Indstil og brug mobilnetværk på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

Med en mobilforbindelse på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) kan du foretage opkald, svare på beskeder, modtage meddelelser m.m.

Du skal bruge nedenstående

Undersøg, om der er opdateringer til dine operatørindstillinger, inden du indstiller mobilnetværket.

Hvis du har et virksomhedsabonnement på mobiltjeneste, kan du kontakte din virksomhed eller operatør for at høre, om de understøtter denne funktion. Forudbetalte konti og visse ældre konti understøttes ikke i øjeblikket. Du kan sikre dig, at din konto kan anvendes, ved at kontakte din operatør.

Sådan indstiller du dit mobilabonnement

Du kan gøre Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) aktivt, første gang du indstiller dit Apple Watch. Se under indstillingen efter muligheden for at indstille mobildata, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

Du kan også indstille mobilnetværket senere:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Mobildata.
  3. Tryk på Indstil mobildata.
  4. Følg vejledningen til din operatør. Du skal måske kontakte din operatør for at få hjælp.

Sådan opretter du forbindelse til et mobilnetværk

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) skifter automatisk til den trådløse forbindelse, der er mest effektiv med hensyn til strømforbrug. Det kan oprette forbindelse til din iPhone, når den er i nærheden, et Wi-Fi-netværk, det tidligere har oprettet forbindelse til, eller et mobilnetværk. Dit Apple Watch kan oprette forbindelse til LTE-netværk. Hvis LTE ikke er tilgængeligt, forsøger dit ur at oprette forbindelse til UMTS, hvis din operatør understøtter det.

Når dit ur har forbindelse til et mobilnetværk, kan du kontrollere signalstyrken i Kontrolcenter eller på urskiven Eventyrer. Du åbner Kontrolcenter ved at skubbe op på urskiven.

Kontrolcenter

Mobil-knappen lyser grønt, når du har signal. Den grønne prik viser signalstyrken.

Kontrolcenter

Knappen Mobilnetværk lyser hvidt, når dit mobilabonnement er aktivt, men dit ur er forbundet til din iPhone via Bluetooth eller Wi-Fi.

Sådan skifter du operatør

Din iPhone og Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) skal bruge samme operatør. Hvis du skifter operatør på din iPhone*, skal du fjerne det tidligere abonnement på dit Apple Watch og tilmelde dig et nyt abonnement. Sådan gør du:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Mobildata.
  3. Dit abonnement bør skifte automatisk. Hvis du har brug for at tilføje et nyt abonnement, trykker du på Tilføj et nyt abonnement og følger vejledningen på skærmen. Hvis dit tidligere abonnement stadig vises i appen Apple Watch, kan du fjerne det.

Kontakt din operatør, hvis du har brug for hjælp.

Skærmen Mobildata

Sådan fjerner du dit mobilabonnement

Du kan altid fjerne dit mobilabonnement:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Mobildata.
  3. Tryk på symbolet for info ud for din operatør øverst på skærmen.
  4. Tryk på Fjern [operatør]-abonnement. Tryk igen for at bekræfte.
  5. Hvis du ikke vil oprette pardannelse igen, skal du måske kontakte din operatør for at opsige dit mobilabonnement.*

Når du sletter og ophæver pardannelsen med dit Apple Watch, får du mulighed for at fjerne abonnementet fra dit Apple Watch. Vælg Slet alt for at fjerne abonnementet, når du bliver spurgt.

Om international roaming

• Roaming med mobildata understøttes ikke uden for dækningsområdet for din operatørs netværk.
  • Der findes tre regionale modeller af Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) – Nord- og Sydamerika, Kina og Europa/Asien/Stillehavsområdet – der tilsammen dækker de LTE- og UMTS-bånd, der bruges rundt omkring i verden. I modsætning til iPhone findes der ikke en model af Apple Watch Series 3, der kan bruges i globalt, og som understøtter alle mobilbånd i verden, og Apple Watch kan derfor ikke bruge roaming.
  • Når dit Apple Watch har forbindelse til din iPhone eller et Wi-Fi-netværk, det tidligere har oprettet forbindelse til, kan du bruge alle funktionerne i dit Apple Watch, selvom det ikke har mobilforbindelse.

Læs mere

• Du kan tjekke dit forbrug af mobildata i appen Apple Watch. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, tryk på fanen Mit ur, tryk på Mobildata, og rul til Forbrug af mobildata.
  • Du slår mobilforbindelsen til eller fra ved at skubbe op fra urskiven for at åbne Kontrolcenter. Tryk på symbolet Mobildata, og slå Mobildata til eller fra.
  • Der bruges mere batteri, hvis mobildata er slået til i længere tid. Desuden kan nogle apps måske ikke opdateres uden forbindelse til din iPhone.
  • Hvis du vil modtage sms'er, mms'er eller push-meddelelser fra apps fra andre producenter på dit Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), skal din parrede iPhone være tændt og have Wi-Fi- eller mobilforbindelse.

* Udbyderen kan muligvis opkræve gebyr. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger.