Skjul og få vist film, tv-udsendelser, lydbøger, bøger og musik

Brug iTunes eller Apple Books til at skjule og få vist dine købte emner på en Mac eller en pc.

Når du skjuler dine køb, skjules de på alle enheder, der er logget ind med samme Apple-id, og de skjules fra de medlemmer, der er i din gruppe med Familiedeling. Hvis du downloader en sang, et album, en film, en tv-udsendelse eller en bog på en anden enhed og skjuler købet, bliver det ikke slettet på den pågældende enhed. Læs mere om, hvordan du sletter musik, film og tv-udsendelser fra din enhed.

Du kan også skjule og gendownloade apps på din iOS-enhed eller skjule og vise apps i App Store på din Mac.

Musik, film, tv-udsendelser og lydbøger

Du kan skjule og vise musik, film, tv-udsendelser og lydbøger i iTunes på en Mac eller pc. Når du skjuler et emne i iTunes, skjules dit køb automatisk i appen Musik, appen TV, appen Videoer og iTunes på dine andre enheder.

Sådan skjules emner i iTunes

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Købt.
    Hvis du bruger Familiedeling, skal du vælge > Familiekøb.
    Menuen Konto i iTunes med Købt fremhævet.
  3. Afhængigt af hvad du vil skjule, skal du klikke på Musik, Film, Tv-udsendelser eller Lydbøger øverst i vinduet og derefter klikke på Alle. Alle de købte emner vises.
  4. Rul til det emne, der skal skjules. Hold markøren over emnet, og find symbolet X knappen Luk i øverste venstre hjørne. Klik på symbolet Luk for at skjule dit emne.
    Siden Købt med symbolet X ved siden af en film.

Første gang du skjuler et køb, skal du bekræfte, at du vil skjule det. Det er ikke sikkert, at du bliver bedt om at bekræfte, næste gang du vil skjule et køb.

En meddelelse som siger

Få vist emner i iTunes

Du åbner iTunes og logger ind på siden Kontooplysninger ved at klikke på dette link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Vælg Konto > Vis min konto på menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet.
    Menuen Konto i iTunes med markering af Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik på Vis konto.
  4. Rul ned til afsnittet iTunes i netskyen på siden Kontoindstillinger. Klik på Administrer til højre for Skjulte køb.
    Siden med Kontooplysninger i iTunes.
  5. Afhængigt af hvad der skal vises, skal du klikke på Musik, Film, Tv-udsendelser eller Lydbøger øverst i vinduet.
  6. Find det emne, der skal vises, og klik på Vis under det.

Bøger

Du kan skjule og vise bøger i appen Bøger på din iPhone, iPad eller iPod touch. Når du skjuler emnet i appen Bøger, skjules emnet automatisk i appen Bøger på dine andre enheder.

Du kan også skjule bøger i appen Bøger på en Mac. Klik på Book Store, klik derefter på Købt under Hurtige links til højre, og klik til sidst på symbolet X, der vises, når du holder markøren over en bog. Hvis du vil vise bøger på Mac, skal du klikke på Butik > Vis mit Apple-id, rulle ned til Skjulte køb og derefter klikke på Administrer.

iPhone, der viser menuen, der vises, når du vælger et emne i biblioteket i appen Bøger.

Sådan skjules bøger

1. Åbn appen Bøger, og tryk på Bibliotek.
  2. Tryk på knappen Flere indstillinger under bogen, som du gerne vil skjule. Hvis bogen er del af en serie, skal du trykke på serien, vælge den specifikke bog og derefter trykke på knappen Flere indstillinger
  3. Tryk på Fjern.
  4. Tryk på Skjul bog.

Hvis du ikke kan se Skjul bog, kan du muligvis trykke på Fjern overførsel for at fjerne bogen fra din enhed eller Slet overalt for at fjerne bogen fra iCloud og alle dine enheder.

iPhone, der viser siden Konto med Administrer skjulte køb valgt.

Sådan vises bøger

1. Åbn appen Bøger, og tryk på Læser nu.
  2. Tryk på knappen Min konto eller dit billede, og tryk derefter på Administrer skjulte køb. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Find det emne, der skal vises, og klik derefter på Vis ved siden af det.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.