Download apps og spil på din iPhone eller iPad

Find apps, som du vil elske, på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan henter du apps

1. På din iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn appen App Store.
  2. Gennemse fanerne I dag, Spil, Apps eller Arcade for at finde apps, du kan lide. Eller tryk på fanen Søg for at søge efter noget bestemt. Hvis du finder et spil, hvor der står Arcade, skal du abonnere på Apple Arcade for at spille spillet.
    iPhone, der viser fanen Søg i App Store
  3. Tryk eller klik på prisen eller på knappen Hent. Hvis du får vist knappen "Åbn" i stedet for en pris eller får vist knappen Hent, har du allerede købt eller downloadet programmet.

Hvis et program i App Store vises med knappen Hent i stedet for en pris, så er programmet gratis. Du skal ikke betale for at downloade et gratis program. Nogle gratisprogrammer tilbyder køb og abonnementer i programmet, som du kan købe. Abonnementer og køb i programmer kan give adgang til flere funktioner, indhold og meget mere. Læs mere om køb i apps og abonnementer.

Sådan finder du programmer, som du har købt

Hvis du ikke kan finde App Store

Hvis du mangler App Store på din enhed, er børnesikring muligvis slået til. Tilpas dine indstillinger i Køb i iTunes og App Store, og sørg for, at du har valgt Tillad under indstillingen Installering af apps. App Store burde dukke op på din enhed igen.

Hvis du stadig ikke kan finde App Store, kan du søge efter den.

Hvis der opstår et problem, mens du downloader programmer

Hvis du ikke kan downloade eller opdatere programmer på din iPhone eller iPad, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.