Videresendelse af sms/mms-beskeder på din iPhone

Sms/mms er beskeder, du kan sende til andre mobiltelefoner eller en iPhone.

Sådan indstiller du videresendelse af sms'er

Du kan videresende sms'er fra din iPhone til din iPad, iPod touch eller Mac. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger > Beskeder, på alle dine iOS-enheder. På Mac skal du gå til Beskeder > Indstillinger og derefter klikke på iMessage. Sørg for at logge ind på iMessage med det samme Apple-id på alle dine enheder.
  2. På iPhone: Åbn Indstillinger > Beskeder, og tryk derefter på Videresendelse af sms.
  3. Vælg, hvilke enheder der kan sende og modtage sms'er fra din iPhone.

Så længe din iPhone er slået til og har forbindelse til Wi-Fi eller et mobilnetværk, kan nye sms'er eller mms'er, der vises i grønne tekstbobler, sendes og modtages på de enheder, du har tilføjet.

iCloud sørger nu for, at hele din beskedhistorik er opdateret på alle dine enheder – også når du indstiller en ny enhed. Læs mere om, hvordan du gemmer alle dine beskeder i iCloud.

Sådan videresender du gamle beskeder

1. Tryk på den beskedboble, du vil videresende, og hold den nede. Tryk derefter på Mere.
  2. Vælg de beskeder, du vil videresende.
  3. Tryk på symbolet for videresendelse, og skriv navnet på en kontakt.
  4. Tryk på symbolet Send besked for at sende.