Opladning af AirPods og batterilevetid

Læs mere om, hvordan du oplader dine AirPods og deres opladningsetui, og hvordan du forlænger batterilevetiden for dine AirPods.

Hvis du vil oplade dine AirPods, skal du putte dem i etuiet. Etuiet kan lade dine AirPods helt op flere gange på én opladning af etuiet, så du kan oplade dine AirPods, når du er på farten. Opbevar altid dine AirPods i etuiet, når du ikke bruger dem, da de dermed altid er opladet.

Du kan oplade dit trådløse opladningsetui med en Qi-certificeret opladningsplade. Sørg for at anbringe etuiet på opladeren, så statusindikatoren vender opad, og låget er lukket. Statusindikatoren bør vise det aktuelle opladningsniveau i otte sekunder. Hvis du har AirPods Pro, kan du trykke på etuiet, når det ligger på opladningspladen, for at se, om dine AirPods Pro oplader (orange lys) eller er fuldt opladet (grønt lys).

Hvis du vil oplade etuiet ved hjælp af en ledning, skal du slutte Lightning-kablet, der fulgte med dine AirPods, til Lightning-stikket på etuiet. Du kan bruge et Lightning til USB-C-kabel eller et Lightning til USB-kabel. Slut derefter den anden ende af kablet til en USB-oplader eller -port. Du kan oplade holderen, uanset om dine AirPods er i holderen eller ej. Opladningen går hurtigst, hvis du bruger en USB-oplader til iPhone eller iPad eller slutter den til din Mac.

Se Tjek status for opladningen for at se oplysninger om status for opladningen og batteriniveauet.

Læs mere om batterilevetid

Når en AirPod er ved at løbe tør for batteri, kan du høre en lyd i den ene eller begge AirPods. Lyden afspilles én gang, når batteriet er lavt, og endnu en gang lige før dine AirPods slukkes.

Dette kan du forvente med AirPods Pro:

• Med etuiet kan du oplade flere gange, så du i alt får mere end 24 timers lytning7 eller mere end 18 timers tale.10
  • En enkelt opladning af dine AirPods Pro giver dig op til 4,5 timers lytning8 eller op til 3,5 timers tale.11
  • Hvis du oplader dine AirPods Pro i fem minutter i etuiet, får du omkring en times lytning9 eller ca. en times tale.12

Dette kan du forvente med AirPods (2. generation):

• Med etuiet kan du oplade flere gange, så du i alt får mere end 24 timers lytning1 eller op til 18 timers tale.2
  • En enkelt opladning af dine AirPods giver dig op til fem timers lytning3 eller tre timers tale.4
  • Hvis du oplader dine AirPods i 15 minutter i etuiet, får du op til tre timers lytning5 eller op til to timers tale.6

Sådan tjekker du status for opladningen

Du kan tjekke status for opladning af dine AirPods og opladerholderen på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På en iOS-enhed

Hvis du bruger din iPhone, skal du åbne låget på holderen med dine AirPods i og holde holderen tæt på enheden. Vent et par sekunder for at se status for opladningen af dine AirPods og din opladerholder.

Du kan også tjekke status for opladning af dine AirPods og opladerholderen med widgetten Batterier på din iOS-enhed. Status for opladning af holderen vises kun, hvis der er mindst én AirPod i holderen.

På din Mac

1. Åbn låget, eller tag dine AirPods ud af holderen.
  2. Klik på Bluetooth-symbolet  på menulinjen.
  3. Hold musemarkøren over dine AirPods med opladerholder i menuen.

Læs mere om statusindikatoren

Billede af trådløst opladningsetui, hvor statusindikatoren fremhæves

Trådløst opladningsetui: Statusindikatoren sidder på forsiden af etuiet.

Opladningsetui: Statusindikatoren i opladningsetuiet sidder mellem de to pladser, hvor dine AirPods placeres:

Hvis dine AirPods er i etuiet, og låget er åbent, viser indikatoren status for opladningen af dine AirPods. Når dine AirPods ikke er i etuiet, viser indikatoren status for etuiet. Grønt lys betyder fuldt opladet, og gult lys betyder, at der er mindre end én fuld opladning tilbage.

Når du slutter dit trådløse opladningsetui til en oplader, eller anbringer det på en Qi-certificeret opladningsplade, lyser statusindikatoren i otte sekunder. Hvis lyset blinker hvidt, er dine AirPods klar til at blive indstillet med en af dine enheder. Hvis lyset blinker orange, skal du muligvis indstille dine AirPods igen.

