Hvis du ikke kan dele dine aktivitetscirkler

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan dele dine aktivitetscirkler eller se venners aktivitetsopdateringer.

Læs mere om, hvordan du deler din aktivitet fra Apple Watch.

Hvis du ikke kan se fanen Deling

Hvis du har pardannet mere end ét Apple Watch med din iPhone, vises fanen Deling ikke i Aktivitet, før du opdaterer alle dine ure til den nyeste version af watchOS.

Hvis du får vist en fejl, når du forsøger at tilføje en ven eller sende en invitation

Log af din Apple-konto på din iPhone, og log derefter ind igen

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn].

2. Rul ned, og tryk på Log ud.

3. Indtast adgangskoden til din Apple-konto, og tryk derefter på Slå fra. Hvis du har glemt adgangskoden til din Apple-konto, kan du nulstille den.

4. Gå tilbage til Indstillinger > Log ind på din [enhed], og angiv adgangskoden til din Apple-konto.

5. Tryk på Log ind.

6. Prøv at tilføje din ven, eller søg efter invitationen.

Hvis du stadig ikke kan tilføje en ven, skal du kontrollere, at din ven har et Apple Watch, og at du ikke har tilføjet det maksimale antal venner. Du kan tilføje op til 40 venner

Hvis du ikke får opdateringer om dine venners aktiviteter

Så længe din iPhone kan oprette forbindelse til internettet, og du er logget ind på din Apple-konto kan du få daglige opdateringer om dine venners aktiviteter. Hvis din iPhone ikke kan oprette forbindelse i flere dage i træk, eller hvis du logger af din Apple-konto, kan der mangle oplysninger for de pågældende dage.