Om sikkerhedsindholdet i firmwareopdatering 7.7.9 til AirPort-baser

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i firmwareopdatering 7.7.9 til AirPort-baser.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Firmwareopdatering 7.7.9 til AirPort-baser

Udgivet 12. december 2017

Firmwareopdatering til AirPort-baser

Fås til: AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-baser med 802.11ac

Effekt: En hacker inden for rækkevidde kan muligvis køre vilkårlig kode på Wi-Fi-chippen

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-9417: Nitay Artenstein fra Exodus Intelligence

Firmwareopdatering til AirPort-baser

Fås til: AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-baser med 802.11ac

Effekt: En hacker inden for Wi-Fi-rækkevidde kan gennemtvinge genbrug af nonce i WPA unicast/PTK-klienter (Key Reinstallation Attacks - KRACK)

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af statusovergange. Det er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-13077: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

CVE-2017-13078: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Firmwareopdatering til AirPort-baser

Fås til: AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-baser med 802.11ac

Effekt: En hacker inden for Wi-Fi-rækkevidde kan gennemtvinge genbrug af nonce i WPA multicast/GTK-klienter (Key Reinstallation Attacks - KRACK)

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af statusovergange. Det er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-13080: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.