Find og se film med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos

Læs om, hvilke videoformater i høj kvalitet du kan afspille på din enhed, når du lejer eller køber film i Apple TV App.

I Apple TV App indikerer symbolerne på en films produktside – som f.eks. 4K-badge , HDR-badge , Dolby Vision-badge eller Dolby Atmos–badge – den højeste kvalitet, som Apple TV App tilbyder. Når du køber eller lejer en film i Apple TV App, afspilles filmen automatisk i formatet med den højeste kvalitet, som der er tilgængeligt på den enhed, du bruger. Læs mere om, hvilke videoformater din enhed kan afspille.

Format Beskrivelse

4K
4K-badge

Video afspilles i en højere opløsning. Mens HD-videoer understøtter en opløsning på 1920x1080, er opløsningen på 4K-videoer 3840x2160, hvilket giver mere detaljeret og skarpere billeddannelse.

HDR 10
HDR-badge

HDR-videoer har et bredere spektrum af farver og luminans.

På Apple TV 4K afspilles indhold automatisk i det HDR-format, der er kompatibelt med dit fjernsyn.

Dolby Vision

Dolby Vision-badge

Dolby Atmos

Dolby Atmos-badge

Videoer med Dolby Atmos afspiller lyd, hvor du får tredimensionel surroundsound med et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem. Apple TV 4K afspiller lyd gennem hjemmets højttalersystem, som automatisk vælger, hvilken højttalerkombination der er bedst at bruge. Læs mere om, hvordan du bruger Dolby Atmos til dit underholdningssystem i hjemmet og Apple TV 4K.

Du skal bruge følgende for at se den video i den højest tilgængelige kvalitet

Hvis du køber eller lejer en film i Apple TV App, kan du streame den på den enhed, du købte den på, og alle dine andre enheder, når blot du logger ind med det samme Apple-id på alle enheder. Læs mere om at streame film eller tv-udsendelser. Din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller dit Apple TV afspiller automatisk den bedste videokvalitet, der er tilgængelig på den pågældende enhed og din internetforbindelse.

Hvis du køber eller lejer en video i standardopløsning (SD), kan du ikke afspille versioner i højere kvalitet.

Find videoer med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos i iTunes Store

Hvis du vil se, om film kan afspilles i 4K på en kompatibel enhed, skal du se efter 4K-symbolet på produktsiden. Som standard kan alle videoer, du køber eller lejer i Apple TV App, afspilles i HD.

Film i Apple TV App er muligvis også tilgængelige i HDR10 HDR-symbol , Dolby Vision Dolby Vision-symbol eller Dolby Atmos Dolby Atmos-badge. Indholdet afspilles automatisk i det HDR- og lydformat, der er kompatibelt med din enhed.

Sådan kontrollerer du kvaliteten af dine tidligere køb

Hvis du tidligere har købt en film i HD i Apple TV App, har du muligvis adgang til en bedre 4K-, HDR-, Dolby Vision- eller Dolby Atmos-version på en kompatibel enhed. Hvis dit køb i ikke findes i en version i høj kvalitet nu, kan det være, at den bliver tilføjet senere.

Du kan kontrollere videokvaliteten ved at trykke eller klikke på en film i dit bibliotek. Kig efter et 4K-symbol, HDR-symbol, Dolby Vision-symbol eller Dolby Atmos-badge øverst på siden.

Sådan finder du ud af, hvilken videokvalitet din enhed kan afspille

Videoer i HD har bedre billedkvalitet end videoer i SD. Nogle videoer har også indhold i endnu højere kvalitet, med mulighed for 4K på 4K-kompatible enheder.

Find din enhed i tabellen ovenfor for at se, om den kan afspille 4K-, HDR-, Dolby Vision- eller Dolby Atmos-indhold.

Enhed

Medie

iPhone 8 og nyere modeller

Kan afspille HDR- og Dolby Vision-indhold.

iPad Pro 12,9" (3. generation)

iPad Pro (11")

iPad Pro 12,9" (2. generation)

iPad Pro (10,5")

Kan afspille HDR- og Dolby Vision-indhold.

iPad Pro (11") og iPad Pro 12,9" (3. generation) kan afspille 4K-, HDR- eller Dolby Vision-indhold på en kompatibel, tilsluttet skærm eller et tilsvarende tv.

Apple TV 4K

Kan afspille 4K-, HDR- og Dolby Vision-indhold på et kompatibelt, tilsluttet tv. Læs mere om, hvordan du afspiller 4K-, HDR- og Dolby Vision-indhold med dit Apple TV.

Kan afspille Dolby Atmos-indhold på et kompatibelt, tilsluttet lydsystem. Læs mere om indstillinger af surroundsound på dit Apple TV 4K.

Kompatible smart-tv'er

Kan afspille 4K-, HDR- og Dolby Vision-indhold fra din Apple-enhed via AirPlay. Læs mere om systemkravene til AirPlay, eller find ud af, hvilke smart-tv'er, der er kompatible med AirPlay 2.

Kan afspille film og tv-udsendelser i 4K eller HDR fra Apple TV App.

Hvis du ikke kan se din enhed her, henvises du til de tekniske specifikationer for dit Apple-produkt for at se, om din enhed kan afspille 4K-, HDR- eller Dolby Vision-videoer.

Hvis du får vist en meddelelse om, at din enhed muligvis ikke kan afspille videoer i 1080p (HD) eller 4K

Når du køber eller lejer en film eller en tv-udsendelse i Apple TV App, viser den enhed, du bruger, muligvis en advarsel om, at den ikke kan afspille videoindhold i 1080p (HD) eller 4K. I stedet for afspiller din enhed automatisk den version af videoen, som har den højest mulige kvalitet, som enheden er kompatibel med. Dine andre Apple-enheder afspiller den version, der er i den højeste kvalitet, hvis de er kompatible.

Sådan kontrolleres internetforbindelsen

Du skal bruge en hurtig internetforbindelse, hvis du vil streame videoformater i høj kvalitet. Apple anbefaler en minimumshastighed på 25 Mbps til 4K-streaming. Hvis din internetforbindelse ikke er hurtig nok, skifter dine Apple-enheder automatisk til et videoformat med en lavere kvalitet.

Du kan downloade en lokal kopi af en HD-film på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc, og du kan muligvis downloade HDR- og Dolby Vision-versioner på dine iOS-enheder, men du kan ikke downloade en 4K-version.