Sådan indstiller du dine nye AirPods eller dit nye opladningsetui

Når du får erstatningsproduktet, skal du følge disse trin for at bruge dine AirPods igen.

knap til indstilling på dit AirPods-opladningsetui

Indstil dine AirPods eller opladningsetuiet

1. Sæt begge AirPods i opladningsetuiet.
  2. Slut etuiet til strøm, luk låget, og vent 20 minutter.
  3. Åbn låget, og kontrollér statusindikatoren. Den skal blinke gult.
  4. Hold indstillingsknappen på bagsiden af etuiet inde i 15 sekunder, indtil statusindikatoren blinker hvidt.
  5. Gå til hjemmeskærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  6. Åbn etuiet – med dine AirPods indeni – og hold det tæt på din iPhone, iPad eller iPod touch. Der vises en indstillingsanimation på din skærm.
  7. Tryk på Opret forbindelse og derefter på OK.