Opladning af AirPods med opladerholderen og batterilevetid

Her kan du læse, hvordan du oplader dine AirPods med opladerholderen, og hvordan du forlænger batterilevetiden for dine AirPods.

Hvis du vil oplade dine AirPods, skal du putte dem i holderen. Holderen kan lade dine AirPods helt op flere gange på én opladning af holderen, så du kan oplade dine AirPods, når du er på farten.

Når du vil oplade holderen, skal du slutte Lightning-kablet, der fulgte med dine AirPods, til Lightning-stikket på holderen. Slut derefter den anden ende af kablet til en USB-oplader eller -port. Du kan oplade holderen, uanset om dine AirPods er i holderen eller ej.

Læs mere om batteritid

• Én opladning af dine AirPods giver dig op til fem timers lytning eller to timers tale.
  • Med holderen kan du oplade dine AirPods flere gange, så du får i alt over 24 timers lytning eller op til 11 timers tale.
  • Hvis du oplader dine AirPods i 15 minutter i holderen, får du op til tre timers lytning eller over en times tale.
  • Når en AirPod er ved at løbe tør for batteri, kan du høre en lyd i den ene eller begge AirPods. Lyden afspilles én gang, når batteriet er lavt, og endnu en gang lige før dine AirPods slukkes.

Sådan forlænger du batterilevetiden

Dine AirPods oplades, når de sidder i holderen, og de er klar til brug, når du åbnet låget.

• Opbevar altid dine AirPods i holderen, når du ikke bruger dem, da de dermed altid er opladet.
  • Når du bruger opladerholderen til at oplade dine AirPods, går det hurtigst, hvis du bruger en USB-oplader til iPhone eller iPad, eller hvis du slutter opladerholderen til din Mac.
  • Hvis du bliver ved med at åbne og lukke opladerholderen, kan det reducere holderens batteriniveau.

Sådan tjekker du status for opladningen

Du kan tjekke status for opladning af dine AirPods og opladerholderen på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På en iOS-enhed

Hvis du bruger din iPhone, skal du åbne låget på holderen med dine AirPods i og holde holderen tæt på enheden. Vent et par sekunder for at se status for opladningen af dine AirPods og din opladerholder.

Du kan også tjekke status for opladning af dine AirPods og opladerholderen med widgetten Batterier på din iOS-enhed. Status for opladning af holderen vises kun, hvis der er mindst én AirPod i holderen.

På din Mac

1. Åbn låget, eller tag dine AirPods ud af holderen.
  2. Klik på menuen  på menulinjen.
  3. Hold musemarkøren over dine AirPods med opladerholder i menuen.

Læs mere om statusindikatoren

Statusindikatoren i holderen sidder mellem de to pladser, hvor dine AirPods placeres:

Hvis dine AirPods er i holderen, viser lyset status for opladningen af dine AirPods. Hvis dine AirPods ikke er i holderen, viser lyset status for opladningen af holderen. Grønt lys betyder opladt, og gult lys betyder, at der er mindre end én opladning tilbage. Hvis lyset blinker hvidt, er dine AirPods klar til at blive indstillet med en af dine enheder. Hvis lyset blinker orange, skal du muligvis indstille dine AirPods igen.