Om sikkerhedsindholdet i Pages 6.0, Numbers 4.0 og Keynote 7.0 til Mac

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Pages 6.0, Numbers 4.0 og Keynote 7.0 til Mac.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Pages 6.0, Numbers 4.0 og Keynote 7.0 til Mac

Udgivet 20. september 2016

Pages, Numbers og Keynote

Fås til: macOS 10.12 eller nyere versioner

Effekt: Åbning af et skadeligt dokument kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved parsing af et skadeligt dokument. Problemet er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-2016-7672: Reno Roberts

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.