Brug af Siri på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis Siri ikke fungerer som forventet.

Sådan gør du, hvis Siri ikke er tilgængelig eller ikke forstår eller reagerer på spørgsmål

Siri siger måske noget i retningen af, at der ikke kan oprettes forbindelse til netværket, eller at du skal prøve igen senere. Dette skyldes sandsynligvis en netværksfejl. Tjek din internetforbindelse, og prøv igen senere.

Hvis Siri stadig ikke fungerer, kan du prøve disse trin.Efter hvert trin skal du prøve at se, om Siri virker.

1. På iOS-enhed: Gå til Indstillinger> Siri & Søgning, og kontroller, at Lyt efter "Hej Siri" og Tryk på Hjem for Siri eller Tryk på sideknappen for Siri* er slået til. Du kan også gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger og kontrollere, at Siri & diktering ikke er slået til.
  2. Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch.
  3. Gå til Indstillinger > Siri & Søgning, og slå "Hej Siri" og Tryk på Hjem for Siri eller Tryk på sideknappen for Siri* fra. Slå derefter begge indstillinger til igen.
  4. Hvis du bruger en iOS-enhed, skal du prøve at bruge Siri med et headset. Hvis Siri kun virker, når du bruger et headset, kan du få hjælp til mikrofonerne på din enhed.

Hvis Siri stadig ikke reagerer, skal du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis "Hej Siri" ikke virker

1. Gå til Indstillinger > Siri & søgning, og kontroller, om "Hej Siri" er slået til.
  2. Sørg for, at enheden har forsiden opad. Hvis du anbringer enheden med forsiden nedad, deaktiveres "Hej Siri". Hvis du har et Smart Cover på din iPad, vil det slå "Hej Siri" fra, hvis det er lukket.
  3. iPhone 6 eller en tidligere model, næsten alle iPads eller en iPod touch: Slut enheden til en strømkilde for at bruge "Hej Siri". Hvis du har en iPhone 6s eller en nyere model, en iPad Pro 12,9" (2. generation), en iPad Pro 10,5" eller en iPad Pro 9,7", behøver du ikke slutte enheden til en strømkilde for at bruge "Hej Siri".

Hvis "Hej Siri" stadig ikke fungerer, skal du slå funktionen fra og til igen.

Læs mere

Hvis du kommer til at aktivere Siri, mens din iPhone ligger i lommen, kan du slå Tryk på Hjem for Siri eller Tryk på sideknappen for Siri fra*. Læs mere om Stemmekontrol på din iPhone.

Læs mere om, hvordan du bruger Siri til at sende beskeder, foretage opkald, tjekke din kalender og meget mere.

*Tryk på sideknappen for Siri er kun tilgængelig på iPhone X.