Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.6.2 til Windows

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.6.2 til Windows.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iTunes 12.6.2 til Windows

Udgivet 19. juli 2017

iTunes

Fås til: Windows 7 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis køre en vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et adgangsproblem er løst via yderligere begrænsninger.

CVE-2017-7053: En anonym programmør, der arbejder for Trend Micros Zero Day Initiative

libxml2

Fås til: Windows 7 og nyere

Effekt: Parsing af et skadeligt XML-arkiv kan medføre afsløring af brugeroplysninger

Beskrivelse: Et out-of-bounds-læseproblem er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2017-7010: Apple

CVE-2017-7013: Fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7018: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-7020: likemeng fra Baidu Security Lab

CVE-2017-7030: chenqin fra Ant-financial Light-Year Security Lab (蚂蚁金服巴斯光年安全实验室)

CVE-2017-7034: chenqin fra Ant-financial Light-Year Security Lab (蚂蚁金服巴斯光年安全实验室)

CVE-2017-7037: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-7039: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7040: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7041: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7042: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7043: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7046: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7048: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7052: cc, der arbejder for Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-7055: National Cyber Security Centre (NCSC) i Storbritannien

CVE-2017-7056: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-7061: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7049: Ivan Fratric fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Der var et problem med hukommelsesinitialisering, som er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7064: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit-sideindlæsning

Fås til: Windows 7 og nyere

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7019: Zhiyang Zeng fra Tencent Security Platform Department

WebKit Web Inspector

Fås til: Windows 7 og nyere

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7012: Apple

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.