Tilslutning og brug af AirPodsog AirPods Pro

Du kan lytte til musik, foretage telefonopkald, bruge Siri og meget mere med dine AirPods.

Sådan indstilles dine AirPods med din iPhone

Hvis du indstiller dine AirPods for første gang, skal du sørge for, at din enhed er opdateret. Følg derefter disse trin:

1. Gå til hjemmeskærmen.
  2. Åbn etuiet med dine AirPods i, og hold det op mod din iPhone.
  3. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.
  4. Tryk på Tilslut.
  5. Hvis du har AirPods Pro, skal du læse de næste tre skærmbilleder.
  6. Hvis du har AirPods Pro eller AirPods (2. generation), og du allerede har indstillet "Hej Siri" på din iPhone, er "Hej Siri" klar til brug med dine AirPods. Hvis du ikke allerede har indstillet "Hej Siri", og du har AirPods Pro eller AirPods (2. generation), bliver du guidet gennem indstillingen.
  7. Tryk på OK.
  8. Hvis du er logget på iCloud, indstilles dine AirPods automatisk med dine understøttede enheder, hvor du er logget på iCloud med samme Apple-id.

Få hjælp, hvis du ikke kan indstille dine AirPods.

Læs mere om, hvordan du indstiller dine AirPods med en Mac eller en enhed, der ikke er produceret af Apple, f.eks. en Android-telefon.

Sådan lytter du med dine AirPods

Når du tager dine AirPods ud af etuiet, er de tændt og klar til brug. Når du putter dem i ørerne, afspiller dine AirPods automatisk lyden fra din enhed. Hvis du tager en AirPod ud af øret, sættes lyden på pause. Hvis du tager begge ud, stoppes lyden. Hvis du lytter med én AirPod, og du tager den ud, sættes denne AirPod på pause. Hvis du sætter den tilbage i øret inden for 15 sekunder, fortsætter afspilningen automatisk.

Læs mere om, hvordan du får en personligt tilpasset og behagelig pasform ved at vælge den bedste størrelse ørepropper til dine AirPods Pro.

AirPods er tilsluttet din iPhone og dit Apple Watch samtidigt. Lyden skifter automatisk mellem dem.

Opbevar AirPods eller AirPods Pro i opladningsetuiet, når du ikke bruger dem. Dine AirPods kan blive beskadiget, hvis du lader dem ligge løst i lommen eller tasken.

Følg denne fremgangsmåde for at bruge dine AirPods til at afspille lyd fra en anden enhed eller for at afspille lyden på andre hovedtelefoner eller højttalere.

På din iOS-enhed

1. Åbn Kontrolcenter.
  2. Du kan indstille lyden ved at trykke på lydkortet i øverste højre hjørne af Kontrolcenter og holde fingeren nede.
  3. Tryk på , og vælg derefter den ønskede enhed på listen.1

På din Mac

Klik på lydstyrkeknappen  på menulinjen, og vælg dine AirPods Pro2 eller andre højttalere under Enhed til lyd ud.

Sådan indstiller du lyden med dine AirPods Pro

• Tryk på tryksensoren på staven til en AirPod for at afspille og sætte lydindhold på pause. Tryk igen for at genoptage afspilningen.
  • Tryk to gange på tryksensoren på staven til en AirPod for at springe frem.
  • Tryk tre gange på tryksensoren for at springe tilbage.
  • Hvis du vil ændre lydstyrken, skal du sige "Hej Siri" og derefter sige noget i stil med "Skru ned for lyden". Du kan også trække lydstyrkemærket i den app, du lytter til, på låst skærm eller i Kontrolcenter. Du kan også åbne Afspiller nu på dit Apple Watch og dreje på Digital Crown for at justere lydstyrken.

Med AirPods Pro kan du styre, hvor meget du kan høre dine omgivelser. Tryk på tryksensoren, og hold fingeren nede for at skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Ved at gå til Indstillinger > Bluetooth > AirPods Pro > Tryk på AirPods kan du vælge, hvilke tilstande der skiftes mellem, når du trykker og holder fingeren nede.

