Nyheder i Pages til Mac

Læs mere om de nye funktioner i Pages 8.0 til Mac.

Visning af indholdsfortegnelse

Brug den nye visning af indholdsfortegnelsen til let at navigere i dit dokument eller din bog.

Læs mere

Synkroniser figurer

Synkroniser automatisk specielle figurer på alle dine enheder med iCloud.

Læs mere

Synkroniser skabeloner

Synkroniser automatisk specielle skabeloner på alle dine enheder med iCloud.

Læs mere

Og meget mere

• Føj hjælpelinjer til mastersiderne for at få hjælp til layoutet.
  • Forbedret ydeevne under samarbejde i dokumenter.
  • Indsæt indholdsfortegnelser, og rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • På kinesisk, japansk og koreansk kan du nu skrive lodret i hele dokumentet eller i et individuelt tekstfelt. Læs mere

Hent en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne til Pages til Mac.

Nyheder i Pages 7.3 til Mac

Tilbyd dine bøger til download eller køb i Apple Books. Læs mere

Nyheder i Pages 7.2 til Mac

• Brug Mørk tilstand for at give Pages et dramatisk, mørkt udseende. Kræver macOS MojaveLæs mere
  • Optag, rediger og afspil let lyd direkte på en side. Læs mere
  • Med understøttelse af kontinuitetskamera kan du tage et billede eller scanne et dokument med din iPhone eller iPad, og så vises det automatisk i dit dokument på din Mac. Kræver macOS Mojave og iOS 12Læs mere
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Pages 7.1 til Mac

• Registrer ændringer i figurer og tekstfelter.
  • Tilføj farver og billeder til baggrunde i sidelayoutdokumenter.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger til sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Pages 7.0 til Mac

• Brug nye bogskabeloner til at oprette interaktive ePub-bøger. Læs mere
  • Få vist to sider side om side, og formater dem som dobbeltopslag. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i dokumenter i Box. Kræver macOS High SierraLæs mere
  • Tilføj et billedgalleri for at få vist en samling billeder på samme side.
  • Opret mastersider for at holde et ensartet sidedesign i hele dokumentet.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Flere muligheder til at reducere dokumenters arkivstørrelse.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.

Nyheder i Pages 6.3 til Mac

• Forbedret PDF-eksport giver dig mulighed for at se indholdsfortegnelsen for et dokument i indholdsoversigten i Eksempel og andre programmer til PDF-visning.
  • Træk og slip rækker i tabeller, der strækker sig over flere sider. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet

Nyheder i Pages 6.2 til Mac

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Tilføj forbundne tekstfelter, så teksten let kan flyde fra sted til sted. Læs mere
  • Med nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning sparer du tid, når du skriver. Læs mere
  • Eksporter dokumenter som bøger i ePub-format med fast layout. Læs mere
  • Skift margener, sidehoveder, sidefødder og papirstørrelse under samarbejde. Læs mere
  • Forbedret understøttelse af hebraisk og arabisk.
  • Aktie- og valutafunktionen returnerer nu data fra den foregående markedsdags afslutning. Læs mere

Nyheder i Pages 6.1 til Mac

• Tilføj bogmærker, så du hurtigt kan komme fra én del af dit dokument til en anden. Læs mere
  • Tilføj elegante, matematiske ligninger ved hjælp af LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Åbn hurtigt adgangskodebeskyttede dokumenter med Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Udskift let skrifter i hele dokumentet.
  • Importer og eksporter dokumenter i RTF-format. Læs mere
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Pages 6.0.5 til Mac

• Understøttelse af Touch Bar på den nye MacBook Pro gør det nemt at redigere tekst, figurer, tabeller og diagrammer.
  • Forbedret stabilitet og ydeevne.

Nyheder i Pages 6.0 til Mac

• Samarbejde i realtid (funktion i beta)
    • Rediger et dokument sammen med andre og samtidigt i Pages på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com.
    • Del dit dokument offentligt eller med bestemte personer.
    • Se, hvem der deltager i et dokument.
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer.
    • Læs mere
  • Åbn og rediger Pages ’05-dokumenter. Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere dokumenter i ét vindue.
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.