Indgiv et krav, hvis du har AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab

Hvis du har købt AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, og du har mistet din iPhone, kan du læse, hvordan du indgiver et krav.

Hvem kan indgive et krav

AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab er kun tilgængelig til iPhone i:

• Australien

• Østrig

• Chile

• Danmark

• Finland

• Frankrig

• Tyskland

• Irland

• Italien

• Japan

• Holland

• New Zealand

• Norge

• Spanien

• Sverige

• Schweiz

• Storbritannien

• USA

Sådan indgiver du et krav

1. Start dit krav online med Apple.

2. Du vil blive bedt om at afslutte dit krav på forsikringsselskabets hjemmeside.

Hvis du ikke kan logge ind eller starte et krav online, skal du kontakte Apple-support. Sørg for at have dit Apple-id og serienummeret på din mistede eller stjålne iPhone.

Du kan logge ind på icloud.com/find og slå funktionen Mistet til for din forsvundne iPhone. Fjern den dog ikke fra Find eller dit Apple-id, før dit krav er blevet godkendt.

Hvis du annullerer dit krav

Hvis du annullerer dit krav, fordi du har fundet din iPhone, skal du konfigurere din iPhone som en ny enhed. Du bliver bedt om at oprette ny adgangskode, Touch ID eller Face ID. For at hente de data, der tidligere var gemt på din iPhone, skal du gendanne din iPhone fra en sikkerhedskopi.

Du kan ikke annullere kravet, hvis en erstatningsenhed er afsendt.

Sådan tjekker du status for dit krav

Hvis du vil tjekke status for dit krav, skal du muligvis bruge disse oplysninger:

• Dit kravnummer eller Apple-forsendelses-id

• Serienummeret eller IMEI på din iPhone

• Købsdatoen for dit AppleCare+ abonnement med dækning ved tyveri og tab, som du kan finde på mysupport.apple.com

I Australien

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Østrig

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Chile

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med Southbridge, kan du kontakte Southbridge for at kontrollere status for dit krav:

I Danmark

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Finland

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Frankrig

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Tyskland

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Irland

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Italien

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Japan

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Holland

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I New Zealand

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Norge

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Spanien

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Sverige

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Schweiz

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I Storbritannien

Når du har startet et krav hos Apple og afsluttet kravet med AIG, kan du kontakte AIG for at kontrollere status for dit krav.

I USA

Kontakt Assurant eller AIG direkte for at kontrollere status for dit krav. Apple har ikke oplysninger om status for kravet.

Hvis du har købt dit AppleCare+ abonnement inden den 15. september 2020, skal du kontakte Assurant:

Hvis du har købt dit AppleCare+ abonnement den 15. september 2020 eller senere, skal du kontakte AIG:

Når dit krav er godkendt

Når dit krav er godkendt, vil din mistede eller stjålne iPhone blive permanent deaktiveret, og du vil modtage en erstatning. Hvis du finder din mistede eller stjålne iPhone, efter dit krav er blevet godkendt, vil du ikke kunne bruge den igen.

Du skal muligvis medbringe din erstatnings-iPhone til dit mobilselskab for at få og registrere et nyt SIM-kort.

I USA tilbyder AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab fra den 15. september 2020 kombinerede fordele under AppleCare+ og en tyveri- og tabsforsikring. Forsikringsdækning for tyveri og tab er tegnet af New Hampshire Insurance Company [NAIC# 23841; Hovedadresse 175 Water Street, 18th Floor, New York, NY 10038; tlf. (212) 770-7000] og sælges af AppleCare Service Company, Inc. (i Californien d/b/a Brogdan Insurance Services Lic#OL00763; Iowa License #26) og sælges i New York af Apple Inc. (License #926146) . Forsikringsdækning for tyveri og tab ydes i henhold til en gruppepolitik, der er udstedt til AppleCare Service Company, Inc. i alle stater, undtagen New York, hvor policen er udstedt til Apple Inc.

Før den 15. september 2020 blev AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab tegnet af American Security Insurance Company. I New Hampshire er tegneren Standard Guaranty Insurance Company, og i Montana er tegneren American Bankers Insurance Company of Florida. Disse virksomheder arbejder under handelsnavnet Assurant.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.