Om sikkerhedsindholdet i tvOS 11.1

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i tvOS 11.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

tvOS 11.1

Udgivet 31. oktober 2017

CoreText

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt tekstarkiv kan medføre pludselig programlukning

Beskrivelse: Der var et Denial of Service-problem, som er løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2017-13849: Ro fra SavSec

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13799: En anonym programmør

StreamingZip

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et skadeligt zip-arkiv kan muligvis ændre begrænsede områder af arkivsystemet

Beskrivelse: Et problem med stihåndtering er løst via forbedret validering.

CVE-2017-13804: @qwertyoruiopz fra KJC Research Intl. S.R.L.

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13784: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13783: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13785: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13788: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2017-13802: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13792: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13795: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13798: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13796: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13794: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13793: Hanul Choi, som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-13791: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13803: chenqin (陈钦) fra Ant-financial Light-Year Security

Wi-Fi

Fås til: Apple TV 4K

Effekt: En hacker inden for Wi-Fi-rækkevidde kan gennemtvinge genbrug af nonce i WPA-klienter (Key Reinstallation Attacks - KRACK)

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af statusovergange. Det er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-13080: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.