Videresend sms-/mms-beskeder fra din iPhone til din Mac eller iPad

Med Videresendelse af sms kan de sms-/mms-beskeder, som du sender og modtager på din iPhone, vises på din Mac eller iPad. Du kan derefter fortsætte samtalen på den enhed, du vil.

En iPhone ved siden af en Mac, hvor begge enheder viser den samme tekstbeskedsamtale.

Når nogen sender dig en sms- eller mms-besked på din iPhone, vises den som en grøn boble. iMessages vises som blå bobler. Når du indstiller Videresendelse af sms, kan du sende og modtage sms- og mms-beskeder fra din iPhone på enhver enhed, der opfylder Systemkrav til Kontinuitet.

Indstil Videresendelse af sms

Sørg for, at du er logget ind på iMessage med det samme Apple-id på alle enheder:

• iPhone eller iPad: Kontroller det Apple-id, der vises i Indstillinger > Beskeder > Send og modtag.
  • Mac: Åbn Beskeder, vælg Beskeder > Indstillinger, og klik derefter på iMessage. Kontroller det viste Apple-id.

På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Beskeder > Videresendelse af sms.* Vælg derefter, hvilke enheder der kan sende og modtage tekstbeskeder fra din iPhone. Hvis du ikke bruger tofaktorgodkendelse til dit Apple-id, vises der en bekræftelseskode på hver af dine øvrige enheder: Indtast denne bekræftelseskode på din iPhone.

Så længe din iPhone er tændt og har forbindelse til Wi-Fi eller et mobilnetværk, kan der modtages og sendes nye sms-/mms-beskeder på de enheder, du har tilføjet.

iCloud sørger nu for, at hele din beskedhistorik er opdateret på alle dine enheder – også når du indstiller en ny enhed. Læs mere om, hvordan du gemmer alle dine beskeder i iCloud.

Videresend ældre tekstbeskeder

1. Tryk på den beskedboble, du vil videresende, og hold den nede. Tryk derefter på Mere.
  2. Vælg andre tekstbeskeder, der skal videresendes.
  3. Tryk på knappen Videresend , og indtast en modtager.
  4. Tryk på Send .

* Hvis du ikke kan se indstillingen for Videresendelse af sms, skal du gå til Indstillinger > Beskeder. Slå iMessage fra, og slå den derefter til igen. Tryk på Send og modtag, tryk på Brug dit Apple-id til iMessage, og log derefter på med det samme Apple-id, som du brugte på dine andre enheder.