Sådan gør du, hvis du ikke kan downloade eller opdatere apps på din iPhone eller andre Apple-enheder

Hvis du ikke kan indlæse eller opdatere apps på din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple Watch, din Mac eller dit Apple TV, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Hvis du ikke kan downloade eller opdatere nogen apps, herunder gratis apps, og du får vist en meddelelse om fakturering eller betaling, kan du læse om, hvad du skal gøre.

Hvis du vil opdatere apps, kan du opdatere dem manuelt eller slå automatiske opdateringer til. Men hvis du ikke kan opdatere din app, eller opdateringen bliver afbrudt, kan du prøve disse trin:

Sådan opretter du forbindelse til Wi-Fi

iPhone, der viser Wi-Fi-indstillinger. En besked, der viser, at der ikke er en tilgængelig internetforbindelse.

Hvis du bruger mobildata eller Wi-Fi og har problemer med en app, kan du prøve at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk. Læs om, hvordan du opretter forbindelse til Wi-Fi på din iOS- eller iPadOS-enhed, på din Mac eller på dit Apple Watch.

Hvis du vil kontrollere din Wi-Fi-forbindelse, kan du prøve at streame en video fra internettet for at se, om den indlæses hurtigt. Eller kontakt din internetudbyder for at få mere hjælp.

Sådan sætter du overførslen af en app på pause og genoptager den

iPhone, der viser en menu med indstillinger, du kan vælge for at prioritere overførsel, sætte overførsel på pause, annullere overførsel og omarrangere apps.

Når du trykker hårdt på appen fra hjemmeskærmen, får du muligvis vist indstillingerne Genoptag overførsel, Sæt overførsel på pause eller Annuller overførsel. Hvis appoverførslen er på pause, skal du trykke på Genoptag overførsel. Hvis den sidder fast, skal du trykke på Sæt overførsel på pause og derefter trykke hårdt på appen igen og trykke på Genoptag overførsel.

Genstart enheden

iPhone, der viser en app, der har et hvidt net med grå streger på sig.

Hvis appen vises på hjemmeskærmen, men er nedtonet eller har et hvidt net med grå streger på sig, må du ikke slette appen. Genstart enheden, gå derefter til App Store, og hent appen igen. Læs om, hvordan du genstarter din iOS- eller iPadOS-enhed, dit Apple Watch eller dit Apple TV

Hvis du sletter en app, mister du muligvis også det indhold, der er knyttet til den.

Få mere hjælp

Hvis du stadig har problemer med apps på din enhed, kan du kontakte Apple-support.