Direkte oprettelse af netværk mellem to Mac-computere med Thunderbolt 3-kabler kræver Thunderbolt-aktiverede værter

Mac-computere understøtter oprettelse af netværk mellem to Thunderbolt-værter med det korrekte Thunderbolt-kabel.

Hvis du har problemer med Thunderbolt 3-netværket eller blev sendt til denne side, da du sluttede en Mac til en anden vært, skal du være opmærksom på nedenstående:

• Sørg for, at dine computere understøtter Thunderbolt 3 via USB-C. Kontakt producenten, hvis du ikke er sikker.
  • Slut din Mac direkte til den anden computer frem for via et USB-C-samlingspunkt. USB-C-samlingspunkter understøtter ikke Thunderbolt 3-forbindelser mellem portene.
  • Brug et kabel, der understøtter Thunderbolt 3. Ikke alle USB-C-kabler understøtter kravene til Thunderbolt 3. F.eks. understøtter Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C) en Thunderbolt 3-forbindelse, men det gør et USB-C-ladekabel ikke.
  • Hvis du slutter en Mac med Thunderbolt 3 til en Mac med Thunderbolt 2, skal du bruge et Apple Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstik og et Thunderbolt 2-kabel.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support eller lave en aftale i Genius Bar.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.