Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 6.2

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 6.2.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iCloud til Windows 6.2

Udgivet 28. marts 2017

APNs-server

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan spore en brugers aktivitet

Beskrivelse: Et klientcertifikat blev sendt i simpel tekst. Problemet er løst ved forbedret håndtering af certifikater.

CVE-2017-2383: Matthias Wachs og Quirin Scheitle fra Technical University Munich (TUM)

libxslt

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Flere sikkerhedsrisici i libxslt

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-5029: Holger Fuhrmannek

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-2463: Kai Kang (4B5F5F4B) fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til cross-origin-eksfiltration af data

Beskrivelse: Der var et godkendelsesproblem i håndteringen af elementer. Problemet er løst ved forbedret godkendelse.

CVE-2017-2479: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2480: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2493: lokihardt fra Google Project Zero

Post opdateret 24. april 2017

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.