computere er udstyret med Apple T2-sikkerhedschippen:

• iMac (Retina 5K, 27", 2020)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (2019)
  • Mac Pro (rack, 2019)
  • Mac mini (2018)
  • MacBook Air (Retina, 13", 2020)
  • MacBook Air (Retina, 13", 2019)
  • MacBook Air (Retina, 13", 2018)
  • MacBook Pro (13", 2020, to Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (13", 2020, fire Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (16", 2019)
  • MacBook Pro (13'', 2019, to Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (15", 2019)
  • MacBook Pro (13", 2019, fire Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (15", 2018)
  • MacBook Pro (13", 2018, fire Thunderbolt 3-porte)

Du kan også bruge Oplysninger om system til at finde ud af, om din Mac har denne chip:

1. Tryk på Alternativtasten, og hold den nede, mens du vælger Apple-menuen  > Oplysninger om system.
  2. I indholdsoversigten: Vælg enten Styreenhed eller iBridge, afhængigt af den aktuelle version af macOS.
  3. Hvis "Apple T2 chip" vises til højre, er din Mac-computer udstyret med Apple T2 Security-chip.