Skjul og vis film, tv-udsendelser, lydbøger, bøger og musik

Hvis du ikke vil have, at de emner, du har købt, skal vises på nogen af dine enheder, kan du skjule dem. Hvis du vil se dine skjulte emner, kan du få dem vist igen.

Hvad sker der, når du skjuler et emne?

• Skjulte emner vises ikke i Bibliotek på de enheder, du bruger med dit Apple-id, medmindre du har hentet emnet til enheden.
  • Hvis du bruger Familiedeling, kan familiemedlemmerne ikke se det emne, du har skjult, medmindre de hentede emnet, inden du skjulte det.
  • Hvis du eller et familiemedlem hentede emnet til en anden enhed, inden du skjulte det, kan du slette emnet fra enheden. Læs mere om, hvordan du sletter musiksletter film og tv-udsendelser eller sletter bøger og lydbøger.
  • Registreringen af købet forsvinder ikke. Du kan se emnet i din købshistorik.

Sådan skjuler du musik, film og tv-udsendelser på din Mac

Læs mere om, hvordan du skjuler musik, film og tv-udsendelser på din Mac.

Skjul musik

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen. Hvis du bruger Familiedeling, vises Familiekøb måske i stedet for Købt.
  3. Peg med musen på det emne, du vil skjule, og klik derefter på knappen Skjul køb .
    Knappen Skjul køb i appen Apple Music på en Mac
  4. Klik på Skjul for at bekræfte.

Skjul film og tv-udsendelser

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Gå til Bibliotek, og find det emne, du vil skjule.
  3. Peg med musen på emnet, og klik derefter på knappen Mere .
    Knappen Mere i Apple TV-appen på en Mac
  4. Klik på Slet fra bibliotek, og følg derefter vejledningen for at skjule emnet.

Sådan skjuler du musik, film og tv-udsendelser på din pc

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst i iTunes-vinduet. Hvis du bruger Familiedeling, vises Familiekøb måske i stedet for Købt.
  3. Afhængigt af hvad du vil skjule, skal du klikke på Musik, Film eller Tv-udsendelser øverst i vinduet og derefter på Alle. Alle de købte emner vises.
  4. Peg med musen på det emne, du vil skjule, og klik derefter på knappen Skjul køb .
    Knappen Skjul køb i iTunes på en pc

Sådan skjuler du bøger og lydbøger på iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn appen Bøger på din iPhone, og tryk derefter på Bibliotek. På din iPad: Gå til Bibliotek i indholdsoversigten. Tryk derefter på Bøger eller Lydbøger.
  2. Tryk på knappen Mere  under den bog eller lydbog, du vil skjule. Hvis emnet er del af en serie, skal du trykke på serien, vælge en individuel bog og derefter trykke på knappen Mere
  3. Tryk på Fjern.
  4. Tryk på Skjul bog eller Skjul lydbog. Hvis Skjul bog eller Skjul lydbog ikke vises, skal du i stedet kigge efter Fjern overførsel, som fjerner bogen fra din enhed. Eller du kan trykke på Slet overalt, som fjerner bogen fra iCloud og alle dine enheder.

Du kan også skjule bøger og lydbøger i appen Bøger på din Mac.

Sådan viser du musik, film og tv-udsendelser på din Mac igen

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.
  2. På menulinjen øverst på din computer skal du vælge Konto > Kontoindstillinger.
  3. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  4. På den side, der vises, skal du rulle til afsnittet Downloads og køb. Klik på Administrer ud for Skjulte køb.
    Se, hvordan du finder Administrer i afsnittet Downloads og køb på en Mac
  5. Klik på Skjul ikke under emnet.

Sådan viser du musik, film og tv-udsendelser på din pc igen

1. Åbn iTunes.
  2. På menulinjen øverst i iTunes-vinduet skal du vælge Konto > Vis min konto.
  3. På den side, der vises, skal du rulle til afsnittet Downloads og køb. Klik på Administrer ud for Skjulte køb.
    Se, hvordan du finder Administrer i afsnittet Downloads og køb på en pc
  4. Afhængigt af hvad du vil vise igen, skal du klikke på Musik, Film eller Tv-udsendelser øverst i vinduet.
  5. Klik på Skjul ikke under emnet.

Sådan viser du bøger og lydbøger på din iPhone, iPad og iPod touch igen

1. Åbn appen Bøger på din iPhone, og tryk derefter på Læser nu. På din iPad skal du trykke på Læser nu i indholdsoversigten.
  2. Tryk på knappen Log ind  eller dit billede, og tryk derefter på Administrer skjulte køb.
  3. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  4. Tryk på Skjul ikke ud for emnet.

Du kan også vise skjulte bøger og lydbøger i appen Bøger på din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.