Find og se film med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos

Du kan købe eller leje film i iTunes Store i høj opløsning (HD) eller 4K-format. Disse videoer kan også være i HDR (High Dynamic Range) i HDR10, Dolby Vision eller Dolby Atmos.

Når du køber eller lejer en film i iTunes Store, afspilles den automatisk i den højest mulige kvalitet, som er mulig på den enhed, du ser den på.

Kompatible enheder kan afspille videoer i højere kvalitet, f.eks. 4K-, HDR-, Dolby Vision- eller Dolby Atomos-versioner, fra iTunes Store1 og visse apps fra tredjeparter2.

Format
Beskrivelse
4K
4K-badge
Video afspilles i en højere opløsning. Mens HD-videoer understøtter en opløsning på 1920x1080, er opløsningen på 4K-videoer 3840x2160, hvilket giver mere detaljeret og skarpere billeddannelse. Video i 4K ser fantastisk ud på kompatible fjernsyn.
HDR
HDR-badge
HDR-videoer har et bredere spektrum af farver og luminans. Videoer med HDR ser fantastiske ud på skærme af enhver størrelse.

iTunes Store understøtter film med både HDR10 og Dolby Vision. Hvis du ser HDR-symbolet, kan denne iTunes Store-film afspilles i HDR10. Dolby Vision-symbolet vises, når en film er tilgængelig i Dolby Vision.

På Apple TV 4K afspilles indhold automatisk i det HDR-format, der er kompatibelt med dit fjernsyn.
Dolby Vision
Dolby Vision-badge
Dolby Atmos
Dolby Atmos-badge
Videoer med Dolby Atmos afspiller lyd, hvor du får tredimensionel surroundsound med et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem. Apple TV 4K afspiller lyd gennem hjemmets højttalersystem, som automatisk bestemmer, hvilken højttalerkombination der er bedst at bruge. Læs mere om, hvordan du bruger Dolby Atmos til dit underholdningssystem i hjemmet og Apple TV 4K.

I iTunes Store repræsenterer 4K-badge , HDR-badge , Dolby Vision-badge eller Dolby Atmos-badge det højest tilgængelige format i iTunes Store. Det højest mulige format, som er tilgængeligt på hver enkelt enhed, bliver valgt automatisk. Læs mere om enhedskompatibilitet.

1. Hvis du køber eller lejer en video i standardopløsning (SD), vil den ikke kunne streames i nogen version af højere kvalitet.

2. Kontakt appudvikleren, hvis du har spørgsmål om den videokvalitet, de leverer.

Du skal bruge følgende for at se den video i den højest tilgængelige kvalitet

Hvis du køber eller lejer en film i iTunes Store, kan du streame den på den enhed, du købte den på, og alle dine andre enheder, når blot du logger ind med det samme Apple-id på alle enheder. Lær mere om streaming af iTunes Store-film eller tv-udsendelser. Din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller dit Apple TV afspiller automatisk den bedste videokvalitet, der er tilgængelig på den pågældende enhed og din internetforbindelse.

Find videoer med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos i iTunes Store

Hvis du vil se, om film kan afspilles i 4K på en kompatibel enhed, skal du se efter 4K-symbolet på produktsiden. Som standard kan alle videoer, du køber eller lejer i iTunes Store, afspilles i HD3.

Film i iTunes Store er muligvis også tilgængelige i HDR10 HDR-symbol , Dolby Vision Dolby Vision-symbol eller Dolby Atmos Dolby Atmos-mærke. Indholdet afspilles automatisk i det HDR- og lydformat, der er kompatibelt med din enhed.

3. Læs om, hvordan du skifter mellem 4K/HD og SD i iTunes Store.

Sådan kontrollerer du kvaliteten af dine tidligere køb

Hvis du tidligere har købt en film i HD fra iTunes Store, har du muligvis adgang til en bedre 4K-, HDR-, Dolby Vision- eller Dolby Atmos-version på en kompatibel enhed. Hvis dit køb i iTunes Store ikke findes i en version i høj kvalitet nu, kan det være, at den bliver tilføjet senere.

Du kan kontrollere videokvaliteten ved at trykke eller klikke på en film i dit bibliotek. Kig efter et 4K-symbol, HDR-symbol, Dolby Vision-symbol eller Dolby Atmos-mærke øverst på siden.

Sådan finder du ud af, hvilken videokvalitet din enhed kan afspille

Videoer i HD har bedre billedkvalitet end videoer i SD. Nogle videoer har også indhold i endnu højere kvalitet, med mulighed for 4K på 4K-kompatible enheder.

iPhone 8 og nyere, iPad Pro (2017) og Apple TV 4K kan afspille indhold i HDR10 og Dolby Vision.

Apple TV 4K, forbundet til et 4K-kompatibelt fjernsyn, kan afspille 4K-indhold.4 4K-video, specielt HDR10 og Dolby Vision, kræver et HDMI-kabel, som er kompatibelt med disse formater. Apple anbefaler HDMI-kabler mærket med Compatible Dolby Vision, da de er testet med Apple TV 4K og en bred vifte af tv'er. Lær mere om afspilning af indhold i 4K, HDR, og Dolby Vision, med dit Apple TV.

Afspilning af HDR10-, Dolby Vision- og 4K-indhold kræver kompatible enheder. Se de tekniske specifikationer for dit Apple-produkt for at se, om din enhed kan afspille videoer i 4K, HDR eller Dolby Vision.

Der kræves et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem for at afspille lyd i Dolby Atmos. Læs mere om indstillinger for surroundsound på dit Apple TV 4K.

4. Hvis dit 4K-indhold ikke afspilles automatisk, skal du gå til Indstillinger > Apps > "Film og tv-udsendelser i iTunes" og sørge for, at Quick Start er aktiveret til afspilning af 4K-, HDR-, Dolby Vision- eller Dolby Atmos-indhold.

Hvis du får vist en meddelelse om, at din enhed muligvis ikke kan afspille videoer i 1080p (HD) eller 4K

Når du køber eller lejer en film eller en tv-udsendelse i iTunes Store, viser den enhed, du bruger, muligvis en advarsel om, at den ikke kan afspille videoindhold i 1080p (HD) eller 4K. I stedet for afspiller din enhed automatisk den version af videoen, som har den højest mulige kvalitet, som enheden er kompatibel med. Dine andre Apple-enheder afspiller den version, der er i den højeste kvalitet, hvis de er kompatible.

Læs mere om at downloade købt indhold igen.

Sådan kontrolleres internetforbindelsen

Jo højere videokvalitet, du forsøger at streame, des hurtigere skal din internetforbindelse være. (Apple anbefaler en minimumshastighed på 25 Mbps til 4K-streaming). Dine Apple-enheder skifter automatisk til en version i lavere videokvalitet, hvis internetforbindelsen ikke er hurtig nok.

Du kan downloade en lokal kopi af en HD-film på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc, og du kan muligvis downloade HDR- og Dolby Vision-versioner på dine iOS-enheder, men du kan ikke downloade en 4K-version.