Om Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C)

Slut en enhed, der har en Thunderbolt 3-port (USB-C), til en enhed, der har en Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-port.

Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C) (0,8 m) forbinder en Mac eller en anden enhed, der har en Thunderbolt 3-port (USB-C), til en enhed, der har en Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port.

Følgende Mac-modeller har Thunderbolt 3-porte (USB-C):

Video

Brug dette kabel til at forbinde din Mac til en skærm, der bruger Thunderbolt 3 (USB-C) eller USB-C til video, som f.eks. LG UltraFine 5K-skærm eller LG UltraFine 4K-skærm. Det understøtter DisplayPort High Bit Rate 3-videooutput (HBR3).

Dataoverførsel

Brug dette kabel til at forbinde din Mac til en enhed, der bruger Thunderbolt 3 (USB-C) eller USB-C til dataoverførsel, f.eks. en ekstern harddisk eller dock. Det understøtter dataoverførselshastigheder med Thunderbolt 3 på op til 40 Gbps og dataoverførselshastigheder med USB 3.1, 2. generation, på op til 10 Gbps. Tjek specifikationerne for din enhed for at afgøre, hvilken dataoverførselsstandard den understøtter.

Oplader

Dette kabel kan også forbindes til Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-enheder for at oplade din bærbare Mac-computer eller en anden enhed. Det leverer en maksimal effekt på 100 W til tilsluttede enheder.

Sammenlignet med Apple USB-C-opladerkablet
Apple USB-C-opladerkablet er længere (2 m) og understøtter også opladning, men dataoverførselshastigheden er begrænset til 480 Mbps (USB 2.0), og det understøtter ikke video. Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C) har Thunderbolt-logoet  i etuiet på hvert af stikkene. Begge kabler kan bruges med Apple USB-C-strømforsyningen.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.