Tilslutning og brug af AirPods

Du kan lytte til musik, foretage telefonopkald, bruge Siri og meget mere med dine AirPods.

Før du begynder

Hvis du har AirPods (2. generation), skal du som minimum have én af disse enheder:

Hvis du har AirPods (1. generation), skal du som minimum have én af disse enheder:

Læs mere om, hvordan du indstiller dine AirPods med en Mac eller en enhed, der ikke er produceret af Apple, f.eks. en Android-telefon.

Sådan indstilles dine AirPods med din iPhone

Hvis du indstiller dine AirPods for første gang, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Gå til hjemmeskærmen.
  2. Åbn etuiet med dine AirPods i, og hold det op mod din iPhone.
  3. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.
  4. Tryk på Tilslut og derefter på OK.
  5. Hvis du ikke allerede har indstillet "Hej Siri", og du har AirPods (2. generation), bliver du guidet gennem indstillingen.

Hvis du er logget på iCloud, indstilles dine AirPods automatisk med dine understøttede enheder, hvor du er logget på iCloud med samme Apple-id.

Hvis du ikke kan indstille dine AirPods, kan du få hjælp.

Sådan lytter du med dine AirPods

Når du tager dine AirPods ud af etuiet, er de tændt og klar til brug. Når du putter dem i ørerne, afspiller dine AirPods automatisk lyden fra din enhed. Hvis du tager en AirPod ud af øret, sættes lyden på pause. Hvis du tager begge ud, stoppes lyden.

AirPods er tilsluttet din iPhone og dit Apple Watch samtidigt. Lyden skifter automatisk mellem dem.

Følg denne fremgangsmåde for at bruge dine AirPods til at afspille lyd fra en anden enhed eller for at afspille lyden på andre hovedtelefoner eller højttalere.

På din iOS-enhed

1. Åbn Kontrolcenter.
  2. Tryk hårdt på eller hold fingeren på lydkortet i øverste højre hjørne i Kontrolcenter for at betjene lyd.
  3. Tryk på , og vælg derefter den ønskede enhed på listen.1

På din Mac

Klik på lydstyrkeknappen  på menulinjen, og vælg dine AirPods2 eller andre højttalere under Enhed til lyd ud.

Sådan betjenes enheden

Du kan bruge dine AirPods til at gøre brug af Siri og styre afspilningen af lydindhold.

Med AirPods (2. generation) kan du som standard bruge Siri ved at sige "Hej Siri". Og når du dobbelttrykker på en AirPod, afspiller du enten lyd eller spoler frem.

Med AirPods (1. generation) skal du som standard dobbelttrykke for at bruge Siri.

Uanset hvilken model af AirPods du har, kan du indstille hver AirPod til at gøre en af disse ting, når du trykker på den:

• Bruge Siri3
  • Afspille lydindhold eller sætte det på pause
  • Gå til næste nummer
  • Gå tilbage til forrige nummer
  • Slukke for lydindhold

Læs om, hvordan du vælger, hvad du ønsker, at hver AirPod skal gøre, når du dobbelttrykker på den.

Sådan bruger du Siri

Med AirPods (2. generation) kan du sige "Hej Siri" eller dobbelttrykke for at bruge Siri. Med AirPods (1. generation) skal du dobbelttrykke for at bruge Siri.

Du kan bruge Siri med dine AirPods til at stille spørgsmål og foretage telefonopkald. Siri kan også styre din musik og tjekke dine AirPods. Her er nogle eksempler på kommandoer til Siri:

• "Afspil spillelisten Favoritter."
  • "Skru op for lyden."
  • "Hvordan kommer jeg hjem herfra?"
  • "Gå videre til næste sang."
  • "Sæt musikken på pause."
  • "Hvor meget batteri er der på mine AirPods?"

Find flere eksempler til Siri.

Sådan bruger du telefonen

Når du modtager et opkald, mens du bruger en af dine AirPods, kan Siri meddele det. Dobbelttryk for at svare. Senere kan du dobbelttrykke for at lægge på eller skifte til et andet opkald.

Sådan oplader du dine AirPods og etuiet

Hvis du vil oplade dine AirPods, skal du lægge dem i etuiet og lukke låget.4 AirPods lukker ned og oplades, når de er i etuiet.

Du kan oplade dine AirPods (1. eller 2. generation) i det trådløse opladningsetui eller i opladningsetuiet til AirPods. Hvis du har det trådløse opladningsetui, kan du oplade trådløst med en Qi-kompatibel oplader. Begge etuier kan oplades ved at slutte dem til et Apple Lightning til USB-kabel.

Læs mere om opladning.

1. AirPods vises kun, når de er i nærheden og klar til brug.
  2. Hvis du ikke kan se lydstyrkeknappen på menulinjen, kan du læse mere om, hvordan du tilføjer den.
  3. Hvis du vil bruge Siri, men det ikke virker at dobbelttrykke, skal du gå til Indstillinger > Siri & søgning og sørge for, at Tillad Siri, når enheden er låst er slået til.
  4. Hvis du både har AirPods (2. generation) og AirPods (1. generation), skal du sørge for at holde dem adskilt. Dine AirPods oplades ikke, hvis du lægger en af hver model i et opladningsetui.