Hvis "Hej Siri" ikke fungerer på din iPhone eller iPad

Hvis Siri ikke svarer, når du siger "Hej Siri", er her nogle ting, du skal kontrollere.

Kontroller, om "Hej Siri" er slået til

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Siri & søgning.
  3. Herfra skal du sørge for, at følgende indstillinger er slået til:
    • Lyt efter "Hej Siri"
    • Tillad Siri, når enheden er låst

Indstil "Hej Siri" for at hjælpe Siri med at genkende din stemme

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Siri & søgning.
  3. Slå Lyt efter "Hej Siri" fra, og slå det til igen.
  4. Når skærmen Indstil "Hej Siri" vises, skal du trykke på Fortsæt.
  5. Sig hver kommando, du kan se på skærmen.
  6. Tryk på OK.

Hvis Siri stadig ikke svarer

Siri svarer som standard ikke, når din enhed ligger med forsiden nedad, medmindre du går til Indstillinger > Tilgængelighed > Siri og slår Lyt altid efter "Hej Siri" til.

Få hjælp med Siri på dine andre enheder