Tilføjelse og administration af tv'er og højttalere i appen Hjem

Brug appen Hjem til at tilføje og styre alle de Apple TV'er, HomePods og AirPlay 2-kompatible smart-tv'er og højttalere, du har derhjemme – på ét sted.

Før du begynder

På smart-tv'er skal du se efter mærkaten:

På højttalere skal du se efter mærkaten:

Føj tv'er og højttalere til appen Hjem

Føj hvert AirPlay 2-kompatibelt smart-tv, Apple TV, HomePod og AirPlay 2-kompatibel højttaler, du har, til appen Hjem. Du kan derefter afspille, hvad du vil, og hvor du vil.

Tilføj AirPlay 2-kompatible smart-tv'er

1. Gå til indstillingerne i Apple HomeKit på dit smart-tv, og find en QR-kode. Hvis du har brug for hjælp til at finde disse indstillinger, kan du kontakte producenten.
  2. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller iPod touch, tryk på , og tryk derefter på Tilføj tilbehør.
  3. Brug kameraet på din iPhone, iPad eller iPod touch til at scanne QR-koden på din tv-skærm.
  4. Vent på, at dit smart-tv tilføjes.
  5. Navngiv dit tv, og vælg et værelse, hvor det er placeret.
  6. Tryk på OK.

Samsung AirPlay 2-kompatible smart-tv'er understøtter ikke HomeKit og kan ikke føjes til appen Hjem. Du kan stadig bruge AirPlay sammen med Samsung smart-tv'er, men du kan ikke bruge Siri til at afspille videoer og styre afspilningen. Hvis du vil bruge AirPlay sammen med et Samsung smart-tv, skal du sørge for, at din Apple-enhed og dit smart-tv er på samme Wi-Fi-netværk.

Visse smart-tv'er kan kræve en softwareopdatering eller yderligere indstilling med producentens app.

Tilføj Apple TV 4K eller Apple TV HD

1. Sørg for, at dit Apple TV er opdateret med den nyeste version af tvOS, er tilsluttet hjemmets Wi-Fi-netværk og er logget ind på iCloud med det samme Apple-id som appen Hjem.
  2. På Apple TV: Gå til Indstillinger > AirPlay > Værelse.
  3. Vælg det værelse, du har indstillet i appen Hjem, eller vælg Tilføj et nyt værelse.

Dit Apple TV vises i appen Hjem på fanen Hjem eller Værelser.

Tilføj en HomePod

Indstil en HomePod, og så vises den automatisk i appen Hjem.

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Tilføj AirPlay 2-kompatible højttalere

1. Åbn appen Hjem, tryk på og derefter på Tilføj tilbehør.
  2. Tryk på Har ingen kode eller Kan ikke scanne og derefter på højttaleren.
  3. Vent på, at din højttaler tilføjes. Giv din højttaler et navn, og vælg det værelse, den står i.
  4. Tryk på OK.

Visse højttalere kan kræve en firmwareopdatering eller yderligere indstilling med producentens app. Hvis du vil tilføje højtalere, der er forbundet til AirPort Express 802.11n (2. generation), skal du opdatere din AirPort Express til den nyeste firmware.

Organiser dine tv'er og højttalere efter værelse

Hold dine smart-tv'er og højttalere organiserede efter værelse i appen Hjem på din iOS-enhed eller Mac. Du kan derefter bruge Siri til at afspille og styre musik i hele dit hjem. Du kan også bede Siri om at afspille, hvad du vil se, og hvor du vil se det.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Hold nede på et AirPlay-tv eller en AirPlay-højttaler i appen Hjem, og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Værelse, og vælg derefter et værelse til denne enhed.
  3. Tryk på OK.

På Mac:

1. Åbn appen Hjem, dobbeltklik på et AirPlay-tv eller en AirPlay-højttaler, og klik derefter på Indstillinger øverst til højre.
  2. Klik på Værelse, og vælg derefter et værelse til denne enhed.
  3. Klik på OK.

Vil du gerne styre, hvad der afspilles i visse dele af hjemmet, f.eks. ovenpå og nedenunder? Se, hvordan du kan gruppere værelser i en zone i appen Hjem.

Skift AirPlay-indstillinger

Vælg, hvem der kan se og afspille til dine højttalere og tv'er i Hjem-indstillinger.

1. Åbn appen Hjem på din iOS-enhed eller Mac.
  2. På iOS: Tryk på symbol for Hjem-indstillinger. Hvis du har flere hjem, skal du trykke på Hjem-indstillinger og derefter vælge et hjem. På macOS: Gå til Rediger > Rediger hjem på menulinjen.
  3. Rul ned, og vælg Tillad adgang til højttalere og tv.

Her kan du give tilladelse til alle, til enhver, der er forbundet med dit Wi-Fi-netværk i hjemmet, eller kun til de personer, du har inviteret til at styre dit hjem, til at streame via AirPlay til dine enheder.