Om sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdatering 2016-001 El Capitan og sikkerhedsopdatering 2016-005 Yosemite

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdtering 2016-001 El Capitan og sikkerhedsopdatering 2016-005 Yosemite.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Sikkerhedsopdatering 2016-001 El Capitan og sikkerhedsopdatering 2016-005 Yosemite

Udgivet d. 1. september 2016

Kernel

Fås til: OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.6

Effekt: Et program kan muligvis afsløre kernehukommelsen

Beskrivelse: Et valideringsproblem blev løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2016-4655: Citizen Lab og Lookout

Kernel

Fås til: OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.6

Effekt: Et program kan muligvis køre en vilkårlig kode med kernel-rettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2016-4656: Citizen Lab og Lookout

Sikkerhedsopdatering 2016-001 El Capitan og sikkerhedsopdatering 2016-005 Yosemite inkluderer sikkerhedsindholdet i Safari 9.1.3.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.