Om sikkerhedsindholdet i iOS 11

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i iOS 11.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iOS 11

Udgivet 19. september 2017

802.1X

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En person med ondsindede hensigter kan måske udnytte svagheder i TLS 1.0

Beskrivelse: Et problem med protokolsikkerhed blev løst ved at slå TLS 1.1 og TLS 1.2 til.

CVE-2017-13832: Doug Wussler fra Florida State University

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

Bluetooth

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis få adgang til begrænsede arkiver

Beskrivelse: Der var et fortrolighedsproblem i behandlingen af kontaktkort. Det er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-7131: Dominik Conrads fra Federal Office for Information Security, en anonym programmør, Anand Kathapurkar fra Indien, Elvis (@elvisimprsntr)

Post opdateret 9. oktober 2017

CFNetwork

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13829: Niklas Baumstark og Samuel Gro, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-13833: Niklas Baumstark og Samuel Gro, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post tilføjet 10. november 2017

CFNetwork-proxyservere

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis medføre et DoS-angreb

Beskrivelse: Der var flere Denial of Service-problemer, som er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-2017-7083: Abhinav Bansal fra Zscaler Inc.

Post tilføjet 25. september 2017

CFString

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-13821: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

CoreAudio

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et out-of-bounds-læseproblem blev løst ved hjælp af opdatering til Opus version 1.1.4.

CVE-2017-0381: V.E.O (@VYSEa) fra Mobile Threat Research Team, Trend Micro

Post tilføjet 25. september 2017

CoreText

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af et skadeligt skriftarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesforbrug, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13825: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

Exchange ActiveSync

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En hacker i en privilegeret netværksposition kan slette data på en enhed under indstilling af en Exchange-konto

Beskrivelse: Der var et valideringsproblem i AutoDiscover V1.  Problemet blev løst ved at kræve TLS for AutoDiscover V1. AutoDiscover V2 understøttes nu.

CVE-2017-7088: Ilya Nesterov, Maxim Goncharov

file

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Flere problemer i arkiv

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 5.31.

CVE-2017-13815

Post tilføjet 31. oktober 2017

Skrifter

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Gengivelse af ikke-godkendt tekst kan føre til spoofing

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2017-13828: Leonard Grey og Robert Sesek fra Google Chrome

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

Heimdal

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis give sig ud for at være en tjeneste

Beskrivelse: Der var et godkendelsesproblem ved behandling af tjenestenavnet KDC-REP. Problemet er løst ved forbedret godkendelse.

CVE-2017-11103: Jeffrey Altman, Viktor Duchovni og Nico Williams

Post tilføjet 25. september 2017

HFS

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13830: Sergej Schumilo fra Ruhr-Universität Bochum

Post tilføjet 31. oktober 2017

iBooks

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Parsing af et skadeligt iBooks-arkiv kan medføre et vedvarende DoS-problem

Beskrivelse: Der var flere Denial of Service-problemer, som er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-2017-7072: Jędrzej Krysztofiak

ImageIO

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2017-13814: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

ImageIO

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af et skadeligt billede kan medføre DoS (Denial of Service)

Beskrivelse: Der opstod et problem med afsløring af oplysninger ved behandling af diskbilleder. Problemet blev løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-2017-13831: Glen Carmichael

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 10. november 2017

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7114: Alex Plaskett fra MWR InfoSecurity

Post tilføjet 25. september 2017

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En lokal bruger kan læse kernehukommelsen

Beskrivelse: Der var et "out-of-bounds"-indlæsningsproblem, som ledte til offentliggørelse af kernehukommelse. Dette blev rettet gennem forbedret inputvalidering.

CVE-2017-13817: Maxime Villard (m00nbsd)

Post tilføjet 31. oktober 2017

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-13818: National Cyber Security Centre (NCSC) i Storbritannien

CVE-2017-13836: En anonym programmør, en anonym programmør

CVE-2017-13841: En anonym programmør

CVE-2017-13840: En anonym programmør

CVE-2017-13842: En anonym programmør

Post tilføjet 31. oktober 2017, opdateret 14. november 2017

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13843: En anonym programmør, en anonym programmør

Post tilføjet 31. oktober 2017

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-13854: shrek_wzw fra Qihoo 360 Nirvan Team

Post tilføjet 2. november 2017

Kernel

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af en skadelig mach-binær kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2017-13834: Maxime Villard (m00nbsd)

Post tilføjet 10. november 2017

Forslag til tastaturindtastning

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Forslag til automatisk rettelse af tastaturindtastninger kan afsløre følsomme oplysninger

Beskrivelse: iOS-tastaturet indlæste ved en fejl følsomme oplysninger i bufferen. Problemet blev løst via forbedret heuristik.

CVE-2017-7140: Agim Allkanjari fra Stream in Motion Inc.

Post opdateret 9. oktober 2017

libarchive

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Udpakning af et skadeligt arkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med bufferoverløb, som er løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2017-13813: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-13816: Fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 31. oktober 2017

libarchive

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Udpakning af et skadeligt arkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med korruption af hukommelsen i libarchive. Problemerne blev løst ved forbedret godkendelse af input.

