Deling af sange fra GarageBand til iOS eller Musikmemoer på YouTube og Facebook

Du kan bruge iMovie til iOS til at dele sange på YouTube eller Facebook fra GarageBand eller Musikmemoer, der er oprettet på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du vil dele en GarageBand-sang eller et Musikmemo på YouTube eller Facebook, skal du først dele sangen i iMovie. Derefter skal du dele den film, der indeholder sangen, på YouTube eller Facebook. Før du starter, skal du sørge for, at du har installeret iMovie på din iOS-enhed. Hvis ikke, skal du downloade og installere iMovie fra App Store

Sådan deler du en GarageBand-sang i iMovie

1. Åbn GarageBand, og åbn oversigten Mine sange, hvis det er nødvendigt:
    • På en iPhone eller iPod touch: Tryk på knappen Navigation på kontrollinjen, og tryk derefter på Mine sange.
    • På en iPad: Tryk på Mine sange på kontrollinjen.
  2. Tryk på Vælg i oversigten Mine sange, tryk på den sang, du vil dele, og tryk derefter på Del.
  3. Tryk på Sang på skærmen Del sang.
  4. Vælg sangens lydkvalitet, angiv eventuelle oplysninger om sangen, og tryk derefter på Del.
  5. Tryk på Kopier til iMovie. GarageBand eksporterer sangen til iMovie, og iMovie åbnes automatisk.

Sådan deler du et Musikmemo i iMovie

1. Åbn Musikmemoer.
  2. Tryk på  øverst på skærmen.
  3. Tryk på det Musikmemo, du vil dele, og tryk derefter på bølgeformen for at åbne musikmemoet i detaljeret visning.
  4. Tryk på knappen Del, og tryk derefter på Kopier til iMovie. Dit Musikmemo eksporteres til iMovie, og iMovie åbnes automatisk.

Sådan opretter du en ny film og deler den på YouTube og Facebook

Når du har delt din sang fra GarageBand eller dit Musikmemo på iMovie, kan du dele dem på YouTube eller Facebook

1. Hvis du ikke har iMovie-projekter på din enhed, opretter iMovie automatisk en ny film. Hvis du allerede har iMovie-projekter på din enhed, skal du trykke på Opret ny film, når iMovie åbnes. Din sang eller dit Musikmemo vises automatisk på tidslinjen i den nye film.
  2. Tryk på OK, og tryk derefter på knappen Del nederst på skærmen.
  3. Tryk på YouTube eller Facebook, og log på din Google/YouTube-konto eller din Facebook-konto.
  4. Vælg en størrelse, og indtast de metadata-mærker, du vil tilføje. Tryk på Del.
  5. Tryk på Publicer. Du modtager en bekræftelse om, at filmen er blevet publiceret.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.