Problemer ved download eller opdatering af apps

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis apps ikke indlæses eller opdateres på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Nogle apps kan blive afbrudt, mens de downloades. Prøv disse trin:

Opret forbindelse til Wi-Fi

Hvis du bruger mobildata eller Wi-Fi og har problemer med en app, skal du prøve at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk. Hvis du bruger mobildata til apps med en størrelse på op til 150 MB*.

Hvis du vil kontrollere din Wi-Fi-forbindelse, kan du prøve at streame en video fra internettet for at se, om den indlæses hurtigt. Få hjælp med at oprette forbindelse til Wi-Fi, eller kontakt din internetudbyder for at få yderligere hjælp.

Sådan sætter du downloaden af en app på pause og genoptager den

Hvis du har en iPhone 6s eller nyere, skal du trykke hårdt på appen fra hjemmeskærmen. Du får muligvis vist valgmulighederne Genoptag overførsel, Sæt overførsel på pause eller Annuller overførsel. Hvis appoverførslen er på pause, skal du trykke på Genoptag overførsel. Hvis den sidder fast, skal du trykke på Sæt overførsel på pause og derefter trykke hårdt på appen igen og trykke på Genoptag overførsel.

Du kan også åbne App Store og trykke på Opdateringer for at se igangværende downloads eller apps, der skal opdateres.

Genstart enheden

Hvis appen vises på hjemmeskærmen, men er nedtonet eller har hvide streger på sig, må du ikke slette appen. Genstart enheden, og gå derefter til App Store for at downloade appen igen.

Hvis du sletter en app, mister du muligvis også det indhold, der er knyttet til den.

Få mere hjælp

Hvis du stadig har problemer med apps på din enhed, kan du kontakte Apple-support.

*Afhængigt af dit land eller område og din udbyder kan grænsen for downloads være højere.