Brug iMessage-apps på din iPhone og iPad

Med iMessage-apps kan du samarbejde med andre i en samtale, pynte beskeder med klistermærker, dele en sang og meget mere – uden at forlade Beskeder.

En iPhone med en visning af iMessage-apps i en samtale i Beskeder

Kom godt i gang

Find iMessage-apps

1. Åbn Beskeder.

2. Tryk på knappen Ny beskedknappen Ny besked for at starte en ny besked. Du kan også gå til en eksisterende samtale.

3. Tryk på plusknappenplusknappen for at finde den app, du vil bruge.

En iPhone med en visning af, hvordan du finder iMessage-apps
  4. Skub opad for at se flere af dine apps.

iMessage-apps, der installeres automatisk

Fra og med iOS 17 er flere iMessage-apps installeret som standard.

Alt-tekst til billede

Butik: Download iMessage-apps, som kan bruges med Beskeder.

Alt-tekst til billede

Fotos: Føj hurtigt fotos til dine beskeder direkte fra appen.

Alt-tekst til billede

Musik: Del sange, der er afspillet for nylig i Apple Music.

Alt-tekst til billede

Digital Touch: Brug Digital Touch til at sende tegninger, prik, kys, hjerteslag og meget mere.

Alt-tekst til billede

#images*: Find hundredvis af populære GIF-billeder, du kan føje til dine beskeder.

Alt-tekst til billede

Apple Cash: Send og modtag penge til og fra personer, du kender.*

Alt-tekst til billede

Memoji: Opret og del en animeret Memoji, der bruger din stemme og afspejler dine ansigtsudtryk.**

Alt-tekst til billede

Tjek ankomst: Giv automatisk en ven eller et familiemedlem besked om, hvornår du ankommer til din destination, f.eks. dit hjem.

Alt-tekst til billede

Stickere: Opret tilpassede stickere eller Memoji-stickere, der afspejler din personlighed og dit humør.

Alt-tekst til billede

Lokalitet: Del din lokalitet, eller anmod om en vens lokalitet. Når nogen deler en lokalitet med dig, kan du se den direkte i jeres samtale.

Alt-tekst til billede

Lyd: Optag og del klip med din stemme eller anden lyd.

*#images og Apple Cash er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Hvis du støder på et problem eller er bekymret over indhold, der er fundet i #images, kan du indberette indholdet eller fjerne #images-appen.

Sådan downloader du iMessage-apps

Du kan finde og download apps, som du vil bruge sammen med iMessage, i App Store til iMessage. Sådan gør du:

1. Åbn Beskeder.

2. Start en ny besked, eller åbn en samtale, og tryk derefter på plusknappenplusknappen.

3. Tryk på symbolet Butiksymbolet Butik.

4. Tryk på knappen Hentknappen Hent eller prissymbolet ud for den app, du vil downloade, og tryk derefter på Installer. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at gennemføre købet.

5. Skub nedad, eller tryk på knappen Lukknappen Luk for at vende tilbage til din besked.

En iPhone med en visning af, hvordan du downloader iMessage-apps fra App Store

I nogle apps kan du foretage køb i selve appen. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb som en hjælp til at styre download af apps og køb i apps. Læs mere om køb i apps.

Omarranger iMessage-apps

Du kan føje apps til dine Favoritter, så du har hurtig adgang til dem i appskuffen. Du kan også omarrangere apps i appskuffen, fjerne dem, du ikke vil have, og meget mere.

1. Åbn Beskeder.

2. Start en ny besked, eller åbn en samtale, og tryk derefter på plusknappenplusknappen.

3. Tryk og hold appsymbolet nede på listen, indtil det bliver lidt mindre, og træk det derefter til din valgte placering.

En iPhone med en visning af, hvordan du omarrangerer iMessage-apps
  4. Hvis du vil flytte appsymbolet til en anden side, skal du trække det til skærmens øverste eller nederste kant. Der går muligvis et øjeblik, før den nye side vises.

Slå iMessage-apps til eller fra

1. Gå til Indstillinger > Beskeder > iMessage-apps.

2. Tryk på appen for at aktivere eller deaktivere den.

En iPhone med visning af, hvordan du aktiverer eller deaktiverer iMessage-apps

Du kan også slette en app eller fjerne en app fra hjemmeskærmen.

Hvis du skifter mening, kan du downloade appsene igen fra App Store.

Flere muligheder med iMessage

Brug App Store på din iPhone, iPad, computer eller dit Apple TV for at downloade apps.