Om sikkerhedsindholdet i iOS 10.3.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 10.3.1

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iOS 10.3.1

Udgivet 3. april 2017

CoreText

Fås til: iPhone 5 eller en nyere version, iPad 4. generation eller en nyere version og iPod touch 6. generation

Effekt: Behandling af et skadeligt arkiv kan medføre programlukning

Beskrivelse: Et problem med afvisning af service blev rettet gennem forbedret validering.

CVE-2017-7003: Jake Davis fra SPYSCAPE (@DoubleJake)

Post tilføjet 31. maj 2017

Wi-Fi

Fås til: iPhone 5 eller en nyere version, iPad 4. generation eller en nyere version og iPod touch 6. generation eller en nyere version

Effekt: En hacker inden for rækkevidde kan muligvis køre vilkårlig kode på Wi-Fi-chippen

Beskrivelse: Et problem med stackbufferoverløb er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2017-6975: Gal Beniamini fra Google Project Zero

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.