Om sikkerhedsindholdet i macOS High Sierra 10.13.2 – supplerende opdatering

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i macOS High Sierra 10.13.2 – supplerende opdatering.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

macOS High Sierra 10.13.2 – supplerende opdatering

Udgivet 8. januar 2018

Fås til: macOS High Sierra 10.13.2

Beskrivelse: macOS High Sierra 10.13.2 – supplerende opdatering omfatter forbedringer af sikkerheden til Safari og WebKit for at begrænse effekterne af Spectre (CVE-2017-5753 og CVE-2017-5715).

Vi vil gerne takke Jann Horn fra Google Project Zero og Paul Kocher i samarbejde med Daniel Genkin fra University of Pennsylvania og University of Maryland, Daniel Gruss fra Graz University of Technology, Werner Haas fra Cyberus Technology, Mike Hamburg fra Rambus (Cryptography Research Division), Moritz Lipp fra Graz University of Technology, Stefan Mangard fra Graz University of Technology, Thomas Prescher fra Cyberus Technology, Michael Schwarz fra Graz University of Technology og Yuval Yarom fra University of Adelaide og Data61 for deres hjælp.

Safari opdateres til version 11.0.2 (13604.4.7.1.6) eller version 11.0.2 (13604.4.7.10.6) ved installering af macOS High Sierra 10.13.2 – supplerende opdatering.

Sådan ser du, hvilken version af Safari der er installeret på din Mac:

1. Åbn Safari.
  2. Vælg Safari > Om Safari.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.