Om sikkerhedsindholdet i Pages 6.1, Numbers 4.1 og Keynote 7.1 til Mac samt Pages 3.1, Numbers 3.1 og Keynote 3.1 til iOS

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Pages 6.1, Numbers 4.1 og Keynote 7.1 til Mac samt Pages 3.1, Numbers 3.1 og Keynote 3.1 til iOS.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Pages 6.1, Numbers 4.1 og Keynote 7.1 til Mac samt Pages 3.1, Numbers 3.1 og Keynote 3.1 til iOS

Udgivet 27. marts 2017

Eksport

Fås til: macOS 10.12 og nyere versioner og iOS 10.0 og nyere versioner

Effekt: Indholdet i adgangskodebeskyttede PDF-arkiver, som eksporteres fra iWork, kan blive eksponeret

Beskrivelse: iWork brugte en svag RC4-kryptering på 40 bit ved eksport af adgangskodebeskyttede PDF-arkiver. Problemet er løst ved at indstille iWork til at anvende AES-128 ved eksport.

CVE-2017-2391: Philipp Eckel fra ThoughtWorks

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.