CVE-2017-13812: Fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 31. oktober 2017

libc

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En hacker kan muligvis fremkalde et DoS-angreb

Beskrivelse: Et problem med manglende ressourcer i glob() blev løst ved hjælp af en forbedret algoritme.

CVE-2017-7086: Russ Cox fra Google

Post tilføjet 25. september 2017

libc

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis forårsage et DoS-angreb

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesforbrug, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-1000373

Post tilføjet 25. september 2017

libexpat

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Flere problemer i expat

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 2.2.1

CVE-2016-9063

CVE-2017-9233

Post tilføjet 25. september 2017

Lokalitets-framework

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse følsomme oplysninger om lokalitet

Beskrivelse: Der var problemer med tilladelser i forbindelse med håndteringen af lokalitetsvariablen. Dette blev rettet med ekstra kontrol af ejerskab.

CVE-2017-7148: Igor Makarov fra Moovit, Will McGinty og Shawnna Rodriguez fra Bottle Rocket Studios

Post opdateret 9. oktober 2017

Udkast til e-mails

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis opfange indhold i e-mails

Beskrivelse: Der var et krypteringsproblem i håndteringen af udkast til e-mails. Problemet er løst ved forbedret håndtering af e-mailudkast, der skal krypteres, når de bliver sendt.

CVE-2017-7078: Petter Flink, Pierre ALBARÈDE fra Marseille (Frankrig), en anonym programmør

Post opdateret 9. oktober 2017

Mail MessageUI

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af et skadeligt billede kan medføre DoS (Denial of Service)

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

CVE-2017-7097: Xinshu Dong og Jun Hao Tan fra Anquan Capital

Beskeder

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af et skadeligt billede kan medføre DoS (Denial of Service)

Beskrivelse: Et DoS-problem blev løst ved forbedret validering.

CVE-2017-7118: Kiki Jiang og Jason Tokoph

MobileBackup

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Sikkerhedskopiering kan udføre en ukrypteret sikkerhedskopi på trods af et krav om kun at udføre krypterede sikkerhedskopier

Beskrivelse: Der var et problem med tilladelser. Problemet blev løst via forbedret validering af tilladelser.

CVE-2017-7133: Don Sparks fra HackediOS.com

Bemærkninger

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En lokal bruger kan forårsage, at der lækkes følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Indholdet af låste noter vises undertiden i søgeresultater. Problemet blev løst via forbedret oprydning i data.

CVE-2017-7075: Richard Will fra Marathon Oil Company

Post tilføjet 10. november 2017

Telefon

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Der kan blive taget et skærmbillede med sikkert indhold, når en iOS-enhed låses

Beskrivelse: Der var et problem med timing i håndteringen af låsning. Problemet blev løst, ved at skærmbilleder slås fra under låsning.

CVE-2017-7139: En anonym programmør

Post tilføjet 25. september 2017

Profiler

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Poster om pardannelse mellem enheder kunne utilsigtet blive installeret på en enhed, når en beskrivelse, der ikke tillader pardannelse, er installeret

Beskrivelse: Pardannelser blev ikke fjernet, når en beskrivelse, der ikke tillader pardannelser, var installeret. Problemet blev løst, ved at pardannelser, der var i konflikt med konfigurationsbeskrivelsen, blev fjernet.

CVE-2017-13806: Rorie Hood fra MWR InfoSecurity

Post tilføjet 2. november 2017

Vis

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-13822: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

Vis

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Parsing af et skadeligt Office-dokument kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesforbrug, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7132: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Post tilføjet 31. oktober 2017

Safari

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2017-7085: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

Sikkerhed

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et tilbagekaldt certifikat kan blive godkendt

Beskrivelse: Der var et problem med godkendelse af certifikater i håndteringen af data til tilbagekaldelse. Problemet er løst ved forbedret godkendelse.

CVE-2017-7080: En anonym programmør, en anonym programmør, Sven Driemecker fra adesso mobile solutions gmbh, Rune Darrud (@theflyingcorpse) fra Bærum kommune

Post tilføjet 25. september 2017

Sikkerhed

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En skadelig app kan følge brugere mellem installeringer

Beskrivelse: Der var et problem med kontrol af tilladelser i håndteringen af et programs data i Nøglering. Problemet blev løst via forbedret kontrol af tilladelser.

CVE-2017-7146: En anonym programmør

Post tilføjet 25. september 2017

SQLite

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Flere problemer i SQLite

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 3.19.3.

CVE-2017-10989: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7128: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7129: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2017-7130: Fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 25. september 2017

SQLite

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7127: En anonym programmør

Post tilføjet 25. september 2017

Tid

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: "Indstiller tidszone" kan give indtryk af, at funktionen bruger lokalitet

Beskrivelse: Der var et problem med tilladelser i den proces, der håndterer oplysninger om tidszone. Problemet blev løst, ved at tilladelser blev ændret.

