Om sikkerhedsindholdet i iOS 11.2.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 11.2.5.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iOS 11.2.5

Udgivet 23. januar 2018

Lyd

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af et skadeligt lydarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2018-4094: Mingi Cho, MinSik Shin, Seoyoung Kim, Yeongho Lee og Taekyoung Kwon fra Information Security Lab, Yonsei University

Core Bluetooth

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4087: Rani Idan (@raniXCH) fra Zimperium zLabs Team

CVE-2018-4095: Rani Idan (@raniXCH) fra Zimperium zLabs Team

Graphics Driver

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4109: Adam Donenfeld (@doadam) fra Zimperium zLabs Team

Post tilføjet 8. februar 2018

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesinitialisering, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4090: Jann Horn fra Google Project Zero

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: En konkurrencetilstand er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4092: Stefan Esser fra Antid0te UG

Post opdateret 8. februar 2018

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2018-4082: Russ Cox fra Google

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2018-4093: Jann Horn fra Google Project Zero

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4189: En anonym programmør

Post tilføjet 2. maj 2018

LinkPresentation

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af en skadelig sms kan medføre anvendelse af DoS (Denial of Service)

Beskrivelse: Et problem med opbrugte ressourcer blev rettet gennem forbedret inputvalidering.

CVE-2018-4100: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

QuartzCore

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved behandling af webindhold. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af input.

CVE-2018-4085: Ret2 Systems Inc., der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Sikkerhed

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et certifikat kan have forkerte navnebegrænsninger

Beskrivelse: Der var et problem med certifikatevaluering i håndteringen af navnebegrænsninger. Dette problem er løst via forbedret tillidsevaluering af certifikater.

CVE-2018-4086: Ian Haken fra Netflix

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4088: Jeonghoon Shin fra Theori

CVE-2018-4089: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4096: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4147: fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 18. oktober 2018

WebKit-sideindlæsning

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7830: Jun Kokatsu (@shhnjk)

Post tilføjet 18. oktober 2018

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.