Udskiftning af en AirPod eller opladerholder

Hvis du har mistet eller forlagt en AirPod eller opladerholder, skal du følge disse trin for at udskifte den.

Brug Find min AirPod, inden du bestiller en ny

Prøv først at finde AirPod'en eller opladerholderen ved hjælp af Find min AirPod.

Kan du stadig ikke finde den? Du kan chatte eller tale med os for at bestille et erstatningsprodukt.

Sådan indstiller du din nye AirPod eller opladerholder

Når du får erstatningsproduktet, skal du følge disse trin for at bruge dine AirPods igen:

1. Sæt begge AirPods i opladerholderen.
  2. Åbn låget, og kontroller statusindikatoren. Den skal blinke gult.
  3. Tryk på indstillingsknappen bag på holderen, og hold den inde i fem sekunder. Statusindikatoren bør blinke hvidt. Hvis den stadig blinker gult, skal du slutte holderen til en strømforsyning, lukke låget og vente ti minutter.
  4. Gå til hjemmeskærmen på din iPhone.
  5. Åbn holderen – med dine AirPods i – og hold den op mod din iPhone. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.
  6. Tryk på Opret forbindelse og derefter på OK.

Har du brug for hjælp til at indstille din nye AirPod? Kontakt Apple-support.