Om sikkerhedsindholdet i Safari 9.1.3

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 9.1.3.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Af hensyn til vores kunders sikkerhed videregiver, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsproblemer, før der er foretaget en undersøgelse, og der er reparationselementer eller udgivelser til rådighed. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Safari 9.1.3

Udgivet d. 1. september 2016

WebKit

Fås til: OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.6

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2016-4654: Citizen Lab og Lookout

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.