Sådan indstiller du dine nye AirPods eller dit nye opladningsetui

Når du får erstatningsproduktet, skal du følge disse trin for at bruge dine AirPods igen.

Sådan indstiller du dine AirPods

1. Sæt begge AirPods i opladningsetuiet.
  2. Åbn låget, og kontroller statusindikatoren. Den skal blinke gult.
  3. Tryk på indstillingsknappen bag på etuiet, og hold den inde i nogle få sekunder. Statusindikatoren bør blinke hvidt.*
  4. Gå til hjemmeskærmen på din iPhone.
  5. Åbn etuiet – med dine AirPods i – og hold det op mod din iPhone. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.
  6. Tryk på Opret forbindelse og derefter på OK.

* Hvis statusindikatoren stadig blinker gult, skal du slutte etuiet til en strømforsyning, lukke låget og vente 20 minutter. Derefter skal du åbne låget og trykke på indstillingsknappen igen og holde den inde i nogle få sekunder, indtil statusindikatoren blinker hvidt.