Hvis Siri eller "Hej Siri" ikke fungerer

Hvis Siri ikke fungerer som forventet på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac kan du se hvad du kan gøre.

Kontroller dine netværksforbindelser

Hvis du ikke er tilsluttet internettet er det muligt, at Siri siger noget som "Jeg beklager, men jeg kan ikke oprettes forbindelse til netværket" eller "prøv igen lidt senere". Kontrollér at dine enheder er tilsluttet internettet, og prøv igen.

Kontroller, om Siri er slået til

• På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du gå til Indstillinger > Siri og Søgning, og kontroller, at Lyt efter "Hej Siri" og Tryk på Hjem for Siri eller Tryk på sideknappen for Siri* er aktiveret.
  • På macOS Sierra eller nyere skal du gå til Apple () menuen > Systemindstillinger, klikke på Siri og derefter sørge for, at Aktivering af Spørg Siri er valgt.

Hvis du ikke kan se muligheden Siri, skal du kontrollere, at Siri er tilgængelig i dit land eller område. Find ud af, hvilke Siri funktioner understøttes i hvilke lande og områder på iOS og Mac.

*På iPhone X eller nyere kan du bruge sideknappen til at tale til Siri.

Kontrollér, at du ikke har aktiveret begrænsninger for Siri

Hvis du ikke kan aktivere Siri på din iOS enhed eller Mac, skal du sørge for, at du ikke har deaktiveret Siri i Begrænsninger.

• På iOS 12 eller nyere skal du gå til Indstillinger > Skærmtid > Indhold og Begrænsninger af privatliv > Tilladte Apps, og sørg for, at Siri og Diktering ikke er deaktiveret. På iOS 11 og tidligere skal du gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger.
  • På macOS Sierra eller nyere skal du gå til Apple () menuen > Systemindstillinger > Forældrekontrol > Andet, og sørge for, at deaktivér Siri og Diktering ikke er valgt.

Test dine mikrofoner

Hvis Siri ikke hører dig rigtigt, eller ikke svarer når du stiller et spørgsmål, skal du sørge for, at dine mikrofoner fungerer:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du fjerne skærmbeskyttere, film eller etuier, som dækker mikrofonerne, og derefter kan du stille Siri et spørgsmål. Hvis Siri ikke svarer skal du tilslutte et headset med mikrofon som EarPods eller AirPods, og derefter stille Siri et spørgsmål for at se om Siri svarer.
  • På din Mac skal du gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger > Lyd > Indgang, og vælge en mikrofon, og kontrollere indgangsniveauerne.

Hvis Siri stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple Support.

Hvis Siri ikke giver talte svar

Det er muligt, at Siri ikke giver talte svarer hvis din enhed er lydløs, eller hvis Stemmefeedback er deaktiveret. Når du er på Siri skærmen skal du prøve at øge lydstyrken på din enhed. Kontrollér derefter dine indstillinger for Stemmefeedback:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du gå til Indstillinger > Siri og Søgning > Stemmefeedback. Herfra kan du ændre Siris måde at svare på. Du kan for eksempel få Siri til altid at svare, eller til kun at svare når du bruger indstillingen håndfri.
  • På din Mac skal du gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger > Siri, og sørge for, at Stemmefeedback er aktiveret.

Sådan gør du, hvis "Hej Siri" ikke virker

På understøttede modeller af iPhone, iPad og iPod touch kan du bruge "Hej Siri" til at tale til Siri, uden at holde Start- eller sideknappen nede.* Hvis "Hej Siri" ikke funger, skal du gå til Indstillinger > Siri og Søgning, og sørge for, at "Hej Siri" er aktiveret.

"Hej Siri" svarer ikke når:

Hvis "Hej Siri" svarer med flere enheder kan du se her hvad du kan gøre.

*På iPhone X eller nyere kan du bruge sideknappen til at tale til Siri.

Læs mere

• Få hjælp til Siri på din HomePod, dit Apple TV eller ditApple Watch.
  • Siris tilgængelighed og funktioner varierer efter sprog, samt land og område. Find ud af, hvilke Siri funktioner understøttes i hvilke lande og områder på iOSMacwatchOS og Apple TV.