Kontroller lyden med dine AirPods (1. eller 2. generation)

Du kan bruge dine AirPods til at gøre brug af Siri og styre afspilningen af lydindhold.

Med AirPods (2. generation) kan du som standard bruge Siri ved at sige "Hej Siri". Og når du dobbelttrykker på en AirPod, afspiller du enten lyd eller spoler frem.

Med AirPods (1. generation) skal du som standard dobbelttrykke for at bruge Siri.

Uanset hvilken model af AirPods du har, kan du indstille hver AirPod til at gøre en af disse ting, når du trykker på den:

• Bruge Siri3
  • Afspille lydindhold eller sætte det på pause
  • Gå til næste nummer
  • Gå tilbage til forrige nummer
  • Slukke for lydindhold

Læs om, hvordan du vælger, hvad du ønsker, at hver AirPod skal gøre, når du dobbelttrykker på den.

Sådan bruger du Siri

• Med AirPods Pro og AirPods (2. generation) kan du sige "Hej Siri".
  • Med AirPods Pro kan du indstille en AirPod til at bruge Siri, når du trykker på tryksensoren og holder fingeren nede.
  • Med AirPods (1. og 2. generation) kan du dobbelttrykke for at bruge Siri.

Du kan bruge Siri med dine AirPods til at stille spørgsmål og foretage telefonopkald. Siri kan også styre din musik og tjekke dine AirPods. Her er nogle eksempler på kommandoer til Siri:

• "Afspil spillelisten Favoritter."
  • "Skru op for lyden."
  • "Hvordan kommer jeg hjem herfra?"
  • "Gå videre til næste sang."
  • "Sæt musikken på pause."
  • "Hvor meget batteri er der på mine AirPods?"

Find flere eksempler til Siri.

Sådan bruger du telefonenog modtager beskeder

Når du modtager et opkald, mens du bruger en af dine AirPods, kan Siri meddele det. Tryk på tryksensoren for at besvare opkaldet med AirPods Pro. Tryk to gange på en AirPod for at besvare opkaldet med AirPods (1. eller 2. generation). Bagefter kan du trykke på tryksensoren på en AirPod Pro eller dobbelttrykke på en AirPod for at lægge på eller skifte til et andet opkald.

Siri kan læse dine indgående beskeder op via dine AirPods Pro.

Sådan oplader du dine AirPods og etuiet

Hvis du vil oplade dine AirPods, skal du lægge dem i etuiet og lukke låget.4 AirPods lukker ned og oplades, når de er i etuiet.

Du kan oplade dine AirPods Pro i det trådløse opladningsetui med en Qi-certificeret oplader. Du kan trykke på statusindikatoren for at se status for opladningen, mens etuiet lader trådløst op. Grønt lys betyder, at etuiet – og dine AirPods, hvis de ligger i etuiet – er ladet mere end 80 procent op. Du kan også slutte etuiet til et Apple Lightning til USB-kabel – enten USB-C eller USB-A.

Du kan oplade dine AirPods (1. eller 2. generation) i det trådløse opladningsetui eller i opladningsetuiet til AirPods. Hvis du har det trådløse opladningsetui, kan du oplade trådløst med en Qi-certificeret oplader. Begge etuier kan oplades ved at slutte dem til et Apple Lightning til USB-kabel.

Læs mere om opladning.

Du skal bruge følgende

Hvis du har AirPods Pro, skal du som minimum have én af disse enheder:

Hvis du har AirPods (2. generation), skal du som minimum have én af disse enheder:

Hvis du har AirPods (1. generation), skal du som minimum have én af disse enheder:

1. AirPods vises kun, når de er i nærheden og klar til brug.
  2. Hvis du ikke kan se lydstyrkeknappen på menulinjen, kan du læse mere om, hvordan du tilføjer den.
  3. Hvis du vil bruge Siri, men det ikke virker at dobbelttrykke, skal du gå til Indstillinger > Siri & søgning og sørge for, at Tillad Siri, når enheden er låst er slået til.
  4. Hvis du både har AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation), skal du sørge for at holde dem adskilt. Dine AirPods oplades ikke, hvis du lægger en af hver model i et opladningsetui.