Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iCloud til Windows 7.1

Udgivet 31. oktober 2017

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13784: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13785: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13783: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13788: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2017-13795: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13802: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13792: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13791: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13798: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13796: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13793: Hanul Choi, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-13794: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13803: chenqin (陈钦) fra Ant-financial Light-Year Security

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.