Tilslutning og brug af AirPods

Du kan lytte til musik, foretage telefonopkald, bruge Siri og meget mere med dine AirPods.

Før du begynder

Du skal som minimum have en af disse:

Læs om, hvordan du indstiller dine AirPods med en Mac eller en enhed, der ikke er produceret af Apple, f.eks. en Android-telefon.

Sådan indstilles dine AirPods med din iPhone

Hvis du indstiller dine AirPods for første gang, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Gå til hjemmeskærmen.
  2. Åbn holderen med dine AirPods i, og hold den op mod din iPhone.
  3. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.
  4. Tryk på Tilslut og derefter på OK.

Hvis du er logget ind på iCloud, indstilles dine AirPods automatisk med dine understøttede enheder, hvor du er logget ind med samme Apple-id.

Hvis du ikke kan indstille dine AirPods, kan du få hjælp.

Sådan lytter du med dine AirPods

Når du tager dine AirPods ud af holderen, er de tændt og klar til brug. Når du putter dem i ørerne, afspiller dine AirPods automatisk lyden fra din enhed. Hvis du tager en AirPod ud af øret, sættes lyden på pause. Hvis du tager begge ud, stoppes lyden.

AirPods er tilsluttet din iPhone og dit Apple Watch samtidigt. Lyden skifter automatisk mellem dem.

Følg denne fremgangsmåde for at bruge dine AirPods til at afspille lyd fra en anden enhed eller for at afspille lyden på andre hovedtelefoner eller højttalere.

På en iOS-enhed

1. Åbn Kontrolcenter.
  2. Tryk hårdt på lydkortet i øverste højre hjørne af Kontrolcenter for at indstille lyden. Du kan også trykke på lydkortet og holde fingeren nede.
  3. Tryk på , og vælg derefter den ønskede enhed på listen.1

På din Mac

Klik på  på menulinjen, og vælg dine AirPods* eller andre højttalere under Enhed til lyd ud.

Tryk to gange for at styre enheden

Mens du har en af dine AirPods på, skal du trykke hårdt to gange på ydersiden af din AirPod for at besvare et telefonopkald eller lægge på. Hver AirPod kan også gøre følgende:

• Aktivere Siri2
  • Afspille lydindhold eller sætte det på pause
  • Gå til næste nummer
  • Gå tilbage til forrige nummer
  • Slå lydindhold fra

Få flere oplysninger om, hvordan du vælger, hvad du ønsker, at hver AirPod skal gøre, når du trykker to gange på den.

Her er flere oplysninger om brug af Siri og besvarelse af telefonopkald ved hjælp af dine AirPods:

Brug af Siri

Du kan bruge Siri med dine AirPods til at stille spørgsmål og foretage telefonopkald. Siri kan også styre din musik og tjekke dine AirPods. Her er nogle eksempler på kommandoer til Siri:

• "Afspil spillelisten Favoritter."
  • "Skru op for lyden".
  • "Hvordan kommer jeg hjem herfra?"
  • "Gå videre til næste sang."
  • "Sæt musikken på pause."
  • "Hvor meget batteri er der på mine AirPods?"

Find flere eksempler til Siri.

Sådan bruger du telefonen

Når du bliver ringet op, kan Siri meddele det. Tryk to gange for at svare. Senere kan du trykke to gange for at lægge på eller skifte til et andet opkald.

Sådan oplader du dine AirPods og holderen

Hvis du vil oplade dine AirPods, skal du lægge dem i holderen og lukke låget. AirPods lukker ned og oplades, når de er i holderen.

Du kan oplade begge dine AirPods og holderen ved at tilslutte etuiet med et Lightning til USB-kabel fra Apple. Læs mere om opladning.

1. AirPods vises kun, når de er i nærheden og klar til brug.
  2. Hvis du vil bruge Siri, men det ikke virker at trykke to gange, skal du gå til Indstillinger > Siri & søgning og sørge for, at Tillad Siri, når enheden er låst er slået til.