Om sikkerhedsindholdet i firmwareopdateringerne 7.6.7 og 7.7.7 til AirPort-baser

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i firmwareopdatering 7.6.7 og 7.7.7 til AirPort-baser.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Firmwareopdatering 7.6.7 og 7.7.7 til AirPort-baser

• Firmwareopdatering til AirPort-baser

Tilgængelig til: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-baser med 802.11n samt AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-baser med 802.11ac

Effekt: En hacker kan forårsage pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et hukommelsesproblem ved DNS-parsing. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2015-7029 : Alexandre Helie

Bemærkning om installering af firmwareversion 7.6.7 og 7.7.7 til AirPort-baser

Firmwareversionerne 7.6.7 og 7.7.7 er installeret på AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-baser med 802.11n samt AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-baser med 802.11ac via AirPort-værktøj til Mac eller iOS.

Brug AirPort-værktøj 6.3.1 eller en nyere version i OS X eller AirPort-værktøj 1.3.1 eller en nyere version i iOS for at opgradere til firmwareversion 7.6.7 og 7.7.7.

AirPort-værktøj til Mac kan downloades gratis fra siden med Apple-downloads, og AirPort-værktøj til iOS kan downloades gratis i App Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.