Tilføj et intelligent tilbehør til hjemmet i appen Hjem

Tilføj HomeKit- og Matter-tilbehør i appen Hjem, og organiser det derefter efter værelse eller zone, så du nemt kan styre forskellige områder af dit hjem.

Før du begynder

Tilføj tilbehør

Organiser tilbehør efter værelse og zone

Før du begynder

• Opdater din iPhone eller iPad til den nyeste version af iOS eller iPadOS, og slå Bluetooth til under Indstillinger.

• Hvis du vil tilføje et Matter-tilbehør, skal du først oprette en hjemmehub.

• Se brugervejledningen til tilbehøret for at se, om tilbehøret kræver yderligere hardware, softwareopdateringer eller yderligere indstilling i producentens app.

• Sørg for, at dit tilbehør understøtter HomeKit, AirPlay eller Matter.

• Sørg for, at din iPhone eller iPad, tidligere tilføjet tilbehør og hjemmehubs er på det samme Wi-Fi-netværk.

Tilføj tilbehør

Når du tildeler dit Apple TV til et værelse, vises det automatisk i det pågældende værelse i appen Hjem. Brug din iPhone eller iPad til at tilføje andet tilbehør i appen Hjem. Du kan ikke føje tilbehør til appen Hjem på Mac.

Føj dit Apple TV til appen Hjem

1. Åbn Indstillinger på dit Apple TV.

2. Vælg Brugere og konti > Standardbruger. Sørg for, at dit navn er valgt, og at du er logget ind på iCloud med det Apple-id, du brugte til at indstille dit tilbehør i appen Hjem.

3. Gå tilbage til Indstillinger, og vælg derefter AirPlay og HomeKit.

4. Rul ned, og vælg Værelse. Vælg derefter et værelse, eller tilføj et nyt værelse.

Værelse vises under HomeKit på skærmen AirPlay og skærmen HomeKit i indstillingerne for Apple TV

Tilføj andet tilbehør i appen Hjem

1. Tænd for dit tilbehør*, og sørg for, at det er i nærheden.

2. Åbn appen Hjem på din iPhone eller iPad, og tryk på TilføjBilledtekst mangler .

3. Tryk på Tilføj tilbehør.

Tilføj tilbehør vises først, når du har trykket på Tilføj
  4. Følg vejledningen for at scanne en kode, eller hold din enhed tæt på tilbehøret for at tilføje det.

Hvis du tilføjer Matter-tilbehør, der tidligere var pardannet med en anden app, skal du trykke på Flere indstillinger og derefter vælge dit tilbehør.

5. Tryk på dit tilbehør, når det vises. Hvis du bliver bedt om at føje tilbehør til netværk, skal du trykke på Tillad.

6. Tildel dit tilbehør til et værelse, og navngiv det for at gøre det nemmere for dig at identificere og betjene det.

7. Tryk på Fortsæt, og tryk derefter på OK.

Betjen dit tilbehør med Siri

Brug og administrer dit tilbehør i appen Hjem på alle dine enheder

*Samsung AirPlay-kompatible smart-tv'er understøtter ikke HomeKit og kan ikke føjes til appen Hjem.

Hvis der vises en advarsel om, at tilbehøret allerede er tilføjet

Meddelelsen Tilbehør er allerede tilføjet med anvisningen "Hvis du vil føje dette tilbehør til dit hjem, skal du først nulstille det" vises på iPhone

Hvis der vises en advarsel om, at tilbehøret allerede er føjet til Hjem, eller at tilbehøret tidligere er blevet forbundet med et andet hjem, skal du muligvis nulstille tilbehøret. Tjek brugervejledningen til tilbehøret, ring til producenten, eller besøg producentens websted for at læse mere.

Organiser tilbehør efter værelse og zone

Organiser dit tilbehør efter værelse, så du bedre kan holde styr på, hvor dit tilbehør er placeret, og så du kan betjene tilbehør i værelserne med Siri. Du kan også gruppere værelser i zoner, f.eks. ovenpå og nedenunder.

Tilføj et værelse

1. Åbn appen Hjem, og tryk eller klik på TilføjBilledtekst mangler.

2. Vælg Tilføj værelse.

Tilføj værelse vises midt i valgmulighederne for "Tilføj" på iPhone
  3. Navngiv dit værelse, og tryk eller klik derefter på Gem.

Tildel tilbehør til et værelse

1. Åbn appen Hjem, og tryk eller klik på dit tilbehør, og tryk eller klik derefter på knappen IndstillingerBilledtekst mangler.

2. Tryk eller klik på Værelse.

Der er tildelt en Blæser til Stue
  3. Vælg et værelse, og tryk eller klik derefter på LukBilledtekst mangler for at gemme.

Afspil musik, og kontroller lyd i hele dit hjem med Siri

Sådan organiserer du værelser i en zone

Du kan gruppere værelser i en zone, f.eks. ovenpå og nedenunder, så du let kan betjene forskellige områder af hjemmet med Siri.

1. Åbn appen Hjem, og tryk eller klik derefter på værelsets navn for at åbne værelset.

2. Tryk eller klik på knappen MereBilledtekst mangler, og vælg derefter Værelsesindstillinger.

Værelsesindstillinger vises under Hjem-indstillinger, når du har trykket eller klikket på knappen Mere
  3. Tryk eller klik på Zone.

4. Vælg en foreslået zone, eller vælg Opret nyt, og navngiv din nye zone.

5. Tryk eller klik på OK.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.