Forbind dine AirPods og AirPods Pro til din iPhone

Læs mere om, hvordan du bruger din iPhone til at indstille dine AirPods.

Hvis du indstiller dine AirPods for første gang, skal du sørge for at have en iPhone med den nyeste version af iOS. Følg derefter disse trin:

1. Gå til hjemmeskærmen.

2. Åbn opladningsetuiet med dine AirPods liggende i etuiet, og hold det i nærheden af din iPhone. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.

3. Tryk på Tilslut.

4. Hvis du har AirPods Pro (1. eller 2. generation) eller AirPods (3. generation), skal du læse de næste tre skærmbilleder.

5. Hvis du har AirPods Pro (1. eller 2. generation) eller AirPods (2. eller 3. generation), og du allerede har indstillet Siri på din iPhone, er Siri klar til brug med dine AirPods. Hvis du har AirPods Pro (1. eller 2. generation) eller AirPods (2. eller 3. generation), men ikke har indstillet Siri, bliver du guidet gennem indstillingen.

6. Tryk på OK.

7. Hvis du er logget på iCloud, indstilles dine AirPods automatisk med dine understøttede enheder, hvor du er logget på iCloud med samme Apple-id.

iPhone-indstilling og AirPods

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse eller indstille dine AirPods, kan du læse mere om, hvad du kan gøre.

Læs mere om, hvordan du indstiller dine AirPods med en Mac eller en enhed fra en anden producent end Apple, f.eks. en Android-telefon, eller hvordan du skifter dine AirPods til en anden enhed.