Hvis Siri eller "Hej Siri" ikke fungerer

Hvis Siri ikke fungerer som forventet på din iPhone, iPad, iPod touch eller AirPods, kan du læse mere om, hvad du kan gøre.

Kontroller dine netværksforbindelser

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, er det muligt, at Siri siger noget som "Jeg beklager, men jeg kan ikke oprette forbindelse til netværket" eller "Prøv igen lidt senere". Kontroller at dine enheder har forbindelse til internettet, og prøv igen.

Kontroller, at Siri er slået til

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Siri & søgning og kontroller, at Lyt efter "Hej Siri" og Tryk på Hjem for Siri eller Tryk på sideknappen for Sirier slået til.
  • På AirPods (2. generation):2 Kontroller, at "Hej Siri" er slået til på den iOS-enhed, som dine AirPods er tilsluttet.
  • På macOS Sierra eller en nyere version: Gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger, klik på Siri og sørg derefter for, at Slå Spørg Siri til er valgt.

Hvis du ikke kan se muligheden Siri, skal du kontrollere, at Siri er tilgængelig i dit land eller område. Find ud af, hvilke Siri-funktioner der understøttes i hvilke lande og områder på iOS og Mac.

1. På iPhone X eller en nyere model kan du bruge sideknappen til at tale til Siri.
  2. "Hej Siri" er tilgængelig på AirPods (2. generation). Hvis du har AirPods (1. generation), skal du trykke to gange for at bruge Siri.

Kontroller, at du ikke har slået begrænsninger til for Siri

Hvis du ikke kan slå Siri til på din iOS-enhed eller Mac, skal du kontrollere, at du ikke har slået Siri fra i Begrænsninger.

• På iOS 12 eller en nyere version: Gå til Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet > Tilladte Apps og kontroller, at Siri & Diktering ikke er slået fra. På iOS 11 og en tidligere version: Gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger.
  • På macOS Sierra eller en nyere version: Gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger > Børnesikring > Andet og kontroller, at Slå Siri & diktering fra ikke er valgt.

Test dine mikrofoner

Hvis Siri ikke hører dig rigtigt, eller ikke svarer, når du stiller et spørgsmål, skal du kontrollere, om dine mikrofoner fungerer:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du fjerne skærmbeskyttere, film eller etuier, som dækker mikrofonerne, og derefter kan du stille Siri et spørgsmål. Hvis Siri ikke svarer, skal du tilslutte et headset med mikrofon, f.eks. EarPods eller AirPods, og derefter stille Siri et spørgsmål for at se, om Siri svarer.
  • På din Mac: Gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger > Lyd > Indgang og vælg en mikrofon og kontroller indgangsniveauerne.
  • Til AirPods: Brug din tilsluttede iOS-enhed. På din iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Bluetooth og tryk på  ud for dine AirPods. Derefter skal du trykke på Mikrofon og kontrollere, at Skift automatisk AirPods er valgt. Du skal også kontrollere, at der ikke er snavs på mikrofonen på dine AirPods. Hvis der er snavs på, kan du finde ud af, hvordan du renser dine AirPods.

Hvis Siri stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple-support.

Hvis Siri ikke giver talte svar

Det er muligt, at Siri ikke giver talte svarer, hvis din enhed er lydløs, eller hvis Stemmefeedback er slået fra. Når du er på Siri-skærmen skal du prøve at øge lydstyrken på din enhed. Kontroller derefter dine indstillinger for Stemmefeedback:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Siri & søgning > Stemmefeedback. Herfra kan du ændre Siris måde at svare på. Du kan for eksempel få Siri til altid at svare, eller til kun at svare, når du bruger indstillingen håndfri.
  • På din Mac: Gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger > Siri og sørg for, at Stemmefeedback er slået til.

Sådan gør du, hvis "Hej Siri" ikke virker

På understøttede modeller af iPhone, iPad og iPod touch kan du bruge "Hej Siri" til at tale til Siri uden at holde knappen Hjem eller sideknappen nede.* Hvis "Hej Siri" ikke fungerer, skal du gå til Indstillinger > Siri & søgning og sørge for, at "Hej Siri" er slået til.

"Hej Siri" svarer ikke når:

Hvis "Hej Siri" svarer med flere enheder, kan du læse mere om, hvad du kan gøre.

*På iPhone X eller en nyere version kan du bruge sideknappen til at tale til Siri.