1. Test udført af Apple i februar 2019 med testmodeller af AirPods (2. generation), opladningsetui og trådløse opladningsetuier og software, der er parret med iPhone XS Max-enheder, og testsoftware. Spillelisten bestod af 358 unikke lydspor, der var købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet på 50 %. Testen omfattede en fuld afladning af AirPods-batteri, mens der blev afspillet lyd, indtil den første AirPod stoppede afspilningen. De afladede AirPods blev opladet til 100 %, hvorefter lydafspilningen blev genoptaget, indtil den første AirPod stoppede afspilningen. Denne cyklus blev gentaget, indtil både AirPods og opladningsetui var helt afladet. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  2. Test udført af Apple i februar 2019 med testmodeller af AirPods (2. generation), opladningsetui og trådløse opladningsetuier og software, der er parret med iPhone XS Max-enheder, og testsoftware. Lydstyrken var indstillet på 50 %. Testen bestod af en komplet afladning af AirPods-batteri med et opkald på en mobiltelefon, indtil den første AirPod stoppede afspilning af lydopkaldet. De afladede AirPods blev opladet til 100 procent, hvorefter opkaldet på mobiltelefonen blev genstartet, indtil den første AirPod stoppede afspilning af lydopkald. Denne cyklus blev gentaget, indtil både AirPods og opladningsetui var helt afladet. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  3. Test udført af Apple i februar 2019 med testmodeller af AirPods (2. generation), opladningsetui og trådløse opladningsetuier og software, der er parret med iPhone XS Max-enheder, og testsoftware. Spillelisten bestod af 358 unikke lydspor, der var købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet på 50 %. Testen omfattede en fuld afladning af AirPods-batteri, mens der blev afspillet lyd, indtil den første AirPod stoppede afspilningen. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  4. Test udført af Apple i februar 2019 med testmodeller af AirPods (2. generation), opladningsetui og trådløse opladningsetuier og software, der er parret med iPhone XS Max-enheder, og testsoftware.  Lydstyrken var indstillet på 50 %. Testen bestod af en komplet afladning af AirPods-batteri med et opkald på en mobiltelefon, indtil den første AirPod stoppede afspilning af lydopkaldet. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  5. Test udført af Apple i februar 2019 med testmodeller af AirPods (2. generation), opladningsetui og trådløse opladningsetuier og software, der er parret med iPhone XS Max-enheder, og testsoftware. Spillelisten bestod af 358 unikke lydspor, der var købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet på 50 %. Testen med 15 minutters opladning blev udført med afladede AirPods, der blev opladet i 15 minutter, hvorefter afspilning af lyd blev startet, indtil den første AirPod stoppede afspilningen. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  6. Test udført af Apple i februar 2019 med testmodeller af AirPods (2. generation), opladningsetui og trådløse opladningsetuier og software, der er parret med iPhone XS Max-enheder, og testsoftware.  Lydstyrken var indstillet på 50 %. Testen med 15 minutters opladning blev udført med afladede AirPods, der blev opladet i 15 minutter, hvorefter et opkald på en mobiltelefon blev igangsat, indtil den første AirPod stoppede afspilning af lydopkaldet. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  7. Test udført af Apple i oktober 2019 med testversioner af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Spillelisten bestod af 358 unikke lydspor, der var købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Testen bestod af fuld afladning af AirPods Pro-batteriet ved at afspille lyd, indtil den første AirPod Pro stoppede afspilningen. De afladede AirPods Pro blev opladet til 100 procent, hvorefter afspilningen af lyd blev genoptaget, indtil den første AirPod Pro stoppede afspilningen. Denne cyklus blev gentaget, indtil begge AirPods Pro og opladningsetuiet var helt afladet. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  8. Test udført af Apple i oktober 2019 med testversioner af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Spillelisten bestod af 358 unikke lydspor, der var købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Med Aktiv støjreduktion og Transparent lyd slået fra var lyttetiden op til fem timer. Testen bestod af fuld afladning af AirPods Pro-batteriet ved at afspille lyd, indtil den første AirPod Pro stoppede afspilningen. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  9. Test udført af Apple i oktober 2019 med testversioner af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Spillelisten bestod af 358 unikke lydspor, der var købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Der blev udført tests med fem minutters opladning, hvor afladede AirPods Pro blev opladet i fem minutter, hvorefter afspilningen af lyd blev genoptaget, indtil den første AirPod Pro stoppede afspilningen. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  10. Test udført af Apple i oktober 2019 med testversioner af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Testen bestod af fuld afladning af AirPods Pro-batteriet med et mobilopkald, indtil den første AirPod Pro stoppede med at afspille lyden fra opkaldet. De afladede AirPods Pro blev opladet til 100 procent, hvorefter mobilopkaldet blev startet igen, indtil den første AirPod Pro stoppede med at afspillet lyden fra opkaldet. Denne cyklus blev gentaget, indtil begge AirPods Pro og opladningsetuiet var helt afladet. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  11. Test udført af Apple i oktober 2019 med testversioner af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software.  Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Testen bestod af fuld afladning af AirPods Pro-batteriet med et mobilopkald, indtil den første AirPod Pro stoppede med at afspille lyden fra opkaldet. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.
  12. Test udført af Apple i oktober 2019 med testversioner af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software.  Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Der blev udført tests med fem minutters opladning, hvor afladede AirPods Pro blev opladet i fem minutter, hvorefter et mobilopkald blev startet, indtil den første AirPod Pro stoppede med at afspille lyden fra opkaldet. Batterilevetiden afhænger af enhedens indstillinger, miljø, brug og mange andre faktorer.