Sådan videresender du sms- og mms-beskeder fra iPhone til iPad, iPod touch eller Mac

Med Videresendelse af sms kan de sms-/mms-beskeder, du sender og modtager på din iPhone, blive vist på din Mac, iPad og iPod touch. Du kan derefter fortsætte samtalen på den enhed, du vil.

En iPhone ved siden af en Mac, hvor begge enheder viser den samme tekstbeskedsamtale.

Når du modtager en sms eller en mms på din iPhone, vises den som en grøn boble. iMessages vises som blå bobler. Når du konfigurerer Videresendelse af sms, kan du sende og modtage sms- og mms-beskeder fra din iPhone på en Mac, iPad eller iPod touch, som overholder Kontinuitetssystemkravene.

Konfigurer Videresendelse af sms

1. På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Beskeder > Send og modtag. På Mac: Åbn Beskeder, vælg Beskeder > Indstillinger, og klik derefter på iMessage. Sørg for, at du er logget ind på iMessage med det samme Apple-id på alle dine enheder.
  2. På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Beskeder > Videresendelse af sms.*
  3. Vælg, hvilke enheder der kan sende og modtage sms'er fra din iPhone. Hvis du ikke bruger tofaktorgodkendelse til dit Apple-id, vises der en bekræftelseskode på hver af dine øvrige enheder: Indtast denne bekræftelseskode på din iPhone.

Så længe din iPhone er tændt og har forbindelse til Wi-Fi eller et mobilnetværk, kan der modtages og sendes nye sms-/mms-beskeder på de enheder, du har tilføjet.

iCloud sørger nu for, at hele din beskedhistorik er opdateret på alle dine enheder – også når du indstiller en ny enhed. Læs mere om, hvordan du gemmer alle dine beskeder i iCloud.

* Kan du ikke se indstillingen Videresendelse af sms på din iPhone? Gå til Indstillinger > Beskeder, slå iMessage fra og til igen, tryk på Send og modtag, tryk på Brug dit Apple-id til iMessage, og log derefter på med det samme Apple-id, som du brugte på dine øvrige enheder.

Videresend ældre tekstbeskeder

1. Tryk på den beskedboble, du vil videresende, og hold den nede. Tryk derefter på Mere.
  2. Vælg andre tekstbeskeder, der skal videresendes.
  3. Tryk på knappen Videresend , og indtast en modtager.
  4. Tryk på Send .