CVE-2017-7145: Chris Lawrence

Post opdateret 9. oktober 2017

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2017-7081: Apple

Post tilføjet 25. september 2017

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7087: Apple

CVE-2017-7091: Wei Yuan fra Baidu Security Lab, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-7092: Samuel Gro og Niklas Baumstark, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, Qixun Zhao (@S0rryMybad) fra Qihoo 360 Vulcan Team

CVE-2017-7093: Samuel Gro og Niklas Baumstark, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-7094: Tim Michaud (@TimGMichaud) fra Leviathan Security Group

CVE-2017-7095: Wang Junjie, Wei Lei og Liu Yang fra Nanyang Technological University, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-7096: Wei Yuan fra Baidu Security Lab

CVE-2017-7098: Felipe Freitas fra Instituto Tecnológico de Aeronáutica

CVE-2017-7099: Apple

CVE-2017-7100: Masato Kinugawa og Mario Heiderich fra Cure53

CVE-2017-7102: Wang Junjie, Wei Lei og Liu Yang fra Nanyang Technological University

CVE-2017-7104: likemeng fra Baidu Security Lab

CVE-2017-7107: Wang Junjie, Wei Lei og Liu Yang fra Nanyang Technological University

CVE-2017-7111: likemeng fra Baidu Security Lab (xlab.baidu.com), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-7117: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-7120: chenqin (陈钦) fra Ant-financial Light-Year Security Lab

Post tilføjet 25. september 2017

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af den overordnede fane. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-7089: Anton Lopanitsyn fra ONSEC, Frans Rosén fra Detectify

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Cookies tilhørende et domæne kan blive videresendt til et andet domæne

Beskrivelse: Der var problemer med tilladelser i forbindelse med håndteringen af cookies i browsere. Problemet blev løst, ved at der ikke længere returneres cookies fra specielle URL-adresseskemaer.

CVE-2017-7090: Apple

Post tilføjet 25. september 2017

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2017-7106: Oliver Paukstadt fra Thinking Objects GmbH (to.com)

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til scriptingangreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Politik til programbuffer kan uventet blive anvendt.

CVE-2017-7109: avlidienbrunn

Post tilføjet 25. september 2017

WebKit

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Et skadeligt websted kan muligvis spore brugerne i funktionen Privat browser i Safari

Beskrivelse: Der var problemer med tilladelser i forbindelse med håndteringen af cookies i browsere. Problemet blev løst ved hjælp af forbedrede begrænsninger.

CVE-2017-7144: Mohammad Ghasemisharif fra UIC's BITS Lab

Post opdateret 9. oktober 2017

WebKit-lagring

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Data på websted kan blive bevaret efter en privat browsersession i Safari

Beskrivelse: Der var et problem med læk af oplysninger i håndteringen af data på websteder i private Safari-vinduer. Problemet blev løst med forbedret datahåndtering.

CVE-2017-7142: Rich Shawn O’Connell, en anonym programmør, en anonym programmør

Post tilføjet 10. november 2017

Wi-Fi

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En hacker inden for rækkevidde kan muligvis køre vilkårlig kode på Wi-Fi-chippen

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-11120: Gal Beniamini fra Google Project Zero

CVE-2017-11121: Gal Beniamini fra Google Project Zero

Post tilføjet 25. september 2017

Wi-Fi

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Skadelig kode, der kører på Wi-Fi-chippen, kan køre vilkårlig kode med kernerettigheder på programprocessoren

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7103: Gal Beniamini fra Google Project Zero

CVE-2017-7105: Gal Beniamini fra Google Project Zero

CVE-2017-7108: Gal Beniamini fra Google Project Zero

CVE-2017-7110: Gal Beniamini fra Google Project Zero

CVE-2017-7112: Gal Beniamini fra Google Project Zero

Wi-Fi

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Skadelig kode, der kører på Wi-Fi-chippen, kan køre vilkårlig kode med kernerettigheder på programprocessoren

Beskrivelse: Flere konkurrencetilstande blev løst ved hjælp af forbedret godkendelse.

CVE-2017-7115: Gal Beniamini fra Google Project Zero

Wi-Fi

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Skadelig kode, der kører på Wi-Fi-chippen, kan læse begrænset kernehukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-7116: Gal Beniamini fra Google Project Zero

Wi-Fi

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: En hacker inden for rækkevidde kan muligvis læse i den begrænsede hukommelse fra Wi-Fi-chipsettet

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2017-11122: Gal Beniamini fra Google Project Zero

Post tilføjet 2. oktober 2017

zlib

Fås til: iPhone 5s og nyere, iPad Air og nyere og iPod touch 6. generation

Effekt: Flere problemer i zlib

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved opdatering til version 1.2.11.

CVE-2016-9840

CVE-2016-9841

CVE-2016-9842

CVE-2016-9843

Post tilføjet 25. september 2017

Yderligere anerkendelser

LaunchServices

Vi vil gerne takke Mark Zimmermann fra EnBW Energie Baden-Württemberg AG for hjælpen.

Sikkerhed

Vi vil gerne takke Abhinav Bansal fra Zscaler, Inc. for hjælpen.

Webkit

Vi vil gerne takke xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com) for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke Rayyan Bijoora (@Bijoora) fra The City School, PAF Chapter for hjælpen.

WebKit Web Inspector

Vi vil gerne takke Ioan Bizău fra Bloggify for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.