Tilføjelse og administration af højttalere i appen Hjem

Med appen Hjem kan du tilføje og administrere alle de Apple TV'er, HomePods og AirPlay 2-kompatible højttalere, du har derhjemme – på ét sted.

Når du tilføjer højttalere i appen Hjem, kan du bruge AirPlay 2 til at afspille din yndlingssang hvor som helst i dit hjem. Med appen Hjem kan du også arrangere dine højttalere efter værelse, så du kan afspille en sang i ét værelse, mens noget andet spiller i et andet værelse. Og med Siri kan du styre, hvad der afspilles i alle dele af dit hjem, med blot din stemme.

Før du begynder

Føj højttalere til appen Hjem

Hvis du vil lytte til og styre musik på tværs af flere højttalere med AirPlay 2, skal du føje dine højttalere til appen Hjem.

Tilføj en HomePod

Indstil en HomePod, og så vises den automatisk i appen Hjem.

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Tilføj et Apple TV

Du kan føje et Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) med tvOS 11.4 eller en nyere version til appen Hjem. Sådan gør du:

1. Sørg for, at dit Apple TV er forbundet til hjemmets Wi-Fi-netværk og logget ind på iCloud med samme Apple-id som appen Hjem.
  2. På Apple TV: Gå til Indstillinger > AirPlay > Værelse.
  3. Vælg det værelse, du vil indstille, i appen Hjem, eller vælg Tilføj et nyt værelse.

Dit Apple TV vises i appen Hjem. Hvis du vil tjekke det, kan du åbne appen Hjem og trykke på fanen Hjem eller Værelse.

Tilføj flere højttalere

1. Åbn appen Hjem, tryk på og derefter på Tilføj tilbehør.
  2. Tryk på Har ingen kode eller Kan ikke scanne og derefter på højttaleren.
  3. Vent på, at din højttaler tilføjes. Giv din højttaler et navn, og vælg det værelse, den står i.
  4. Tryk på OK.

Visse højttalere kan kræve en firmwareopdatering eller yderligere indstilling med producentens app. Hvis du vil tilføje højtalere, der er forbundet til AirPort Express 802.11n (2. generation), skal du opdatere din AirPort Express til nyeste firmware.

Arranger dine højttalere ud fra værelser

Arranger dine højttalere ud fra værelser i appen Hjem, så du kan bruge Siri til at styre musikken i hele dit hjem. Sådan gør du:

1. I appen Hjem skal du trykke på dit Apple TV, din HomePod eller en anden højttaler og holde fingeren nede. Tryk derefter på Oplysninger.
  2. Tryk på Værelse, og vælg derefter det værelse, hvori din højttaler står. Hvis du vil oprette et nyt værelse, skal du trykke på Opret ny. Giv så dit værelse et navn, og tryk på Gem.
  3. Tryk på OK.

Hvis du vil navigere mellem forskellige værelser i appen Hjem, skal du trykke på fanen Værelser nederst på skærmen og skubbe mod højre eller venstre over skærmen eller trykke på  øverst til venstre.

Vil du afspille musik overalt nedenunder? Se, hvordan du kan gruppere værelser i en zone i appen Hjem.