Deaktivering af Stemmekontrol på din iPhone

Læs mere om, hvordan du ændrer indstillingerne på sideknappen eller knappen Hjem for Stemmekontrol og Siri på din iPhone, iPad eller iPod touch.

På iPhone X eller en nyere model kan du forhindre Stemmekontrol eller Siri i at reagere, når du holder sideknappen nede på enheden. På iPhone 8 eller en tidligere model kan du forhindre Stemmekontrol eller Siri i at reagere, når du holder knappen Hjem nede på enheden.

Følg disse trin:

1. På iPhone X eller en nyere model: Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Sideknap. På iPhone 8 eller en tidligere model: Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Knappen Hjem.
  2. Vælg en af følgende muligheder under "Tryk og hold nede for at tale":
    • Siri: Siri reagerer, når du holder knappen Hjem nede.
    • Stemmekontrol: Den almindelige stemmekontrol reagerer, når du holder knappen Hjem nede. Dette slår også Siri fra.
    • Fra: Funktionen reagerer ikke, når du holder knappen Hjem nede.

Indstillingen for hold nede gælder kun sideknappen eller knappen Hjem. Hvis du bruger et headset, og det pludselig aktiverer Siri eller Stemmekontrol, skal du sørge for, at headsettet er sat helt ind i enheden.

Hvis der er en løs forbindelse i headsettet, eller forbindelsen er dårlig, kablerne er flossede, eller der er fugt på stikket eller fjernbetjeningen, kan Siri eller Stemmekontrol pludselig blive aktiveret. Prøv at bruge et andet headset, hvis problemet fortsætter.