Sådan slår du almindelig stemmekontrol fra på iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om, hvordan du ændrer indstillingerne på sideknappen eller knappen Hjem for almindelig stemmekontrol og Siri på din iPhone, iPad eller iPod touch.

På iPhone X eller en nyere model kan du forhindre almindelig stemmekontrol eller Siri i at reagere, når du holder sideknappen nede på enheden. På iPhone 8 eller en tidligere model kan du forhindre almindelig stemmekontrol eller Siri i at reagere, når du holder knappen Hjem nede på enheden.

Følg disse trin:

1. På iPhone X eller en nyere model: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed, og tryk på sideknappen. På iPhone 8 eller en tidligere model: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed, og tryk på Knappen Hjem.

2. Vælg en af følgende muligheder under "Tryk og hold nede for at tale":

• Siri: Siri reagerer, når du holder knappen Hjem nede.

• Almindelig stemmekontrol: Den almindelige stemmekontrol reagerer, når du holder knappen Hjem nede. Dette slår også Siri fra.

• Fra: Funktionen reagerer ikke, når du holder knappen Hjem nede.

Indstillingen for hold nede gælder kun sideknappen eller knappen Hjem. Hvis du bruger et headset, og det pludselig aktiverer Siri eller den almindelige stemmekontrol, skal du kontrollere, at headsettet er sat helt ind i enheden.

Hvis der er en løs forbindelse i headsettet, eller forbindelsen er dårlig, kablerne er flossede, eller der er fugt på stikket eller fjernbetjeningen, kan Siri eller den almindelige stemmekontrol pludselig blive aktiveret. Prøv at bruge et andet headset, hvis problemet fortsætter.