Download apps og spil fra App Store

Brug App Store til at søge efter, købe og downloade apps på din Apple-enhed.

App Store-symbol

Du kan søge efter og købe apps i App Store på din iPhone, iPad eller iPod touchpå dit Apple Watchpå din Mac eller på dit Apple TV.

Gennemse og køb

Hvis du vil downloade og købe apps fra App Store, skal du have et Apple-id. Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du bruger andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud, skal du logge ind på App Store med det samme Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Hvis du er i App Store på en af dine enheder og kan se knappen Hent Hent ud for en app, betyder det, at du allerede har købt eller downloadet denne app. Hvis du trykker eller klikker på knappen Hent Hent, downloades appen til din enhed igen, men du opkræves ikke betaling igen. Du kan også se en liste over apps, som du har købt, og downloade dem igen.

Læs mere om, hvilke former for betaling du kan bruge til at købe apps og andet indhold. Du kan også oprette et Apple-id uden en betalingsmetode, når du downloader en gratis app.

Sådan køber du apps på din iPhone, iPad eller iPod touch

iPad og iPhone, der viser appen Carrot Weather i App Store.

1. Tryk på appen App Store på din hjemmeskærm.
  2. Gennemse eller søg efter den app, du vil downloade, og tryk derefter på appen.
  3. Tryk på prisen, eller tryk på Hent. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id.
    Hvis du finder et spil, hvor der står Arcade, skal du abonnere på Apple Arcade for at spille spillet.

Når du har downloadet din app, kan du flytte den til et andet sted på hjemmeskærmen. Apps er som standard altid opdateret, men du kan læse mere om, hvordan du opdaterer apps.

Du kan foretage yderligere køb i nogle apps. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb, så børn skal have tilladelse, før de foretager køb i apps. Læs mere om køb i apps.

Hvis en app sælges med en iMessage-app eller en klistermærkepakke, kan du åbne den i Beskeder.

Sådan køber du apps på dit Apple Watch

Med watchOS 6 kan du downloade apps direkte fra App Store på dit Apple Watch. Du kan også føje apps til dit Apple Watch fra din iPhone.

Apple Watch, der viser appen Carrot Weather i App Store.

1. Åbn appen App Store.
  2. Gennemse eller søg efter den app, du vil downloade, og tryk derefter på appen.
  3. Tryk på prisen, eller tryk på Hent. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id.

Apps er som standard altid opdateret, men du kan læse mere om, hvordan du opdaterer apps.

Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb, så børn skal have tilladelse, før de downloader en app.

Sådan køber du apps på din Mac

Mac, der viser appen Carrot Weather i App Store.

1. Åbn App Store.
  2. Gennemse eller søg efter den app, som du vil downloade. Apps til iPhone, iPad og iPod touch har ikke altid en version til Mac.
  3. Klik på appen.
  4. Klik på prisen, og klik derefter på Køb app. Hvis du ikke kan se en pris, skal du klikke på Hent og derefter klikke på Installer app. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id. Hvis du finder et spil, hvor der står Arcade, skal du abonnere på Apple Arcade for at spille spillet.

Når din app er downloadet, kan du finde den og organisere den i Launchpad. Apps er som standard altid opdateret, men du kan læse mere om, hvordan du opdaterer apps.

Du kan foretage yderligere køb i nogle apps. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb, så børn skal have tilladelse, før de foretager køb i apps. Læs mere om køb i apps

Sådan køber du apps på dit Apple TV

Apple TV, der viser appen Carrot Weather i App Store.

1. Åbn App Store på dit Apple TV.
  2. Gennemse eller søg efter den app, du vil downloade, og vælg derefter appen.
  3. Vælg prisen, eller vælg Hent. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id.
    Hvis du finder et spil, hvor der står Arcade, skal du abonnere på Apple Arcade for at spille spillet.

Når du har downloadet din app, kan du flytte den rundt på hjemmeskærmen. Dine apps opdateres automatisk.

Du kan foretage yderligere køb i nogle apps. Du kan bruge Begrænsninger til at begrænse, blokere eller tillade køb i apps. Læs mere om køb i apps

App Store er ikke tilgængelig på Apple TV (3. generation eller ældre).

Hent oplysninger om en app

iPad og iPhone, der viser oplysninger om en app, herunder arkivstørrelse, kompatibilitet, aldersvurdering og andre detaljer.

Hvis du vil have specifikke oplysninger om en app, f.eks. de sprog, som appen findes på, appens arkivstørrelse eller dens kompatibilitet med andre Apple-enheder, skal du rulle til bunden af appsiden. Her kan du muligvis finde flere oplysninger.

Du kan også kontakte appudvikleren for at få hjælp med funktionerne i en app.

Få hjælp i forbindelse med betaling

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.