Sådan indstiller du AirPods med Mac og andre Bluetooth-enheder

Læs om, hvordan du indstiller dine AirPods med din Mac, Android-enhed eller en anden Bluetooth-enhed for at lytte til musik, tage telefonen m.m.

Sådan bruger du AirPods med din Mac

Hvis du bruger AirPods (2. generation), skal du sørge for, at din Mac har macOS Mojave 10.14.4 eller en nyere version. AirPods Pro kræver macOS Catalina 10.15.1 eller en nyere version.

Hvis du indstiller dine AirPods med din iPhone, og din Mac er logget ind på iCloud med det samme Apple-id, er dine AirPods muligvis klar til brug sammen med din Mac. Sæt dine AirPods i ørerne, og klik enten på Bluetooth-menuen eller på lydstyrkeknappen på menulinjen på din Mac.1 Vælg derefter AirPods på listen.

Hvis du ikke kan se dine AirPods under Bluetooth  eller menuen for lydstyrkeknappen 2, skal du danne par mellem dine AirPods og din Mac:

1. På din Mac skal du vælge Systemindstillinger på Apple-menuen  og derefter klikke på Bluetooth .
  2. Kontroller, om Bluetooth er slået til.
  3. Anbring begge AirPods i opladningsetuiet, og åbn låget.
  4. Hold indstillingsknappen på bagsiden af etuiet inde, indtil statusindikatoren blinker hvidt.
  5. Vælg dine AirPods på listen Enheder, og klik derefter på Tilslut.

Hvis lyden stadig afspilles fra dine Mac-højttalere, skal du enten klikke på Bluetooth-menuen eller på lydstyrkeknappen  på menulinjen og kontrollere, at dine AirPods er valgt som enhed til lyd ud.1

Sådan bruger du AirPods med enheder fra andre producenter end Apple

Du kan bruge AirPods som Bluetooth-hovedsæt med en enhed fra en anden producent end Apple. Du kan ikke bruge Siri, men du kan lytte og tale. Brug denne fremgangsmåde for at indstille dine AirPods med en Android-telefon eller en anden enhed, der ikke er fra Apple3:

1. Gå til indstillingerne for Bluetooth på den enhed, der ikke er fra Apple, og sørg for, at Bluetooth er slået til.4 Hvis du har en Android-enhed, skal du gå til Indstillinger > Forbindelser > Bluetooth.
  2. Åbn låget, mens dine AirPods er i opladningsetuiet.
  3. Hold indstillingsknappen på bagsiden af etuiet inde, indtil statusindikatoren blinker hvidt.
  4. Vælg dine AirPods, når de vises på listen over Bluetooth-enheder.

1. Hvis du ikke kan se lydstyrkeknappen på menulinjen, kan du læse mere om, hvordan du tilføjer den.
  2. Dine AirPods Pro kan automatisk oprette forbindelse til din Mac, der bruger macOS Catalina 10.15.1 eller en nyere version. Dine AirPods (2. generation) kan automatisk oprette forbindelse til din Mac, der bruger macOS Mojave 10.14.4 eller en nyere version. Dine AirPods (1. generation) kan automatisk oprette forbindelse til din Mac, der bruger macOS Sierra eller nyere.
  3. Funktionerne i dine AirPods kan være begrænsede afhængigt af den Bluetooth-enhed, de er tilsluttet.
  4. Tjek brugerhåndbogen, hvis du ikke kan finde Bluetooth-indstillingerne for din enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.