Om sikkerhedsindholdet i Transporter 1.9.2

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Transporter 1.9.2.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden med Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Transporter 1.9.2

Udgivet 5. december 2016

iTMSTransporter

Fås til: iTunes Producer 3.1.1, OS X v10.6 og senere versioner (64 bit), Windows 7 og senere versioner (32 bit) og Red Hat Enterprise Linux (64 bit)

Effekt: Parsing af et skadeligt EPUB-dokument kan medføre afsløring af brugeroplysninger

Beskrivelse: Der opstod et problem med afsløring af oplysninger i forbindelse med parsing af EPUB-dokumenter. Problemet er løst via forbedret parsing.

CVE-2016-7666: Craig Arendt fra Stratum Security

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.