Afsendelse og arkivering af GIF-billeder på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med Beskeder kan du finde hundredvis af populære GIF-billeder under #images, som du kan føje til dine beskeder.

#images er tilgængelig i USA, Storbritannien, Canada, Australien, New Zealand, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Indien, Singapore, Filippinerne og Japan.

Sådan tilføjer du et GIF-billede fra #images

Brug #images i appen Beskeder til at finde og dele GIF-billeder med dine kontakter. Sådan gør du:

1. Åbn Beskeder, tryk på skriv besked, og indtast en kontakt, eller tryk på en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet #images.
  3. Du kan søge efter et bestemt GIF-billede ved at trykke på Find billeder og derefter indtaste et søgeord, f.eks. fødselsdag.
  4. Tryk på GIF-billedet for at føje det til din besked.
  5. Tryk på symbolet for send for at sende.

GIF-billeder fra #images animeres kun i appen Beskeder på Apple-enheder.

Sådan arkiverer du et GIF-billede

Du kan arkivere et GIF-billede, du modtager i en besked, i appen Fotos på din iOS-enhed. Sådan gør du:

1. Åbn Beskeder.
  2. Åbn den besked, der indeholder det tidligere sendte GIF-billede, som du vil arkivere.
  3. Hold fingeren på GIF-billedet, og tryk derefter på Arkiver. Hvis du har en iPhone 6s eller en nyere model, kan du bruge 3D Touch til at arkivere et GIF-billede. Du skal blot trykke hårdt på GIF-billedet, skubbe op og trykke på Arkiver.

Sådan indberetter du et problem med et billede

Hvis du støder på et problem eller er bekymret over indhold, der er fundet i #images, kan du indberette indholdet:

1. Tryk på #images og søg efter det billede, du vil indberette.
  2. Når du finder billedet, skal du holde fingeren på billedet for at få vist en større eksempelvisning.
  3. Tag et skærmbillede, og tryk derefter på miniaturen for at åbne eksempelvisningen.
  4. Tryk på Skriv besked, og tryk derefter på Mail.
  5. Send webstedet til images-reports@apple.com med en beskrivelse af det, du mener er et problem.

Hvis du har spørgsmål eller krav vedrørende krænkelse af ophavsret, kan du indberette det her.

Hvis #images mangler i appskuffen

Kontroller, at appen #images er slået til:

1. Skub til venstre i appskuffen, og tryk derefter på symbolet Mere.
  2. Tryk på Rediger, og tryk derefter på symbolet tilføj for at tilføje appen #images.

Sørg for, at dit tastatur er indstillet til et understøttet sprog og område. Gå til Indstillinger> Generelt, og tryk på Sprog & område.

Appen #images er tilgængelig i USA, Storbritannien, Canada, Australien, New Zealand, Irland, Indien, Singapore, Filippinerne og Japan.

Læs mere

Brug af iMessage-apps til at samarbejde med andre, dekorere beskeder med klistermærker, dele en sang og meget mere.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.