Sådan indstiller du AirPods med Mac og andre Bluetooth-enheder

Læs om, hvordan du indstiller dine AirPods med din Mac, Android-enhed eller en anden Bluetooth-enhed for at lytte til musik, tage telefonen m.m.

Sådan bruger du AirPods med din Mac

Hvis du bruger AirPods (2. generation), skal du sørge for, at din Mac har macOS Mojave 10.14.4 eller en nyere version. AirPods Pro kræver macOS Catalina 10.15.1 eller en nyere version.

Hvis du indstiller dine AirPods med din iPhone, og din Mac er logget ind på iCloud med det samme Apple-id, er dine AirPods muligvis klar til brug sammen med din Mac. Sæt dine AirPods i ørerne, og klik enten på menuen Bluetooth  eller på lydstyrkeknappen  på menulinjen på din Mac.1 Vælg derefter AirPods på listen.

Hvis du ikke kan se dine AirPods i menuen Bluetooth  eller i menuen for lydstyrkeknappen 2, skal du danne par mellem dine AirPods og din Mac:

1. På din Mac skal du vælge Systemindstillinger på Apple-menuen  og derefter klikke på Bluetooth .
  2. Kontroller, om Bluetooth er slået til.
  3. Anbring begge AirPods i opladningsetuiet, og åbn låget.
  4. Hold indstillingsknappen på bagsiden af etuiet inde, indtil statusindikatoren blinker hvidt.
  5. Vælg dine AirPods på listen Enheder, og klik derefter på Tilslut.

Hvis lyden stadig afspilles fra dine Mac-højttalere, skal du enten klikke på menuen Bluetooth  eller på lydstyrkeknappen  på menulinjen og kontrollere, at dine AirPods er valgt som enhed til lyd ud.1

Sådan bruger du AirPods med enheder fra andre producenter end Apple

Du kan bruge AirPods som Bluetooth-hovedsæt med en enhed fra en anden producent end Apple. Du kan ikke bruge Siri, men du kan lytte og tale. Brug denne fremgangsmåde for at indstille dine AirPods med en Android-telefon eller en anden enhed, der ikke er fra Apple3:

1. Gå til indstillingerne for Bluetooth på den enhed, der ikke er fra Apple, og sørg for, at Bluetooth er slået til.4 Hvis du har en Android-enhed, skal du gå til Indstillinger > Forbindelser > Bluetooth.
  2. Åbn låget, mens dine AirPods er i opladningsetuiet.
  3. Hold indstillingsknappen på bagsiden af etuiet inde, indtil statusindikatoren blinker hvidt.
  4. Vælg dine AirPods, når de vises på listen over Bluetooth-enheder.

Skift automatisk enhed

Dine AirPods (2. generation) eller AirPods Pro kan automatisk skifte mellem din Mac med macOS Big Sur, iPhone med iOS 14 og iPad med iPadOS 14 eller nyere. Dine enheder skal være logget ind med det samme Apple-id ved hjælp af tofaktorgodkendelse. Mens du lytter til musik på din Mac, kan du f.eks. besvare et opkald på din iPhone. Dine AirPods skifter automatisk fra musikken på din Mac til telefonopkaldet på din iPhone.

I visse situationer får du vist en notifikation om dine AirPods på din Mac-skærm. Når du holder markøren over notifikationen, vises knappen Tilslut. Klik på Tilslut for at bekræfte, at dine AirPods skal skifte til – eller forblive tilsluttet – din Mac.

Hvis du vil slå automatisk skift fra for din Mac, skal du åbne Bluetooth-indstillinger på din Mac, mens du har dine AirPods i ørerne. Klik på knappen Indstillinger ud for dine AirPods på listen over enheder. Klik på Slut til denne Mac, og vælg derefter Sidst sluttet til denne Mac. Du kan slå denne funktion til igen ved at vælge Automatisk.

Lyd bør ikke automatisk skifte fra én enhed til en anden, hvis du er i en samtale, f.eks. et telefonopkald, et FaceTime-opkald eller en videokonference.

1. Hvis du ikke kan se lydstyrkeknappen på menulinjen, kan du læse mere om, hvordan du tilføjer den.
  2. Dine AirPods Pro kan automatisk oprette forbindelse til din Mac, der bruger macOS Catalina 10.15.1 eller en nyere version. Dine AirPods (2. generation) kan automatisk oprette forbindelse til din Mac, der bruger macOS Mojave 10.14.4 eller en nyere version. Dine AirPods (1. generation) kan automatisk oprette forbindelse til din Mac, der bruger macOS Sierra eller nyere.
  3. Funktionerne i dine AirPods kan være begrænsede afhængigt af den Bluetooth-enhed, de er tilsluttet.
  4. Tjek brugerhåndbogen, hvis du ikke kan finde Bluetooth-indstillingerne for din enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.