Deaktivering af Stemmekontrol på din iPhone

Læs mere om, hvordan du ændrer indstillingerne på knappen Hjem for Stemmekontrol og Siri på din iPhone, iPad eller iPod touch.

I iOS 10.2 og nyere kan du forhindre Stemmekontrol eller Siri i at reagere, når du holder knappen Hjem nede på enheden. Følg disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Knappen Hjem.
  2. Vælg en af følgende muligheder under "Tryk og hold nede for at tale":
    • Siri: Siri reagerer, når du holder knappen Hjem nede.
    • Stemmekontrol: Den almindelige stemmekontrol reagerer, når du holder knappen Hjem nede. Dette slår også Siri fra.
    • Fra: Funktionen reagerer ikke, når du holder knappen Hjem nede.

Indstillingen for hold nede gælder kun knappen Hjem. Hvis du bruger et hovedsæt, og det pludselig aktiverer Siri eller Stemmekontrol, skal du sørge for, at hovedsættet er sat helt ind i enheden.

Hvis der er en løs forbindelse i hovedsættet, eller forbindelsen er dårlig, kablerne er flossede, eller der er fugt på stikket eller fjernbetjeningen, kan Siri eller Stemmekontrol pludselig blive aktiveret. Prøv at bruge et andet hovedsæt, hvis problemet fortsætter.