Sådan deler du din aktivitet og konkurrerer med dine venner med dit Apple Watch

Du kan dele dine aktivitetscirkler med venner og familie som ekstra motivation. I kan opfordre hinanden til at afslutte alle tre cirkler, konkurrere om at blive ugens vinder eller lade jeres træner registrere jeres daglige status.

Begynd at dele

Du og dine venner skal alle have et Apple Watch for at kunne dele aktivitet. Når dine venner opfylder alle tre mål for aktivitet, afslutter en træning eller opnår en bedrift, får du en besked om deres resultater.

Venner, som du kan dele aktiviteter med.

Sådan tilføjes venner

1. Åbn appen Aktivitet på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Deling. Tryk på Kom i gang, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på plussymbolet, og skriv din vens kontaktoplysninger. Du kan også vælge venner fra listen med foreslåede kontakter. Du kan tilføje op til 40 venner.
  4. Når du har valgt dine venner, skal du trykke på Send. Afvent, at dine venner accepterer invitationen.

Sådan accepterer du en invitation

Når nogen inviterer dig til at dele aktivitet eller konkurrere, vil du få vist en meddelse på dit Apple Watch. Tryk på Accepter eller Ignorer. Hvis du ikke får en meddelelse, kan du acceptere invitationen fra appen Aktivitet:

1. Åbn appen Aktivitet på din iPhone, og tryk derefter på fanen Deling.
  2. Tryk på kontosymbolet øverst på skærmen.
  3. Tryk på Accepter eller Ignorer.

Bekræft, at du vil invitere Jane til at deltage i en konkurrence på syv dage.

Sådan konkurrerer du med dine venner

Med iOS 12 og iOS 5 kan du invitere venner til at deltage i en konkurrence på syv dage. Under konkurrencen kan I optjene point ved at udfylde jeres aktivitetsringe. I får et point for hver procentdel, I dagligt føjer til jeres ringe, og I kan optjene op til 600 point om dagen. I kan altså maksimalt optjene 4.200 point for hele ugen.

Den, der har flest point ved ugens udgang, har vundet konkurrencen. Når konkurrencen er færdig, opnår du en præmie.

Sådan udfordrer du en ven fra dit Apple Watch

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.
  2. Skub til venstre, og tryk på en ven.
  3. Rul ned, og tryk på Konkurrer.
  4. Tryk på Inviter [navn]. Afvent, at din ven accepterer invitationen.

Sådan udfordrer du en ven fra din iPhone

1. Åbn appen Aktivitet på din iPhone, og tryk derefter på fanen Deling.
  2. Tryk på en ven.
  3. Tryk på Konkurrer med [navn].
  4. Tryk på Inviter [navn] for at bekræfte. Afvent, at din ven accepterer invitationen.

Meddelelse fra dit Apple Watch, der inviterer Allen til at deltage i en konkurrence.

Sådan motiverer du dine venner

Når du begynder at dele din aktivitet, kan du se dine venners fremskridt og være med til at motivere dem til at nå deres mål. Når du får en meddelelse om en vens aktivitet, kan du svare med forudindstillet drilleri eller opmuntring. Og når din ven afslutter alle tre cirkler eller opnår visse præstationer, kan du udfordre vedkommende til en konkurrence direkte fra meddelelsen.

Jane har optjent 214 ud af sit mål på 280 kalorier.

Sådan får du vist en vens status

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.
  2. Skub til venstre for at se delte aktiviteter.
  3. Tryk på din ven, og rul ned for at se vedkommendes fremskridt. Du kan også sende din ven en besked.

Sådan sender du en besked til dine venner

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.
  2. Skub til venstre, og drej derefter på urets Digital Crown for at rulle ned til bunden.
  3. Du kan sende en besked til alle dine venner ved at trykke på "Send besked til alle".
  4. Hvis du vil sende en besked til en bestemt ven, skal du trykke på vennen, rulle ned og trykke på Send besked.

Sådan stopper du med at dele

Hvis du vil stoppe med at dele, kan du slå lyd fra for meddelelser, skjule din status eller fjerne en ven.

Janes aktivitetshistorik

Sådan slår du lyd fra for meddelelser

1. Åbn appen Aktivitet på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Deling, og tryk derefter på vennen.
  3. Tryk på Gør meddelelser lydløse. Hvis du vil have meddelelser igen, skal du trykke på Slå lyd til for meddelelser.

Sådan skjuler du dine fremskridt

1. Åbn appen Aktivitet på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Deling, og tryk derefter på den ven, som du vil skjule din aktivitet for.
  3. Tryk på Skjul min aktivitet. Du kan stadig se din vens aktivitet, men din ven kan ikke se din aktivitet. Du kan ikke skjule din aktivitet fra en ven, som du konkurrerer med.
  4. Hvis du vil dele igen, skal du trykke på Vis min aktivitet.

Sådan fjerner du en ven

1. Åbn appen Aktivitet på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Deling, og tryk derefter på vennen.
  3. Tryk på Fjern ven. Hvis du fjerner en ven, kan vennen ikke se din aktivitet, og du kan heller ikke se vennens aktivitet. Hvis du vil begynde at dele aktiviteter igen, skal du sende din ven en ny invitation.

Få hjælp til Aktivitetsdeling

Du skal bruge iOS 12 og watchOS 5 eller en nyere version for at kunne konkurrere med dine venner. Aktivitetsdeling kræver iOS 10 og watchOS 3 eller en nyere version.

Hvis du har pardannet mere end ét Apple Watch med din iPhone, vises fanen Deling ikke i Aktivitet, før du opdaterer alle dine ure til den nyeste version af watchOS

Hvis du får vist en fejl, når du forsøger at tilføje en ven eller sende en invitation

Log af iCloud på din iPhone, og log derefter ind igen:

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn].
  2. Rul ned, og tryk på Log ud.
  3. Gå tilbage til Indstillinger > Log ind på din [enhed], og angiv dit Apple-id og din adgangskode.
  4. Tryk på Log ind.
  5. Prøv at tilføje din ven, eller søg efter invitationen.

Hvis du stadig ikke kan tilføje en ven, skal du kontrollere, at din ven har et Apple Watch, og at du ikke har tilføjet det maksimale antal venner. Du kan tilføje op til 40 venner.

Hvis du ikke får opdateringer om dine venners aktiviteter

Så længe din iPhone kan oprette forbindelse til internettet, og du er logget på iCloud, kan du få daglige opdateringer om dine venners aktiviteter. Hvis din iPhone ikke kan oprette forbindelse i flere dage i træk, eller hvis du logger ud af iCloud, kan der mangle oplysninger for de pågældende dage.