Nyheder i Pages til Mac

Læs mere om de nye funktioner i Pages 8.2 til Mac.

Indstil standardskrifter

Indstil standardskriften og skriftstørrelsen for alle nye dokumenter, der er oprettet på grundlag af basisskabeloner.

Læs mere

Hurtig navigation

Gå til en specifik side i dokumentet ved hjælp af en ny menukommando.

Nye filmformater

Føj let HEVC-formaterede film til dokumenter, så der bliver mulighed for formindsket arkivstørrelse, samtidig med at den visuelle kvalitet bevares.

Læs mere

Og meget mere

• Føj tilgængelighedsbeskrivelser til lyd, video og tegninger. Læs mere
  • Forbedring af tilgængeligheden af eksporterede PDF-dokumenter.

Hent en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Pages til Mac.

Nyheder i Pages 8.1 til Mac

• Formater din tekst ved at udfylde med farveforløb eller billeder eller ved at anvende nye konturformater. Læs mere
  • Kopier og indsæt sider eller afsnit mellem dokumenter. Læs mere
  • Opret links fra tekst til andre sider i et sidelayoutdokument. Læs mere
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten. Læs mere
  • Når du bruger ansigtsgenkendelse, placeres emner på fotos automatisk i eksempler og objekter.
  • Genanvend en masterside, så tekst- og medieeksempler vender tilbage til deres standardformat og -placering. Læs mere
  • Opret bøger ved hjælp af nye skabeloner til romaner (kun tilgængelige på engelsk).

Nyheder i Pages 8.0 til Mac

• Brug den nye visning af indholdsfortegnelsen til let at navigere i dit dokument eller din bog. Læs mere
  • Synkroniser automatisk specielle figurer på alle dine enheder med iCloud. Læs mere
  • Synkroniser automatisk specielle skabeloner på alle dine enheder med iCloud. Læs mere
  • Føj hjælpelinjer til mastersiderne for at få hjælp til layoutet.
  • Forbedret ydeevne under samarbejde i dokumenter.
  • Indsæt indholdsfortegnelser, og rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • På kinesisk, japansk og koreansk kan du nu skrive lodret i hele dokumentet eller i et individuelt tekstfelt. Læs mere

Nyheder i Pages 7.3 til Mac

Tilbyd dine bøger til download eller køb i Apple Books. Læs mere

Nyheder i Pages 7.2 til Mac

• Brug Mørk tilstand for at give Pages et dramatisk, mørkt udseende. Kræver macOS MojaveLæs mere
  • Optag, rediger og afspil let lyd direkte på en side. Læs mere
  • Med understøttelse af kontinuitetskamera kan du tage et billede eller scanne et dokument med din iPhone eller iPad, og så vises det automatisk i dit dokument på din Mac. Kræver macOS Mojave og iOS 12Læs mere
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Pages 7.1 til Mac

• Registrer ændringer i figurer og tekstfelter.
  • Tilføj farver og billeder til baggrunde i sidelayoutdokumenter.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger til sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Pages 7.0 til Mac

• Brug nye bogskabeloner til at oprette interaktive ePub-bøger. Læs mere
  • Få vist to sider side om side, og formater dem som dobbeltopslag. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i dokumenter i Box. Kræver macOS High SierraLæs mere
  • Tilføj et billedgalleri for at få vist en samling billeder på samme side.
  • Opret mastersider for at holde et ensartet sidedesign i hele dokumentet.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Flere muligheder til at reducere dokumenters arkivstørrelse.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.

Nyheder i Pages 6.3 til Mac

• Forbedret PDF-eksport giver dig mulighed for at se indholdsfortegnelsen for et dokument i indholdsoversigten i Eksempel og andre programmer til PDF-visning.
  • Træk og slip rækker i tabeller, der strækker sig over flere sider. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet

Nyheder i Pages 6.2 til Mac

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Tilføj forbundne tekstfelter, så teksten let kan flyde fra sted til sted. Læs mere
  • Med nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning sparer du tid, når du skriver. Læs mere
  • Eksporter dokumenter som bøger i ePub-format med fast layout. Læs mere
  • Skift margener, sidehoveder, sidefødder og papirstørrelse under samarbejde. Læs mere
  • Forbedret understøttelse af hebraisk og arabisk.
  • Aktie- og valutafunktionen returnerer nu data fra den foregående markedsdags afslutning. Læs mere

Nyheder i Pages 6.1 til Mac

• Tilføj bogmærker, så du hurtigt kan komme fra én del af dit dokument til en anden. Læs mere
  • Tilføj elegante, matematiske ligninger ved hjælp af LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Åbn hurtigt adgangskodebeskyttede dokumenter med Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Udskift let skrifter i hele dokumentet.
  • Importer og eksporter dokumenter i RTF-format. Læs mere
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Pages 6.0.5 til Mac

• Understøttelse af Touch Bar på den nye MacBook Pro gør det nemt at redigere tekst, figurer, tabeller og diagrammer.
  • Forbedret stabilitet og ydeevne.

Nyheder i Pages 6.0 til Mac

• Samarbejde i realtid (funktion i beta)
    • Rediger et dokument sammen med andre og samtidigt i Pages på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com.
    • Del dit dokument offentligt eller med bestemte personer.
    • Se, hvem der deltager i et dokument.
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer.
    • Læs mere
  • Åbn og rediger Pages ’05-dokumenter. Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere dokumenter i ét vindue.
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.