Om iMessage og sms/mms

Læs mere om, hvorfor nogle af dine beskedbobler er blå eller grønne.

Du kan bruge appen Beskeder på din iPhone, iPad eller iPod touch til at sende beskeder. Disse beskeder sendes som iMessage eller sms/mms. Læs mere om forskellene mellem beskedtyperne.

iMessage

iMessage-beskeder er beskeder, billeder eller videoer, der sendes til iOS-enheder og Mac-computere via et Wi-Fi-netværk eller mobildatanetværk. Disse beskeder krypteres altid og vises i blå tekstbobler. Du kan slå iMessage til eller fra under Indstillinger > Beskeder.

Sms/mms

Hvis du ikke bruger iMessage, kan du bruge sms/mms. Disse beskeder er beskeder og billeder, der sendes til andre mobiltelefoner eller iOS-enheder. Sms/mms krypteres ikke og vises i grønne tekstbobler på din enhed.

Hvis du vil sende sms/mms-beskeder på en iPhone, skal du have et sms-abonnement. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger. Du kan også indstille dine andre Apple-enheder til at sende og modtage beskeder fra en Apple-enhed.

Hvis Wi-Fi ikke er tilgængelig, sendes iMessage-beskederne via mobildatanetværket. Der opkræves muligvis betaling for brug af mobildata.