Hvis du ikke kan downloade eller opdatere apps på din iPhone eller iPad

Prøv dette, hvis du oplever problemer, når du opdaterer eller downloader apps fra App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Åbn App Store, og log ind

Hvis der vises et blåt kontosymbol øverst i App Store, er du muligvis ikke logget ind. Tryk på det, og log ind med dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du glemmer din adgangskode.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan åbne App Store.

Opdater programmet manuelt

I App Store kan du prøve at opdatere appen manuelt.

Kontroller din betalingsmetode

Du skal muligvis registrere en betalingsmetode, selvom du downloader et gratis program. Se, hvilken betalingsmetode du har registreret, og kontroller, om den er udløbet, afvist eller ikke virker.

Hvis du ikke kan opdatere programmer og får vist en besked om, at "din konto er blevet deaktiveret i App Store", er der muligvis et problem med din betalingsmetode. Kontakt Apple-support for at få hjælp.

Stop og genstart din download

Når du trykker og holder nede på appen fra hjemmeskærmen, får du muligvis vist indstillingerne Genoptag overførsel, Sæt overførsel på pause eller Annuller overførsel. Hvis appoverførslen er på pause, skal du trykke på Genoptag overførsel. Hvis den sidder fast, skal du trykke på Sæt overførsel på pause og derefter trykke og holde nede på appen igen og trykke på Genoptag overførsel.

Genstart enheden

Genstart din iPhone, eller genstart din iPad.

Kontroller derefter, om du kan downloade eller opdatere programmer.

Kontakt Apple

Hvis du stadig ikke kan downloade eller opdatere apps på din iPhone eller iPad, skal du kontakte Apple-support.