Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.7

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.7.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iTunes 12.7

Udgivet 12. september 2017

Datasynkronisering

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5 og nyere versioner

Effekt: Et program kan måske få adgang til iOS-sikkerhedskopier, der er oprettet via iTunes

Beskrivelse: Et problem med adgangskontrol blev løst, ved at adgangen til iOS-sikkerhedskopier blev begrænset til iTunes.

CVE-2017-7079: Pi Delta

Post tilføjet 25. september 2017

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.