Sådan indstiller du dine nye AirPods eller dit nye opladningsetui

Når du får erstatningsproduktet, skal du følge disse trin for at bruge dine AirPods igen.

Sådan indstiller du dine AirPods

1. Sæt begge AirPods i opladningsetuiet.
  2. Åbn låget, og kontroller statusindikatoren. Den skal blinke gult.
  3. Tryk på indstillingsknappen bag på etuiet, og hold den inde i fem sekunder. Statusindikatoren bør blinke hvidt. Hvis den stadig blinker gult, skal du slutte etuiet til en strømforsyning, lukke låget og vente ti minutter.
  4. Gå til hjemmeskærmen på din iPhone.
  5. Åbn etuiet – med dine AirPods i – og hold det op mod din iPhone. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.
  6. Tryk på Opret forbindelse og derefter på OK.

Bestil et erstatningsprodukt

Hvis du ikke har gjort det endnu, kan du bestille en ny AirPod eller et nyt opladningsetui.