Find film med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos i Apple TV-appen

Læs om, hvilke videoformater i høj kvalitet du kan afspille på din enhed, når du lejer eller køber film i Apple TV-appen.

Videoformater, der er tilgængelige i Apple TV-appen

Symboler, der vises på en films produktside, viser det højeste kvalitetsformat, som Apple TV-appen tilbyder. Når du køber eller lejer en film i Apple TV-appen, afspilles filmen automatisk i formatet med den højeste kvalitet, som er tilgængelig på den enhed, du bruger.

4K-badge

4K-video afspiller med en højere opløsning. HD-videoer understøtter en opløsning på 1920 x 1080, men opløsningen for 4K-videoer er 3840 x 2160, hvilket giver et skarpere og mere detaljeret billede.

HDR-badge Dolby Vision-badge

HDR-videoer har et bredere spektrum af farver og luminans.

På Apple TV 4K afspilles indhold automatisk i det HDR-format, der er kompatibelt med dit fjernsyn.

Dolby Atmos-badge

Med Dolby Atmos får du en tredimensionel lyd, når du bruger et kompatibelt lydsystem. Læs mere om, hvordan du bruger Dolby Atmos til dit underholdningssystem i hjemmet og Apple TV 4K.

Du skal bruge følgende for at se video i den højest tilgængelige kvalitet

Hvis du køber eller lejer en film i appen Apple TV, kan du streame den på den enhed, du købte den på, og alle dine andre enheder, når blot du logger ind med det samme Apple-id på alle enheder. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan streame film eller tv-udsendelser. Din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller dit Apple TV afspiller automatisk den bedste videokvalitet, der er tilgængelig på den pågældende enhed og din internetforbindelse.

Hvis du køber eller lejer en video i standardopløsning (SD), kan du ikke afspille versioner i højere kvalitet.

Hvis du får vist en meddelelse om, at din enhed muligvis ikke kan afspille videoer i 1080p (HD) eller 4K

Når du køber eller lejer en film eller en tv-udsendelse i appen Apple TV, viser den enhed, du bruger, muligvis en advarsel om, at den ikke kan afspille videoindhold i 1080p (HD) eller 4K. I stedet for afspiller din enhed automatisk den version af videoen, som har den højest mulige kvalitet, som enheden er kompatibel med. Dine andre Apple-enheder afspiller den version, der er i den højeste kvalitet, hvis de er kompatible.

Sådan kontrollerer du kvaliteten af dine tidligere køb

Hvis du tidligere har købt en HD-film i appen Apple TV, har du muligvis adgang til forbedringer med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos på en kompatibel enhed. Hvis dit køb ikke findes i en version i høj kvalitet nu, kan det være, at den bliver tilføjet senere.

Du kan tjekke videokvaliteten ved at trykke eller klikke på en film i biblioteket. Kig efter et 4K-symbol, HDR-symbol, Dolby Vision-symbol eller Dolby Atmos-badge øverst på siden.

Sådan kontrolleres internetforbindelsen

Du skal bruge en hurtig internetforbindelse, hvis du vil streame videoformater i høj kvalitet. Apple anbefaler en minimumshastighed på 25 Mbps til 4K-streaming. Hvis din internetforbindelse ikke er hurtig nok, skifter dine Apple-enheder automatisk til et videoformat med en lavere kvalitet.

Du kan downloade en kopi af en HD-film til din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc, men du kan ikke downloade en 4K-version. Du kan muligvis downloade Dolby Vision- og HDR-versioner til dine iOS-, iPadOS- og macOS-enheder.