Om sikkerhedsindholdet i Wi-Fi-opdateringen til Boot Camp 6.4.0

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i Wi-Fi-opdateringen til Boot Camp 6.4.0.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Wi-Fi-opdatering til Boot Camp 6.4.0

Udgivet 5. juli 2018

Wi-Fi

Tilgængelig til følgende maskiner, der kører Boot Camp: MacBook (ultimo 2009 eller nyere versioner), MacBook Pro (medio 2010 eller nyere versioner), MacBook Air (ultimo 2010 eller nyere versioner), Mac mini (medio 2010 eller nyere versioner), iMac (ultimo 2009 eller nyere versioner) og Mac Pro (medio 2010 eller nyere versioner)

Effekt: En hacker inden for Wi-Fi-rækkevidde kan gennemtvinge genbrug af nonce i WPA unicast/PTK-klienter (Key Reinstallation Attacks - KRACK)

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af statusovergange. Det er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-13077: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

CVE-2017-13078: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Wi-Fi

Tilgængelig til følgende maskiner, der kører Boot Camp: MacBook (ultimo 2009 eller nyere versioner), MacBook Pro (medio 2010 eller nyere versioner), MacBook Air (ultimo 2010 eller nyere versioner), Mac mini (medio 2010 eller nyere versioner), iMac (ultimo 2009 eller nyere versioner) og Mac Pro (medio 2010 eller nyere versioner)

Effekt: En hacker inden for Wi-Fi-rækkevidde kan gennemtvinge genbrug af nonce i WPA multicast/GTK-klienter (Key Reinstallation Attacks – KRACK)

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af statusovergange. Det er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-13080: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.